Reteta incitanta pentru placinta turceasca cu branza

Placinta turceasca cu branza este o reteta traditionala, foarte apreciata in intreaga lume. Aceasta reteta este usor de preparat si este foarte gustoasa.

Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: 500 g de branza de vaci, 2 oua, 2 linguri de faina, 1 lingura de zahar, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de praf de copt, 1 lingurita de scortisoara, 1/2 lingurita de nucsoara, 1/2 lingurita de cardamom, 1/2 lingurita de ghimbir, 1/2 lingurita de vanilie, 1/2 lingurita de coriandru, 1/2 lingurita de boia de ardei, 1/2 lingurita de ulei, 1/2 lingurita de suc de lamaie, 1/2 lingurita de unt topit si 1/2 lingurita de unt.

In primul rand, se amesteca branza cu ouale, zaharul, sarea, praful de copt, scortisoara, nucsoara, cardamomul, ghimbirul, vanilia, coriandrul, boiaua de ardei, uleiul, suc de lamaie si untul topit. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Apoi, se ia o tava si se unge cu unt. Se toarna compozitia obtinuta in tava si se niveleaza. Se presara deasupra faina si se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30 de minute.

Dupa ce s-a copt, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se serveste calda sau rece, cu un pahar de lapte sau de iaurt.

Placinta turceasca cu branza este o reteta delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta poate fi servita ca desert sau ca gustare. Este o reteta incitanta si foarte apreciata de catre cei care o incerca.
Reteta placintei turcesti cu branza poate fi cea mai buna forma de a aduce un plus de savoare gustarii preferate sau pranzului. In acest blog vreau sa va prezint reteta mea incitanta pentru aceasta specialitate. Reteta va strange toate ingredientele pentru a face o delicioasa placinta turceasca cu branza, ce va satisface papilele gustative ale tuturor membrilor familiei. Placinta turceasca cu branza este un desert pofticios si versatil, potrivit pentru a satisface foamea dulce a oricui si sa surprinda prin aromele sale unice. Aceasta reteta delicioasa poate fi pregatita usor in cateva pasi simpli. Simte-te liber sa experimentezi si sa adaugi ingredientele tale preferate sau sa modifici cantitatiile pentru a obtine gustul care iti place cel mai mult.

  • 500g de branza
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200g de margarina/unt
  • 500ml de lapte apa
  • 4-5 albusuri
  • 4 linguri de ulei vegetal
  • 200g de gris
  • O lingurita de sare
  • O fiola de aroma de vanilie
  • 200g de zahar

Primul pas in prepararea placintei turcesti cu branza este prepararea aluatului. Se fierbe laptele cu sarea, grisul si margarina/untul, amestecand totul constant si curatand de pe fundul vasului. Dupa ce crema incepe sa capete consistenta, se rastoarna in tava de copt unsa cu ulei si preincalzita in prealabil. Se lasam la racit.

Urmatorul pas este prepararea umpluturii. Ceapa verde se toaca marunt, iar branza se amesteca cu zaharul, albusurile si aroma de vanilie. Se adauga ceapa tocata sau alte ingrediente la alegere. Kumplutura este apoi adaugata, uniforma, peste aluatul deja pregatit in tava. Ultimul strat este aluatul ramas, care se unge cu lapte si se presara cu zahar.

Plăcinta este gata pentru copt. Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand se rumeneste frumos. Serviti placinta calda sau racita, iar GUSTUL delicios este garantat!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta reteta?
A: Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt aluatul pentru placinta, branza degresata, unt, oua, sare si optional o lingurita de zahar.

Q: Care sunt etapele de preparare pentru placinta turceasca?
A: Primul pas este pregatirea aluatului pentru placinta. Apoi, topiti untul si adaugati branza, ouale, sarea si zaharul, amestecand bine amestecul. Intindeti aluatul pe o tava si puneti compozitia pregatita. Acoperiti cu cel de al doilea strat de aluat si coaceti la cuptor, pana cand fragezimea este gata.

Q: In ce conexiuni ar trebui servita aceasta placinta?
A: Acesta placinta poate fi servita atat calda, cat si rece, iar gustul sau delicios se potriveste perfect cu salate sau iaurt. De asemenea, poate fi servita cu fructe proaspete pentru a adauga o nota de acrisor.

Concluzii

Noi speram ca aceasta reteta incitanta de placinta turceasca cu branza a trecut testul si ca a fost pe placul vostru. Daca ati incercat aceasta reteta sau oricare alta reteta pentru prepararea delicioasei placinte turcesti, nu ezitati sa impartasiti pozele pe retelele noastre sociale – chiar si in doua secunde reusiti sa ne faca ziua mai frumoasa. #PlacintaTurceasca #RetetaTaste Test #Delicii

Multumim pentru vizita si va uram pofta buna si la urmatoarea degustare!

Leave a Comment