Cum sa Faci BANI pe Net | Produse Digitale pe ETSY | Magazin Online (ep.3/6)

În această a treia parte a seriei noastre despre Alt mod să faci bani pe internet, vom discuta despre produsele digitale pe Etsy și despre Alt mod să deschizi un magazin online.

Produsele digitale sunt un mod excelent de a face bani pe internet. Acestea sunt produse care nu necesită producție sau livrare, ci doar vânzare. Etsy este unul dintre cele mai populare site-uri de comerț electronic pentru produse digitale. Acesta oferă o platformă pentru vânzarea produselor digitale, Alt mod ar fi cărți electronice, muzică, imagini și alte produse digitale.

Pentru a deschide un magazin online pe Etsy, trebuie să creezi un cont și să îți creezi un profil. Apoi, trebuie să adaugi produsele tale și să le descrii în detaliu. De asemenea, trebuie să adaugi o imagine pentru fiecare produs și să setezi prețul.

După ce produsele tale sunt listate, trebuie să promovezi magazinul tău online. Puteți face acest lucru prin intermediul rețelelor sociale, prin intermediul blogurilor și prin intermediul publicității online. De asemenea, puteți folosi SEO pentru a vă ajuta produsele să apară în rezultatele căutării.

În cele din urmă, trebuie să vă asigurați că oferiți o experiență excelentă clienților dvs. Acest lucru înseamnă să răspundeți rapid la întrebările clienților și să oferiți un serviciu de livrare rapid și de înaltă calitate.

Cu toate acestea, dacă urmați aceste pași, veți fi pe drumul spre a face bani pe internet prin vânzarea produselor digitale pe Etsy și prin deschiderea unui magazin online.
Mulți dintre noi visăm să facem bani online, însă Alt mod începem? Unii spun că aceasta activitate este un mare scam, cei mai mulți însă își doresc să lucreze de acasă pentru a face bani. Acest blog post va vorbi despre modul de a face bani online pe Etsy prin produse digitale și despre modul de a începe un magazin online. Cu siguranță veți găsi în acest blog post răspunsurile la întrebările și dilemele dvs. Indiferent dacă încă vă gândiți Alt mod începeți sau ați început deja acest mod de a face bani, veți găsi în această postare sugestii și trucuri care cu siguranță vor fi utile!

In acest articol:

1. Alt mod sa Faci BANI pe Net

Cel mai greu de făcut bani prin intermediul internetului este echiparea ta cu cunoștințele și priceperea de care ai nevoie pentru a profita din plin de toate avantajele oferite. Din fericire, internetul este un mediu remarcabil care te poate ajuta nu doar la informarea ta, dar și la obținerea unor venituri considerabile.

Iată câteva idei practice și eficiente despre Alt mod să faci bani pe internet:

 • Vând produse digitale – Crează sau cumpără produse digitale și vând-le pe canalele tale preferate. Social media sau platforme precum Etsy sau Amazon sunt cele mai recomandate.
 • Vinde-ți produsele pe pagina ta de Instagram – Dacă te simți creativ, poți începe să tu produci produse și să le vinzi pe pagina ta de Instagram, folosind hashtags și print screen-uri care să atragă foștii și viitorii clienți.
 • Creează un blog – Creaza si publica articole pe blog-ul pe care îl administrezi. Dacă articolele tale sunt interesante și de calitate, numărul cititorilor va crește în scurt timp. Vei putea atrage clienții și prin intermediul link-urilor spre produsele tale sau prin intermediul publicității pe motoarele de căutare.

Când revendici oportunitățile pe care le oferă internetul și începi să scrii produse, serviști cu emfază și dorința de a învedera principiile, este important să ţii cont

2. Alt mod sa Iti Initiezi Un Magazin Online

Dacă ți-ai hotărât să investești în ecommerce și să deschizi un magazin online pentru comerțul digital, există câteva lucruri pe care sa le ții cont, pentru a începe cu succes acest loc de desfășurare a afacerilor. Iată o listă cu pași prin care poți initia un magazin online:

 • Alege platforma de ecommerce – care să fie potrivită nevoilor tale de business. Exemplu – Shopify, BigCommerce, WooCommerce,etc.
 • Stabilizește o marcă – în momentul în care decizi platforma de ecommerce, vei avea nevoie și de un nume pentru magazinul tău. Caută un nume adecvat și asigură-te că numele magazinului tău nu este deja folosit în prezent pentru alt ecommerce.
 • Creează conținut – este foarte important să asiguri un punct de plecare solid pentru magazinul tău. Creează un logo, poze și paginile necesare pentru produsul tău, descoperă formate de videoclipuri care să te ajute să prezinți produsul într-un mod frumos.

