Burger de vita facut in casa (CC Eng Sub) | JamilaCuisine

Burgerul de vită făcut în casă este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume. Acesta poate fi preparat în mai multe moduri, însă cea mai simplă și mai gustoasă metodă este cea prezentată de JamilaCuisine.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestui burger sunt: 500 de grame de carne de vită tocată, 2 căței de usturoi, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de boia de ardei, 1 linguriță de ulei de măsline, 1 linguriță de muștar, 1 linguriță de mustar Dijon, 1 linguriță de suc de lămâie, 1 linguriță de ierburi aromatice, 1 linguriță de pătrunjel tocat, 1 linguriță de usturoi tocat, 1 linguriță de ceapă tocată, 1 linguriță de roșii tocate, 1 linguriță de ardei gras tocat, 1 linguriță de mărar tocat și 1 linguriță de ulei de floarea-soarelui.

Primul pas este să amestecăm toate ingredientele într-un bol și să amestecăm bine. Apoi, luăm o tigaie și încălzim uleiul de floarea-soarelui. Adăugăm carnea tocată și amestecăm bine. Apoi, adăugăm amestecul de condimente și amestecăm bine. Lăsăm carnea să se gătească timp de 10 minute, amestecând din când în când.

Când carnea este gata, luăm o tavă de copt și punem hârtie de copt. Apoi, luăm carnea și o împărțim în patru bucăți egale. Formăm fiecare bucată într-un burger și îi punem pe tava de copt. Apoi, punem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius și lăsăm burgerii să se coacă timp de 15 minute.

Când burgerii sunt gata, luăm o tigaie și încălzim uleiul de măsline. Punem burgerii în tigaie și lăsăm să se prăjească timp de 3 minute pe fiecare parte.

Burgerii de vită făcuți în casă sunt delicioși și ușor de preparat. Acestea sunt perfecte pentru o masă rapidă sau pentru un prânz în familie. Încercați această rețetă de la JamilaCuisine și veți fi încântați de rezultat!
Bună tuturor! Mă numesc Jamila și vă invit în bucătăria mea! Astăzi vom face burgeri de vită pe care să îi pregătim acasă. Vom afla ingredientele și modalitățene de pregătire necesare pentru a obține un rezultat deosebit. Acest burger este mai bun decât vreodată orice burger achiziționat și poate fi servit în ve orice ocazie, oferind un gust delicios și savuros oaspeților. Deci haideți să învățăm Alt mod se face un burger de vită facut in casa!

In acest articol:

1. Primii pasi in prepararea burgerilor de vita

Prepararea burgerilor de vita necesita ingredientele corecte si cateva pasi simpli si rapizi. Procesul incepe prin asezonarea miezului de carne cu sare, piper si condimente aromatice. Pentru a-l face mai interesant, amestecul poate fi suplimentat cu diverse ingrediente precum boia, patrunjel sau cimbru.

  • Formarea burgerilor. Dupa ce amestecul de miez este pregatit, acesta poate fi impartit in 3 parti egale. Se folosesc apoi cate o lingura de ulei si se pun bucati de carne in forma de parghie sau, pentru obtinerea unui efect mai simplu, se poate folosi capacul unei sticle inalte. Capacul se infige in masa de carne ca un tavalug. Apoi parghia este bine presata.
  • Pregatirea legumelor. Se taie doua felii de rosii, cateva felii de salata, o felie de castravete murat si cativa crenvursti. Se amesteca doua linguri de mayoneza cu doua luguri de ketchup si doua linguri de pasta de mustar. Omogenizam amestecul si il punem deoparte.
  • Pregatirea paniniilor. Se taie paninii in jumatate si se ung fiecare jumatate cu putin ulei si se rumenesc. Acestia se pot coace in tigaia incinsa sau prin folosirea unei gratar.

Odata ce paninii si burgerii sunt pregatiti, se pot unge partile inferioare ale paninilor cu amestecul de mayonesa cu ketchup. Se pun pe fiecare jumatate cate o foaie de salata, apoi burgerul, rosiile si cucile. Deasupra se pun crenvustii, castravetele si celelalte felii de salata. Se unge fiecare panini cu mijlocul cu un amestec de mustar. Partile finale correspond bucatilor de panini sunt asezate deasupra burgerilor, formand astfel cheeseburgerul sanatos.

2. Lista ingredientelor necesare

Apoi, începem cu pregătirea ingredientelor. Pentru această rețetă de hamburger de vită avem nevoie de următoarele produse:

  • 450 g carne tocată de vită
  • Lăturica
  • 1 roșie tăiată
  • 2 linguri de maioneză
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 linguri de pastă de muștar
  • 1 linguriță de ierburi aromatice
  • 1 castravete murat tăiat
  • 1 ceapă tăiată
  • 2-3 linguri de ulei
  • 3 bucăți de chifle
  • Sare și piper

În primul rând, condimentați carnea tocată cu sare, piper și ierburi aromatice. Aceste ierburi aromatice sunt o combinație de oregano, rozmarin, busuioc și cimbru. Amestecați bine totul. Împărțiți-o în 3 bile egale. Pentru formarea burgerilor, voi folosi o prese specială pentru hamburgeri, pe care o voi unge cu ulei.

Dacă nu aveți o presă de acest fel, puteți folosi capacul de la un borcan înalt. Puneți o bilă de carne în prese, apăsați-o ușor și folosiți partea superioară pentru a o forma bine. O dată ce patty-ul este pregătit, scoateți-l și așezați-l pe o farfurie. Repetați pasul acesta pentru celelalte 2 burgeri. Așezați patatele în frigider și vă continuați treaba cu chiflele.

