Gustare gustoasă: Cannelloni cu carne

Gustarea gustoasă de astăzi este Cannelloni cu carne. Acest fel de mâncare este unul dintre cele mai populare preparate italiene și este foarte ușor de preparat. Cannelloni este un tip de paste lungi, care sunt umplute cu carne tocată și alte ingrediente și apoi sunt acoperite cu sos de roșii și brânză.

Pentru a pregăti această rețetă, veți avea nevoie de paste cannelloni, carne tocată, ceapă, usturoi, roșii, sos de roșii, brânză și condimente. Începeți prin a pregăti umplutura. Încingeți puțin ulei într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tăiat mărunt. Adăugați carnea tocată și condimentele și amestecați bine. Lăsați să se înmoaie și apoi lăsați să se răcească.

În timp ce umplutura se răcește, pregătiți sosul. Încingeți puțin ulei într-o tigaie și adăugați roșiile tăiate mărunt. Lăsați să se înmoaie și apoi adăugați sosul de roșii și condimentele. Lăsați sosul să fiarbă timp de 10 minute.

În final, umpleți pastele cannelloni cu umplutura de carne și așezați-le într-o tavă de copt. Acoperiți cu sosul de roșii și brânză și puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 30 de minute.

Cannelloni cu carne este un fel de mâncare delicios și ușor de preparat. Este o gustare gustoasă și sănătoasă, care poate fi servită ca fel principal sau ca parte a unui meniu mai mare. Încercați această rețetă și bucurați-vă de o masă delicioasă!
Gustarea gustoasă este una dintre cele mai populare moduri de a servi masa, și în multe locuri gustarea poate fi corelată cu o abordare fără efort, însă astăzi vă vom introduce la un preparat gustos și variabil: Cannelloni cu carne. Acest preparat face parte din rețetele mai elaborate, însă cei care-l vor încerca vor descoperi că deși pare complicat, întocmirea acestui preparat poate fi mai simplă decât s-ar putea crede.

Cannelloni cu carne italieneasca servita in preajma unui aperitiv savuros este cea mai buna alegere pentru o cina gustoasa si speciala. Daca iubiti bucataria italiana, aceasta reteta cu siguranta va incanta toata familia.

Ingredientele necesare pentru cannelloni sunt:

  • 450 gr. paste conice
  • oua
  • 300 gr. carne de vita marunta
  • 1 ceapa
  • 1 cutie de rosii tocate
  • 2 catei de usturoi
  • bucati de mozzarella
  • foi de dafin
  • cimbru, sare, piper din abur

Modul de preparare

  • Se amesteca bine carnea cu ceapa tocata, 2 catei de usturoi, cimbrul, sarea si piperul.
  • Se topește 3 linguri de unt intr-o cratita si se adauga carnea, se amesteca pana se coloreaza, apoi se condimenteaza dupa gust.
  • Se adauga rosiile tocate, apoi se mai da un clocot.
  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prabusesc ouale, se amesteca bine si se pun deoparte.
  • Se pun bucatile de mozzarella intr-un vas.
  • Se umplu cannelloni cu amestecul de carne si se adauga o foaie de dafin in fiecare portie.
  • Intr-o tava se pun ouale amestecate cu mozarella, farfuriile umplute cu cannelloni, se presara cu parmezan, se toarna cate un strop de ulei si se coace in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15 minute.

Serviti cannelloni cald, alaturi de un aperitiv savuros, pentru a completa aceasta experienta gourmet. Desigur, bucatele delicioase de cannelloni cu carne italiana vor face pe cei dragi sa se bucure de aceasta cina memorabila.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente are nevoie pentru a prepara pastă de Cannelloni?
A: Pentru a prepara pasta de Cannelloni ai nevoie de 300g faina, 3 oua, 2 linguri de ulei de masline si o lingura de sare.

Q: Alt mod se pregătesc pastele?
A: Amestecă toate ingredientele uscate. Adauga uleiul si oulele, amestecand bine dupa fiecare aditie. Framanta bine aluatul astfel obtinut, pana devine fin. Intinde foaia de aluat obtinuta si taie forme circulare cu diametrul de 7-8 cm.

Q: Alt mod se prepara umplutura?
A: Pregatesti umplutura, in prealabil, prin amestecarea 500g carne tocata cu o jumatate de ceapa taiata marunt, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura de sare, 1 lingura patrunjel tocat marunt, 1 lingura oregano uscat, 1 lingurita cuisoare zdrobite.

Q: Alt mod se preasambeaza Cannelloni?
A: Aseaza formele circulare de aluat in fiecare tava si, cu ajutorul unor linguri, umple fiecare foaie cu umplutura. Acopera cu aluatul ramas si presara cu parmesan ras.

Q: Cat timp trebuie sa stea la cuptor?
A: Finisaza pastele prin acoperirea lor cu sucul de rosii si cu parmesan ras. Pune tava la cuptor pentru 45 de minute la o temperatura de 180˚C.

Concluzii

Gustarea de carne Cannelloni poate fi o mare bucurie pentru oricine, indiferent daca iti place sa gatesti sau doar sa mananci, iar prepararea acestui deliciu nu va fi o preocupare. Bucurati-va de acest deliciu si de armonia sa, incercand sa pastrati autenticitatea si savoarea. Ceva unic si foarte dragut.

In incheiere, daca va hotarati sa incercati acest minunat Cannelloni cu carne, nu ar trebui sa aveti niciun dubiu, deoarece gustul delicios poate sa va cuprinda si sa va bucure sufletul!

Leave a Comment