Cum sa faci ATW si Multiple ATW Tutorial IJL = In jurul lumii

Atunci când vine vorba de a face ATW și Multiple ATW Tutorial IJL (In jurul lumii), există câteva lucruri pe care trebuie să le știți. Acest tutorial vă va ajuta să învățați Alt mod să faceți ATW și Multiple ATW Tutorial IJL.

Primul pas este să vă asigurați că aveți toate materialele necesare pentru a face ATW și Multiple ATW Tutorial IJL. Acestea includ un calculator, un software de editare video, un microfon și un cameră video. Aceste materiale sunt esențiale pentru a face ATW și Multiple ATW Tutorial IJL.

Următorul pas este să vă asigurați că aveți un plan pentru tutorialul dvs. ATW și Multiple ATW Tutorial IJL. Acest plan trebuie să includă informații despre ce veți face în tutorialul dvs., Alt mod veți face acest lucru și cât timp veți petrece pe fiecare pas. Acest plan vă va ajuta să vă organizați și să vă asigurați că tutorialul dvs. va fi complet și corect.

După ce ați creat planul dvs., următorul pas este să începeți să faceți tutorialul dvs. ATW și Multiple ATW Tutorial IJL. Acest lucru implică înregistrarea video a tutorialului dvs., editarea video și adăugarea de efecte speciale. Acest proces poate dura câteva ore, în funcție de complexitatea tutorialului dvs.

După ce ați terminat de editat tutorialul dvs., următorul pas este să-l publicați pe internet. Acest lucru poate fi făcut prin intermediul unui site web sau prin intermediul unui canal de YouTube. Acest lucru vă va ajuta să vă promovați tutorialul și să-l faceți disponibil pentru cei care doresc să îl vizioneze.

Acesta este un tutorial scurt despre Alt mod să faceți ATW și Multiple ATW Tutorial IJL. Acest tutorial vă va ajuta să învățați Alt mod să faceți ATW și Multiple ATW Tutorial IJL și să vă promovați tutorialul pe internet. Dacă urmați aceste pași, veți fi pe drumul cel bun pentru a face un tutorial de succes.
Aveți nevoie de sărituri și antrenamente puternice de control al mingii pentru a deveni un jucător profesionist de fotbal? Atunci trebuie să învățați abilitățile de ATW și Multiple ATW. În acest post de blog, video-ul YouTube intitulat “Alt mod sa faci ATW si Multiple ATW Tutorial IJL = In jurul lumii” face cunoștință cu ajutorul lui Alexandru Stan, ceea ce are de oferit pentru tine. Alexandru vă va oferi câteva trucuri esențiale, precum “ATEARECII pe care Mario Gotze a folosit pentru a marca în marcă și înainte de a marca”, un tutorial pas-cu-pas pentru începători și strategii și tactici corecte. Acest post de blog ține un defect mai profund în conceptele de ATW și Multiple ATW și vă oferă puncte specifice de pornire atunci când începeți să praticați și să vă dezvoltați abilitățile. Fotbalul freestyle nu e tocmai o chestiune simpla, asa ca haideti să vedem ce avem de învățat despre ATW și Multiple ATW!

In acest articol:

1. Introducing freestyle football

Dacă sunteți începători în Freestyle şi sunteți la început în dezvoltarea abilităților voastre, atunci acest seminar este pentru voi. Alexandru Stan va prezenta câteva trucuri de bază prin care vă puteți îmbunătăți stilul. În primul rând, vă va arăta Alt mod să practicați ATW (Around The World), și va prezenta mai multe trucuri ATW în aceeași sesiune.

Învațați Alt mod să țineți balonul pe lângă dumneavoastră. Balonul trebuie ţinut aproape de corpul vostru și atunci când îl atingeţi cu piciorul, să exerciţi o forţă crescândă pentru a crea un efect de rotație în jurul acestuia. Încercați să schimbați planul în care faceți rotația piciorului pentru a opri efectul de ratație a balonului.

Iată câteva sfaturi pentru progres rapid:

 • Ascultați cu atenție sfaturile prezentate.
 • Practicați în mod regulat.
 • Accelaerație mișcarea câte puțin pe măsură ce dezvoltați trucuri noi.
 • În cele din urmă, încercați să faceți anumite trucuri fără să vă rotiți corpul.

Doar folosind acest seminar, câteva ore de practică și un zâmbet, veți putea face asta!

2. ATW Tutorial from Alexandru Stan

Alt mod să accepți un ATW Tutorial de la Alexandru Stan

ATW, sau Around The World, se referă la tehnicile de juggling a mingei cu diferite arii ale corpului. Alexandru Stan a prezentat acest seminar pentru începători.Pentru a începe un ATW Tutorial, este important să ții mingea aproape de corpul tău în timp ce o miști folosind vârfurile degetelor.

 • Cutremurul (mișcarea) trebuie să fie unul unic fluid, circular.
 • Pentru mai multe ATWs într-o singură mișcare, trebuie să te pregătești de pe a doua mișcare înainte de a atinge mingea pentru a o ține sub control.
 • Când mingea este în rotație, schimbă planul în care se efectuează rotația piciorului.

Alexander Stan a menționat, de asemenea, că trebuie să practici mult pentru a face aceste mișcări fără a roti întregul corp. Alt mod practica face „prosul”, câștigarea controlului asupra mingii se face cu siguranță numai prin exercițiu. Cu cât practica un ATW Tutorial este mai consistentă, cu atât mai bine va deveni totul.

