7 SEMNE PSIHOLOGICE care indica faptul CA O FATA TE PLACE – Cum sa stii daca o fata te place sau nu!

7 semne psihologice care indica faptul ca o fata te place

Atunci cand intalnesti o fata, este intotdeauna dificil sa stii daca ea te place sau nu. Cu toate acestea, exista anumite semne psihologice care iti pot indica daca o fata te place sau nu. Iata 7 semne psihologice care iti pot spune daca o fata te place:

1. Ea iti ofera atentie. Daca o fata te place, ea va incerca sa te observe si sa te asculte atunci cand vorbesti. Ea va fi interesata de ceea ce ai de spus si va incerca sa te inteleaga.

2. Ea iti ofera complimente. Daca o fata te place, ea va incerca sa te faca sa te simti bine prin complimente. Ea va incerca sa te faca sa te simti special si sa te faca sa te simti bine despre tine.

3. Ea iti ofera sprijin. Daca o fata te place, ea va incerca sa te sprijine in orice situatie. Ea va fi intotdeauna acolo pentru tine si va incerca sa te ajute sa treci peste orice problema.

4. Ea iti ofera atentie. Daca o fata te place, ea va incerca sa te observe si sa te asculte atunci cand vorbesti. Ea va fi interesata de ceea ce ai de spus si va incerca sa te inteleaga.

5. Ea iti ofera atentie. Daca o fata te place, ea va incerca sa te observe si sa te asculte atunci cand vorbesti. Ea va fi interesata de ceea ce ai de spus si va incerca sa te inteleaga.

6. Ea iti ofera atentie. Daca o fata te place, ea va incerca sa te observe si sa te asculte atunci cand vorbesti. Ea va fi interesata de ceea ce ai de spus si va incerca sa te inteleaga.

7. Ea iti ofera atentie. Daca o fata te place, ea va incerca sa te observe si sa te asculte atunci cand vorbesti. Ea va fi interesata de ceea ce ai de spus si va incerca sa te inteleaga.

Acestea sunt 7 semne psihologice care iti pot indica daca o fata te place sau nu. Daca observi aceste semne, atunci este posibil ca fata sa te placa. Cu toate acestea, este important sa fii atent si sa observi si alte semne care iti pot indica daca o fata te place sau nu.
Vizitele la petreceri și alte întâlniri cu prieteni prezintă întotdeauna provocarea de a diferenția dacă o fată îți place sau nu. Într-un Ted Talk, Vlad de la Education Pill prezintă 7 semne psihologice pe care le poți urmări si care îți pot indica dacă o fata te place sau nu. Acest articol prezintă o retrospectivă asupra principiilor prezentate în videoclip, cu câteva exemple explicite și imagini care să aducă în prim plan aceste semne subliniate de Vlad.

In acest articol:

1. Ce este limbajul trupului si Alt mod arata semnele clar ca o fata te place?

Limbajul tău corporal reprezintă 95% din ceea ce comunici despre tine și unele semne clar pot indica faptul că o fată te place. Pentru a descifra limbajul trupului, este necesar sa urmărim contactul vizual, pupilele dilatate, direcția fetei către noi, aspectul fizic și alte detalii care ne pot ajuta să ne dăm seama dacă fata este interesa sau nu.

Contactul Vizual

Un contact vizual intens și prelungit cu o fată indică interesul ei în tine. Deși, uneori, poate fi greu de observat, dar, dacă o surprindem uitându-se la tine de mai multe ori, este probabil că ea să îți fi aruncat câteva priviri inainte.

Pupilele Dilatate

Atunci când cineva este psihologic atras de ceva, pupilele lui se dilată. Când o fata are pupilele dilatate când te uiti la tine, înseamnă că s-ar putea să te consideră destul de atractiv. Cu toate acestea, există multiple factori care pot fi responsabili de dilatarea pupilelor și, prin urmare, este important să comparăm dimensiunea pupilelor atunci când se uită în altă direcție.

Direcția Fetei

Indiferent dacă vorbești cu el sau îi oferi ceva și ea se apropie de tine, este important să uiți direcția către care țintește trupul și picioarele ei. Dacă se îndreapta spre tine, este semnalul că se simte în siguranță și este interesată de tine. De asemenea, aranjamentul parului, hainelor și postura în momentul când se află în preajma ta poate fi un indicator important.

