Albirea cazii de baie. Cum sa faci o solutie de albit si cum o folosesti

Albirea cazii de baie poate fi o sarcina dificila, dar cu cateva produse simple si cateva cunostinte de baza, puteti obtine rezultate excelente.

Primul pas este sa pregatiti cada de baie pentru albire. Inainte de a incepe, curatati cada de baie cu un detergent si apa calda. Apoi, stergeti cada cu un prosop curat si uscat.

Urmatorul pas este sa preparati solutia de albire. Pentru aceasta, amestecati o parte bicarbonat de sodiu cu doua parti de otet alb. Adaugati apa calda si amestecati bine.

Dupa ce ati pregatit solutia, aplicati-o pe suprafata cazii de baie. Lasati solutia sa actioneze timp de 15-20 de minute. Apoi, folositi o perie de sarma sau o carpa moale pentru a indeparta murdaria si depunerile.

Dupa ce ati curatat cada de baie, clatiti-o cu apa calda si stergeti-o cu un prosop curat si uscat.

Albirea cazii de baie poate fi o sarcina dificila, dar cu cateva produse simple si cateva cunostinte de baza, puteti obtine rezultate excelente. Cu putina atentie si efort, cada de baie va arata ca noua.
Atunci cand nu mai putem sa ignoram petele inchise, petele care nu dispar niciodata si cada de baie care incetineste procesul de curatare, vine momentul sa ne informam despre solutii de albire. In acest articol, vei invata Alt mod sa faci o solutie de albit si Alt mod sa o folosesti, astfel incat sa iti ramana cada de baie ca si Alt mod ar fi noua.

1. Alt mod sa faci singur albirea cazii de baie

In primul rand, se va pregati locul de munca adecvat. Poti folosi o matura si un burete pentru a sterge excesul si murdaria de pe suprafata cazii. Apoi, ceaiul de lamaie va fi turnat in cada de baie si lasa sa actioneze cel putin 15 minute. Aceasta va ajuta sa descompuna si sa indeparteze orice strat de colorare sau detergent inestetic. Dupa ce ai lasat sa actioneze, spala pe fundul cazii apoi foloseste un burete daca mai exista depozite murdare sau zone incrustate pe suprafata cazii.

2. Modul de folosire al solutiei pentru albirea cazii de baie

In primul rand trebuie pregatita solutia folosind urmatorii pasi:

  • Amesteca 120 grame bicarbonat de sodiu in 1 litru de apa calduta
  • Poti adauga 15 picaturi de ulei esential si 10 grame de sare de mare
  • Amesteca ingredientele pana se dizolva complet

Dupa ce ai pregatit solutia, acopera cada de baie cu solutia si lasa sa actioneze cel putin 30 de minute. Se poate folosi o perie pentru cazile de baie pentru a facilita albirea uniforma a cazii. Daca mai exista zonea intunecata, aplica direct solutia si lasa sa actioneze. Dupa ce ai acoperit cada de baie cu solutia, clateste-o cu apa calduta si sterge cu o carpa pentru o curatare mai profunda.

Intrebari & Raspunsuri

Q. Ce trebuie sa faci pentru a face solutie de albit cada de baie?
A. Pentru a face un amestec potrivit pentru albit cada de baie, combinați sodă caustică cu apă calda și detergent pentru vase. Se utilizează urmatoarea cantitate pentru a face cea mai buna solutie: 1 tija de sodă caustică și 250 ml apă caldă. Se adaugă, de asemenea, două lingurițe de detergent pentru vase și se amesteca substanțele pana la omogenizare.

Q. Alt mod folosesti solutia de albit?
A. Utilizați o cârpă sau un burete înmuiat în soluția pregătită și frecați ușor suprafața pe care doriți să o albiți. Apoi, clătiți cu apă caldă, urmată de o clătire cu apă rece. Repetati procedura de albit, deoarece căldura poate reda lacului de protecție un aspect mai curat și stralucitor.

Concluzii

Apreciem modul in care ne-am putut ocupa de albirea cazii de baie si suntem foarte increzatori ca in situatia in care urmati sfaturile noastre veti gasi cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra. Cu siguranta veti gasi solutia potrivita alegerii, satisfactia terminarii lucrarilor si longevitatea noii suprafete albe ale cazii de baie. Va dorim o curatare reusita si o baie colorata in nuante pastelate!

Leave a Comment