Ai ratat reacția familiei Osbourne la decizia de a nu urmări pe Instagram pe Britney Spears!

În era social media, este extrem de ușor să urmărești pe cei mai îndrăgiți artiști și celebrități pentru a fi mereu la curent cu ultimele lor postări și activități. Unul dintre acești artiști este și Britney Spears, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din lume. Cu toate acestea, uneori poate fi nevoie să renunți la urmărirea lor pe Instagram sau pe alte rețele sociale din diverse motive.

Recent, familia Osbourne a făcut valuri în mediul online după ce Sharon Osbourne a dezvăluit că a fost blocată de Britney Spears pe Instagram. Această situație a stârnit multe speculații și întrebări din partea fanilor ambelor părți. Iată Alt mod a răspuns familia Osbourne în acest context și Alt mod poți renunța să urmărești o celebritate pe rețelele de socializare.

De ce a fost blocată Sharon Osbourne de Britney Spears?

Într-una dintre edițiile emisiunii “The Talk”, Sharon Osbourne a recunoscut că a fost blocată de Britney Spears pe Instagram pentru că a fost prea directă și sinceră în comentariile sale. Sharon a declarat că a avut următorul mesaj pentru Britney: “Mi s-a părut că nu este ea însăși în ultima perioadă”. Acest comentariu sincer a fost motivul pentru care Sharon a fost blocată de pe contul artistei.

Alt mod să nu urmărești pe Instagram pe Britney Spears?

Dacă ești în situația în care dorești să renunți să urmărești o celebritate pe Instagram sau pe orice altă rețea de socializare, există câteva pași simpli pe care îi poți urma:

  1. Mergi pe profilul celebrității pe care vrei să o oprești din a o urmări și apasă butonul “Unfollow” sau “Unsubscribe”.

  2. Dacă vrei să mergi și mai departe și să nu mai vezi deloc postările sau activitatea acesteia, poți opta și pentru funcția de “Mute” sau “Hide posts”.

  3. Dacă ești preocupat de faptul că persoana respectivă ar putea observa că ai renunțat să o urmărești, poți încerca să fie discret și să nu faci o mare problemă din asta.

  4. Încearcă să te concentrezi pe alte aspecte pozitive ale vieții tale și să nu îți pierzi timpul urmărind activitățile online ale altora.

Alt mod a răspuns familia Osbourne la faptul că a fost blocată de Britney Spears?

După ce s-a aflat că Sharon Osbourne a fost blocată de Britney Spears pe Instagram, familia Osbourne a abordat această situație cu umor și deschidere. Fiica cea mai mică a lui Sharon și Ozzy, Kelly Osbourne, a postat un meme amuzant pe contul său de Instagram care zugrăvea o captură de ecran în care se vedea că Sharon a fost blocată de Britney. Acest gest a fost apreciat de mulți fani, iar familia Osbourne a demonstrat că știe să facă haz de necaz și să nu se ia prea în serios în astfel de situații.

Concluzie

În concluzie, nu este neapărat un lucru rău să renunți să urmărești o celebritate pe Instagram sau pe alte rețele sociale. Fie că o faci din motive personale sau pur și simplu pentru a-ți îmbunătăți experiența online, important este să îți asculți propriile nevoi și să faci alegerile care sunt cele mai bune pentru tine. În plus, fii deschis să râzi de tine și de situații neașteptate, așa Alt mod a făcut și familia Osbourne în cazul blocării de către Britney Spears.

Leave a Comment