2. Contactul Vizual: un indicator clar ca o fata te place

Contactul vizual este la fel de important pentru ca te poate ajuta sa determini gradul interesului unei fete. Daca iti arunca priviri indirecte si se intrerupe des, inseamna ca este atrasa de tine. Utilizarea pupilelor ca si indicator al interesului si atractiei se pare ca poate fi considerata ca fiind adevarata. Dilatarea pupilelor, maximum de 3 ori marimea lor normala pe parcursul unei conversatii, confirma atractia reciproca si dovedeste ca fata se simte confortabil in preajma ta. Alte semne in care se poate vedea interesul subtil al unei fete sunt directia in care sunt indreptate soldurile si picioarele, precum si schimbarile dese de posturi si aranjarea parului sau hainelor.

Insa este important sa te concentrezi si sa observi schimbarile lor care pot aparea atunci cand sunteti in preajma unul altuia. De exemplu, ar putea sa isi citeasca parul sau hainele sau chiar sa se intoarca spre tine cu partea corpului, intentionat sau nu. Uite o lista succinta:

 • Contact vizual: vei simti priviri ale fetei in repetate randuri.
 • Pupile dilatate: pupilele’ ei se dilata mai mult in preajma ta.
 • Directia soldurilor/picioarelor: se indreapta catre tine cand vorbesti.
 • Aranjarea parului si a hainelor: se poate observa cand isi aranjeza parul sau hainele.

De asemenea, fetele care sunt atrase de un barbat vor afisa un comportament mai destins si se vor relaxa mai mult in preajma lui, iar atunci cand transmitem un mesaj clar, perceput de catre anturajul sau, cu privire la nivelul de interes, incorporam comportamente de afirmare si de apropiere. Asa ca, uita-te bine la comportamentul fetei inainte de a face o concluzie, data fiind diversitatea interpretarilor in materie.

3. Alt mod sa recunosti pupilele dilatate: un semn important al atractiei

Atunci cand interactionezi cu cineva, semnele sale corporale pot spune mai multe decat cuvintele. In aceasta privinta, pupilele dilatate sunt un semn important al atractiei. Uneori, observarea aceasta poate fi greu de realizat, asa ca trebuie sa te asiguri ca este intamplator si sa analizezi alte semne. Iata Alt mod poti recunoaste pupilele dilatate:

 • Uita-te la dimensiunea pupilelor atunci cand se afla in preajma ta. Daca pupilele ei se dilata in momentul in care te priveste, este probabil sa te considere atractiv.
 • Fii atent la factorii externi. Dilatarea pupilelor poate fi cauzata de numerosi factori, precum drogurile, alcoolul, razele soarelui etc.
 • Observa schimbarea in marimea pupilelor. Secretul consta in a observa daca pupilele ei se maresc sau se micşoreaza in comparatie cu momentul in care se uita in alta directie.

Cu cat petreci mai mult timp cu cineva, cu atat mai multe semne poti observa. Mai mult decat atat, daca incepi sa vezi dilatarea pupilelor in momentul in care ea interactioneaza cu tine, este un semn foarte bun si foarte clar ca ea se simte in siguranta in preajma ta si poate fi considerata ca fiind atrasa de tine.

Trebuie sa fii atent, deoarece dilatarea pupilelor nu este un indicator universal si single al atractiei. Pentru a fi sigur ca o fata este interesata de tine si sa identifici si alte semne, trebuie sa fii atent si sa observi si schimbarile altor factori din momentul in care se afla in preajma ta.

4. Mult mai multe decat se pare: Alt mod pozitia ei poate sa te traga cu adevarat in jocul curtarii

Mulți bărbați nu știu că atunci când vine vorba de curtat o femeie, poziția ei poate fi un indiciu despre ce simte și vrea de fapt. Bineînțeles, există și alte semne esențiale, precum contactul vizual, dilatarea pupilelor dar și poziția ei poate transmit informații prețioase.

1. Contactul vizual
Contactul vizual poate fi intamplator sau poate fi un semnal că ea este interesată de tine. Oricare ar fi situația, dacă o surprinzi uitandu-se la tine de doua ori, atunci ea se poate arăta interesată și să dorească să stea mereu in preajma ta.

2. Pupilele dilatate
Atunci când cineva e atras psihologic, pupilele se dilata. Dilatarea pupilelor poate fi o urmare a stimulului atractiv care vine din partea ta. Dacă ea îți arată această schimbare în privire, ea probabil te considera atractiv și se simte în siguranță în preajma ta.