3. Essential Tips for Doing ATW

Piciorul este un element esențial pentru a învăța ATW-ul (Around The World). De aceea, urmează aceste sfaturi esențiale pentru a învăța să faci ATW la un nivel profesional:

 • Ține balonul aproape de corpul tău – așa Alt mod a explicat Alexandru Stan, balonul este mai ușor de controlat când este aproape de corpul tău.
 • Apasă la zona degetelor de la picior – înainte să atingi balonul, apasă cu zona degetelor, deoarece astfel vei avea mai mult control asupra sa si vei face întregul set mai rapid.
 • Schimbă planul de mișcare al picioarelui – dându-i balonului o rotație, va trebui să schimbi planul de mișcare, astfel încât să poți controla balonul fără sa se miște într-o parte.

Pentru a te apropia de stilul profesionist al freestyle-ului, satură-te cu ore de exercițiu. Cu cât îți exersezi mai mult ATW-ul, cu atât vor veni mai ușor, mai repede și mai armonios. Împărtășește-ți progresul și folosește noile set-uri pentru a-ți forma propriul stil. Folosind aceste trei sfaturi esențiale, cu siguranță vei ajunge acolo!

4. How to Execute Multiple ATWs

Învață Alt mod să execeuti mai multe ATW-uri.

Atunci când înveți să execeuti ATW-uri, cel mai important lucru este să menții mingea aproape de corp. Apoi s-o lovesti cu partea de jos a talpii, mișcarea circulată trebuie să fie continuă și în același plan.

Atunci când vrei să execeuti multiple ATW-uri în șir, trebuie să accelerezi mișcarea fiecărei ATW. Verifică dacă mingea se învârtește și ajustează planul în care generezi rotația piciorului. Vei reuși să contracarezi mișcarea rotativă, oprindu-i cursa spre una dintre direcții.

A deprins abilitatea de a execeuta mai multe ATW-uri până la urmă! Cu mult antrenament vei reuși chiar să faci ATW-uri fără să îți rotesti corpul. Pune în practică și exersează astfel:

 • Încearcă să execeuti cât mai multe ATW-uri unul câte unul, antrenându-te pe fiecare.
 • Încearcă apoi să execeuti două sau mai multe ATW-uri conectate.
 • Continuă să exersezi până reușești să faci consecutiv câteva ATW-uri și să le execeuti fără să îți rotesti corpul

Fii consecvent și exersează regulat pentru a dobândi acest talent!

5. Mastering ATW with Training Hours

Dezvoltarea ATW cu orele de antrenament

Atunci când începi să înveţi freestyle football, primul şi cel mai important trick pe care îl faci este ATW (Around The World). Pentru a-l face, trebuie să începi ţinându-ţi mingea aproape de corp, în drumul ei; atingând cu o parte a corpului, iar apoi accelerând puţin mişcarea în fiecare dată când atingi mingea, astfel încât să reuşeşti să scoţi câte un cerc fluid în jurul mingei.

Înainte să reuşeşti să înveţi acest truc, trebuie să înveţi să te deplasezi în direcţia potrivită pentru a ajunge din nou sub minge. Aceasta va avea un efect de rotaţie, de aceea este esenţial să lucrezi cu mingea astfel încât aceasta să nu se îndrepte în direcţia greşită.

Din fericire, un avantaj al Antrenamentului de Freestyle Football constă în faptul că sunt necesare numai câteva ore de antrenament pentru a dezvolta îndemânarea de a face mai multe ATW la rând, fără să se rotesc corpul. Iată o listă cu paşii de urmat pentru a îmbunătăţi abilitatea ta de a face ATW:

 • Practică, practică, practică
 • Schimbă direcţia în care faci rotaţia
 • Efectuează mişcări controlate în încercarea de a duce mingea la următorul set de ATW
 • Încearcă să faci cât mai multe repetiţii

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce este ATW si Multiple ATW ?
A: ATW inseamna Around The World si inseamna rotiți mingea de fotbal în jurul corpului folosind diferite părți ale corpului. Multiple ATW înseamnă să faci mai multe ATW în succesiune.

Q: Ce sunt “îmbolduri” din acest tutorial ?
A: “Îmbolduri” din acest tutorial sunt indicații și sfaturi pentru a facilita procesul de învățare pentru începători. Printre aceste sfaturi se numără ținerea mingii aproape de corp, împingerea acesteia cu vârful picioarelor, accelerarea mișcării între atingeri și schimbarea planului rotației.

Q: Este nevoie de multe ore de antrenament pentru a facilita Multiple ATW?
A: Da, este nevoie de multe ore de antrenament pentru a fi capabil să faci Multiple ATW fără să rotesti corpul. Cu cât vei practica mai mult, vei învăța modul în care să controlezi mingea, iar multiple ATW vor deveni mai simple.

Concluzii

Dupa ce ati urmarit acest tutorial, sunteti cu un pas mai aproape de a deveni un mester in ATW si Multiple ATW! Exerciti acaparativ si indemana-ti-va abilitatile, si in curand vei sari de la ATW la alte miutari interesante si dificile in freestylingul cu mingea. Visul tau de a deveni un freestyler legitim nu mai este departe, asa ca fii pregatit si distreaza-te pe drum!

Leave a Comment