Secretele care te vor lasa cu gura cascata – Fostii angajati dezvaluie ce evita cand ies la masa!

Titlu: 7 Lucruri Pe Care Fostii Angajati de la Restaurante Le Evita Cand Ies la Masa, si Eu Iau Notite – Dezvaluirile lor te vor lasa cu gura cascata!

Introducere:
Daca ai fost vreodata curios sa afli ce se intampla in spatele usilor inchise ale restaurantelor, ai ajuns in locul potrivit! Fostii angajati de la restaurante au impartasit cu mine cateva secrete si lucruri pe care le evita atunci cand ies la masa, iar eu am pregatit pentru tine o lista cu 7 dezvaluiri care iti vor lasa cu gura cascata! Afla ce trebuie sa stii pentru a te feri de potentialele capcane ale industriei restaurantelor.

1. Sarcoalele de la bucatarie:

Fostii angajati au dezvaluit ca uneori angajatii de la bucatarie folosesc sarcoale neigienice sau chiar expirate. Este important sa fii atent la aspectul mancarii tale si nu ezita sa ceri explicatii in caz ca observi ceva suspect.

2. Mancarea care revine pe farfurie:

Este o practica destul de comuna in unele restaurante ca mancarea care nu a fost consumata de un client sa fie refolosita si servita altui client. Este important sa fii atent la felul in care este prezentata mancarea si sa semnalezi orice anormalitate chelnerului.

3. Necuratatul veselariei:

Multi fosti angajati au marturisit ca uneori vasele sau paharele nu sunt spalate corespunzator din cauza grabirii sau a neglijentei angajatilor. Daca observi ca veselaria are pete sau mirosuri neplacute, nu ezita sa semnalezi acest lucru personalului.

4. Fumatul in bucatarie:

Chiar daca este strict interzis, unii angajati recunosc ca fumeaza in bucatarie sau in spatiile de depozitare. Acest lucru poate afecta calitatea mancarii si poate pune in pericol sanatatea clientilor. Daca observi ca mancarea are un gust de fum sau de cenusa, este indicat sa atragi atentia personalului.

5. Reciclarea painii:

Unii angajati au dezvaluit ca painea ramasa de la o masa este reciclata si servita altor clienti. Daca observi ca painea este prea uscata sau prea tare, este posibil sa fie reciclata. Fii atent la aceste detalii si cere paine proaspata, daca este necesar.

6. Salatele pre-mixate:

In unele restaurante, saladiera este pre-mixata si poate contine ingrediente vechi sau alterate. Daca observi ca salata nu are aspect proaspat sau ca ingrediente sunt necorespunzatoare, este indicat sa nu o consumi si sa semnalezi situatia chelnerului.

7. Notificarile de sanatate publica:

Nu toate restaurantele respecta normele de igiena si de sanatate publica. Verifica inainte de a alege un loc de luat masa daca a primit notificarile corespunzatoare si daca a fost depistat vreun caz de intoxicatie alimentara. Siguranta ta este cea mai importanta!

Concluzie:
Este important sa fii atent la detaliile din jurul tau atunci cand iesi la masa intr-un restaurant. Fostii angajati de la restaurante au dezvaluit cateva secrete care iti pot fi de ajutor pentru a evita potentialele neplaceri si situatii neprevazute. Respecta-ti sanatatea si nu ezita sa semnalezi orice aspect anormal personalului restaurantului. Mancarea trebuie sa fie proaspata, gustoasa si in siguranta pentru consumatori!

Leave a Comment