3. Poziția și limbajul trupului
Directia în care se indreapta picioarele si soldurile ei pot fi un semn ca esti atractiv. Acest lucru este adesea oarecum greu de observat de la distanță. Uitându-te în mod special la direcția în care se îndreaptă trupul ei în preajma ta, poți interpreta corect limbajul non-verbal al trupului. Ea se poate arata usor atrasa de tine.

De asemenea, o femeie poate și aranja parul sau poate ajusta poziția trupului, însemnand că vrea să fie atentă asupra termenilor și că are tendința de a-și atrage privirile. Dacă se poziționează, asta poate fi un semn că îi place și este curioasă în preajma ta. Fiți conștienți de aceste mici schimbări în poziția ei, Alt mod ar fi:

 • Opoziția directa (cu trupul orientat spre tine).
 • Poziția lui „cade” in care se apleca in jos.
 • O stoarcere discreta a umerilor.
 • Un joc de picioare.

Aceste mici gesturi indică faptul că ea te place și este dispusă să se apropie de tine. Prin urmare,

5. Sesizeaza atractia de la distanta: Alt mod isi aranjeaza parul, hainele sau postura ca sa capteze privirile tale?

O fata care te place, se va asigura ca tu sa o vezi aranjata frumos atunci cand te afli in apropiere. Ea isi poate aranja parul, hainele sau isi poate modifica postura pentru a-ti capta privirile. Un par aranjat, o tinuta bine ales sau o pozitie seducatoare astfel incat sa fie in centrul atentiei – toate aceste indicii iti pot arata ca, chiar de la distanta, iti doreste sa fie vizibila in ochii tai.

Iata cateva elemente care te pot ajuta sa iti dai seama daca o fata isi aranjeaza parul in preajma ta:

 • Observa-i parul – daca ea isi da constant suvite din par cu degetele si ia mereu o perie sau o perie cu peri moi, este probabil ca a realizat ca tu o observi, si incerca sa arate bine.
 • Observa-i fata – daca vorbesti cu ea, observa de asemenea daca isi intoarce capul in fata sau inapoi. Acest lucru ii va da volum parului si va arata si mai bine.
 • Observa-i postura – ea poate sta intinsa, provocatoare sau poate incerca sa isi stranga bratele sau mainile pentru a arata cat mai bine. Observa daca isi indoaie genunchii in timp ce sta in preajma ta.

Atunci cand se afla in preajma ta, ea poate incerca sa iti arate ca ii place si prin felul in care isi alege hainele. O fata intotdeauna se va asigura ca hainele sale sunt in concordanta cu stilul ei si, in acelasi timp, le va alege cautand sa fie in centrul atentiei. De aceea, ea va incerca sa isi aleaga haine care infatiseaza un standard deosebit de vestimentatie care sa te lase sa constientizezi ca ea este speciala.

In plus, atunci cand se afla in apropierea ta, ea va avea aceeasi tendinta de a-si modifica postura pentru a capta privirile tale. Ea se va asigura ca se va ridica in intregime, va lua pozitii elegante si va ridica umerii, pentru a fi mai atragatoare. Acestea sunt cateva semne psihologice care te pot ajuta sa iti dai seama daca o fata te place sau nu.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce semne psihologice arata ca o fata te place?
A: Semnele psihologice care indica faptul ca o fata te place includ contactul vizual, pupilele dilatate, directia in care ii sunt indreptate picioarele si soldurile atunci cand vorbeste cu tine si Alt mod isi aranjeaza parul, hainele sau postura in momentul in care se afla in preajma ta. Daca o fata te priveste indelung sau in repetate randuri, isi dilata pupilele si se pozitioneaza astfel incat corpul ei sa fie catre tine sau isi aranjeaza parul atunci cand tu esti prezent, aceasta poate fi un semn ca ea este interesata de tine.

Concluzii

Aceste frumoase semne psihologice sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a afla daca o fata te place sau nu. Daca ai avut intotdeauna indoiala sa te apropii de fata pe care o admiri, speram ca acest videoclip ti-a fost de ajutor si te-a facut sa intelegi mai bine limbajul trupului si al semnelor subconstiente pe care fetele le folosesc. Oricand ai nevoie de semne suplimentare, nu uita sa privesti in jurul tau si sa observi semnele pe care fetele ti le trimit. Iar daca ai observat cel putin unul din semnele de care am vorbit, stii ca ea are tendinta sa te placa! Echipa noastra iti ureaza o viata plina de distractie si romantism!

Leave a Comment