Briosa de Cheesecake cu Branza de Vaci

Briosa de Cheesecake cu Branza de Vaci este o reteta delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta se poate servi ca desert sau ca gustare.

Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: 250 de grame de branza de vaci, 250 de grame de unt, 250 de grame de zahar, 4 oua, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de esenta de vanilie, 1 lingurita de praf de copt, 1 lingurita de scortisoara si 1 lingurita de nucsoara.

In primul rand, se amesteca branza de vaci cu untul si zaharul. Se adauga ouale, sarea, esenta de vanilie, praful de copt, scortisoara si nucsoara. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Apoi, se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute. Se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca este gata.

Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca si se poate servi. Briosa de Cheesecake cu Branza de Vaci este o reteta delicioasa si usor de preparat. Este perfecta pentru orice ocazie si poate fi servita ca desert sau ca gustare.
Rețetele culinare și deserturile sunt mereu apreciate și regăsite în bucătăriile multor case. Cu siguranță, fiecare gospodină își dorește să servească familiei sale cele mai gustoase mâncăruri. Astăzi, ne vom opri asupra rețetei savuroase de “”. Această desert este ușor și rapid de preparat, iar rezultatul nu va dezamăgi pe iubitorii de grișuri și deserturi. Noi te invităm să descoperi ce ingrediente folosim pentru a obține această briosă și modul în care se pregătește.

Alegerea unei retete pentru briosele de cheesecake nu poate fi luata usor. Se poate spune ca este o adevarata provocare! Acesta este deliciosa rețetă care se descurcă excellent.

Ingrediente:

  • ½ lb branza de vaci
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 2 oua
  • 2linguri de unt topit
  • 1 lingurita de praf de copt

Instructiuni de preparare:

  • Intr-ca borcan blendeaza branza de vaci cu 2 linguri de zahar, cele 2 oua si 2 linguri de unt topit.
  • Inca 2 linguri de zahar le amesteci intr-o alta recipient cu faina si praful de copt.
  • Dupa ce s-au omogenizat ambele mase, le amesteci putin intre ele.
  • Umple formele de briose, apoi toarna compozitia peste ele.
  • Briosele de cheesecake sunt gata.

Trebuie doar sa te asiguri ca s-au copt complet inainte de a servi. Acesta este lucru pe care trebuie sa-l verifici. Ideal ar fi sa nu fie prea inchegate sau prea moi. S-ar putea sa mai adaugi putin zahar in functie de gust atunci cand le servesti.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce este ?

R: este o prajitura cremoasa si delicioasa, preparata cu iaurt, frisca si branza de vaci. Se serveste de obicei rece si este potrivita atat pentru desert, cat si ca o gustare usoara.

Q: Unde se gaseste acest tip de desert?

R: Potrivit unor statistici, acest desert este foarte popular in Europa de Est si se poate gasi in majoritatea tarilor din aceasta zona. De asemenea, poate fi comandat din mai multe restaurante si cafenele din intreaga lume.

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru a face ?

R: Pentru a pregati acest desert este nevoie de iaurt, frisca, branza de vaci, zahar, vanilie, sirop din fructe si fructe coapte. Aceasta combinatie de ingrediente dulci va oferi o delicioasa savoare si bomboane.

Concluzii

Ingrediente proaspete, reteta clasica si usor de pregatit, acest desert delicios promite sa fie unul dintre preferatele dumneavoastra. Daca ati ales sa gateasca aceasta briosa de cheesecake cu branza de vaci, speram ca v-a placut sa o savurati, si incercati si alte preparate din categoria noastra de retete. Bon Appétit!

Leave a Comment