3. Arta de formare a chiftelelor

Formarea chiftelelor este un pas important in prepararea burgerilor, dar se poate dovedi si o provocare. Cu aceasta reteta, registrul de arta al formarii chiftelelor va fi transformat intr-unul simplu si eficient!

Materialele necesare:

  • 450 g carne tocata
  • 2 linguri de maioneza
  • 2 linguri de ketchup
  • 2 linguri pasta de mustar
  • 1 lingurita de ierburi aromatice (oregano, rozmarin, busuioc, cimbrisor)
  • 1 castravete murat, taiat in felii
  • 1 ceapa, taiata in felii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 3 paini in forma de burger
  • Sare si piper

Instructiuni:

  1. Sareaza si pipereaza carnea tocata si amesteca-o cu ierburile aromatice.
  2. Intinde pasta obtinuta pe o farfurie si divizioneaza-o in 3 parti egale.
  3. Unge o presa pentru burgeri cu ulei si aplica-o pe fiecare parte din carnea tocata, presand usor.
  4. Retrage presa si pastreaza chiftelele intr-un bol acoperit.
  5. Incinge o tigaie si unge-o cu putin ulei.
  6. Aseaza chiftelele pe tigaie si prajeste-le timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Evenimentul pe care l-ai asteptat se apropie iar tu esti pregatit sa servesti cele mai bune chiftelute de burger. Placut si gustos, tovarasii tai de gustari, vor fi adorati de toti cei care ii savureaza. In timp ce te bucuri de pregatirea si asteptarea momentului, retine faptul ca arta formarii chiftelelor nu trebuie subestimata. Procesul necesita un simt al proportiei si al armoniei pentru a obtine rezultatul dorit.

4. Alt mod sa rumenesti perfect painea

Alt mod să rumenești perfect pâinea

Prepararea painii este o parte importantă a realizării unui burger perfect acasă. Preîncălzindu-ți plita/gratarul, vei avea parte de bucățele de pâine rumenite primprejur și moi pe interior. Înainte de a începe, să luăm în considerare câteva acțiuni importante:

  • Tăiați bucățile de pâine în jumătăți.
  • Uleiați fața tăiată a bucăților de pâine.
  • Preîncălziți gratarul/plita.

Următoarea parte presupune să gătiți bucățile de pâine. Așezați-le pe plită/ gratar și lăsați-le 3-4 minute. Veți observa o rumenire ușoară, iar la final va trebui să întoarceți bucățile de pâine și să frigeți partea de jos pentru alte 3-4 minute. Bucățile de pâine sunt gata! Vor fi rumenite ușor și crocante en exterior și moi pe interior.

Dați-le un aspect suplimentar de crocant oferindu-le o lejeritate în arome. Poți crea un amestec cu garam masala sau italian herb sau curry și să-i presărați peste bucățile de pâine înainte de a le frige sau lăsați pâinea să rumenească și să asezați condimentele pe fața rumenită. Dacă îți plac condimentele, poți adăuga și câteva semințe, sau să presari alte ingrediente favorite. Gata! Acum bucățile de pâine sunt perfect pregătite să ocupe postul de fundație al burgerului perfect!

5. Asamblarea burgerilor de vita facuti in casa



Acestea sunt ultimele etape prin care treci pentru a pregati burgers de vita facuti in casa. Aceste burgeri sunt foarte gustosi, usor de preparat si mai buni decat orice burger cumparat din comert. Urmand pasii prezentati mai jos, vei reusi sa obtii burgers de vita deliciosi si crocanti.

  • Se pastreaza burgerii in frigider
  • Se taie bucata fiecare baza si se unge fiecare bucata cu putin ulei
  • Se prajesc 3-4 min pe fiecare parte pe o tigaie incalzita
  • Se unge tigaia cu ulei si se pun burgerii
  • Se prajesc 3-4 min. pe fiecare parte
  • Se scot de pe tigaie burgerii si se pun intr-o farfurie

Pentru a asambla burgerii se ung baza bucatilor de burger cu putin maioneza si se adauga putin ketchup, salata si burgerii. Deasupra se adauga 2 felii de rosii, cateva felii de castravete murat si unele felii de ceapa. Se unge baza superioara cu putin mustar si se adauga bucatile de burgerul superior. Acestea sunt burgers de vita homemade. Acum sunt gata si pot fi servite.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What ingredients do you need to make Beef Burger?
A: To make Beef Burger you will need 450 g minced beef, lettuce, 1 sliced tomato, 2 tbsp. mayonnaise, 2 tbsp. ketchup, 2 tbsp. mustard paste, 1 tsp of aromatic herbs, 1 sliced pickled cucumber, 1 sliced onion, 2-3 tbsp. oil, 3 burger buns and salt & pepper.

Q: What type of herbs are used for seasoning the mince?
A: The aromatic herbs used for seasoning the mince are oregano, rosemary, basil and thyme.

Q: Are these homemade burgers better than any bought burgers?
A: Yes, these homemade beef burgers are better than any bought burgers. They are very tasty, easy to make and delicious.

Concluzii

Știți Alt mod e: acele preparate culinare făcute acasă simt altfel. Acest burger de vita e gustos și ușor de pregătit. Faceți-l cu siguranță să vedeți diferența în comparație cu cel cumpărat. Acest burger este încununat cu un mic sfat: gustul clasic să fie îmbunătățit cu un mix de condimente și mirodenii. Pregătiți-l și serviți! Așa ne-aș fi plăcut să închei această postare despre jamilacuisine și Burger de vita facut in casa.

Leave a Comment