Când ai făcut aceste pregătiri și ai vrea să devii și tu ca acei “aflați pe plajă în Thailanda cu laptopul și un cocktail lângă ei”, trebuie să te orientezi înspre site-uri precum Etsy. Să găsești un produs pe minunata platformă de comerț de care să te î

3. Descopera Potentialul Produselor Digitale Pe ETSY

Noi lumea de astăzi, cafeaua și oamenii cu laptopuri s-au contopit, ca și când meditația și oricare latură happy hour s-ar fi împerecheat și au lansat tehnologia modernizată! Cunoștințele și abilitățile digitale sunt pasiunile care se pot convertii în venituri. Pentru a-ţi transforma hobby-urile în produse digitale, nimic nu te poate ajuta mai mult, decât plataidele online IndieMade, Etsy, și Amazon. ETSY se diferențiază prin căutarea de produse unice și îți permite să vinzi produse, atât handmade cât și produse digitale.

Deși Etsy este platforma ce se adresează în primul rând vânzătorilor indivizi, în decursul anilor poți găsi o mulțime de produse digitale relevante. Acoperind o gamă variată de categorii, de la design grafic la preocupări de bucătărie, Etsy dă o şansă celor creativi să-și găsească un public cu adevărat interesat de măiestria lor. Astfel, Etsy a devenit o cale prin care mulți creatori își pot deschide propria afacere. Iată care sunt categoriile de produse digitale expuse în Platforma Etsy.

 • Template-uri pentru Business Blogspot
 • Template-uri pentru Magazine Articole
 • Design-uri de Logo
 • Ecranul din imagine
 • Template-uri pentru retele social media
 • Planuri de afaceri
 • Video și Imagini vectoriale
 • 4. Scapa De Capcanele Reclamelor Neadevarate

  Reclamele neadevărate se plasează adesea peste tot în jurul nostru și sunt o evaziune pentru mulți dintre noi.

  Iar dacă și tu ți-ai pus întrebarea “dacă doar se poate să faci bani fără să lucrezi?” și te simți invidioasă și ești săturată de atâta presiune de vinde cei mai ieftini produsi, și tu poți să scapi de capcanele reclamelor neadevărate și să începi o afacere cu adevărat potențială!

  De multe ori cea mai grea parte e să iei primul pas, însă cu câteva ingrediente precum voința, descurajare și un laptop vei face adevărate magie.

  Iată câteva sfaturi ca să scapi de capcanele reclamelor neadevărate și să începi o afacere cu adevărat profitabilă:

  • Stabilește un plan de bază și încearcă să te menții la el
  • Investește timp și bani, dar nu face excesiv de mult
  • Fii creativă și diferită – de multe ori această parte ne chinuie cel mai mult
  • N imi uita să fii învățător și să citești ce sfaturi îți oferă alți vânzători
  • Lasă-te ghidată de recenziile produselor

   5. Urmeaza Pasi Realisti pentru a Face Bani Online

   Deși găsirea unei modalități de a face bani online pare, uneori, un vis prea frumos ca să fie să se îndeplinească, acest lucru poate fi, în cele din urmă, realitatea. Iar una dintre metodele cele mai bune pentru a găsi de lucru de acasă este prin vânzarea de produse digitale pe Etsy.

   Este prin urmare important să urmăm câțiva pași realiști pentru a ne putea bucura de succesul promis și pentru a obține, în cele din urmă, câștiguri din vânzarea produselor noastre. Acestea ar fi:

   • Realizează o analiză de piață – Începând cu cercetarea și analizarea cererii produselor noastre, până la prețuri și evaluarea concurenței.
   • Crează un produs de calitate – Gimnastica mintală, propunerile creative și documente de obicei răspund cererii.
   • Identifică un public țintă – Determinănd ce vrea și unde este audiența ta țintă.

   Totul vine cu o muncă serioasă însă și ceva timp pentru a realiza aceste produs. Dar, ca să ținem pasul cu concurența și să ne asigurăm un flux constant de câștiguri, necesitatea unei lucrări persistențe devine evidentă. Pe lângă producerea produselor unice și de calitate (elementul cheie), promotearea este foarte importantă. Formeaz

   Intrebari & Raspunsuri

   Q: Care sunt principalele beneficii ale vânzării de produse digitale prin intermediul site-ului Etsy?

   A: Unul dintre principalele beneficii ale vânzării de produse digitale prin intermediul site-ului Etsy este că nu necesită investiție în stocuri sau transportare. De asemenea, Site-ul Etsy oferă tuturor vânzătorilor o platformă globbală prin care pot să-și promoveze produsele, oferind oportunități de vânzare mult mai mare decât o platformă de vânzare locală. De asemenea, este o modalitate convenabilă de a crea profitaiblități de pe urma produselor digitale: produse care nu necesită nici un cost suplimentar de stocare sau transportare.

   Concluzii

   Cu toate informatiile, ideile si cifrele prezentate, putem concluziona ca afacerea de vanzare a produselor digitale pe Etsy a venit cu multi avantaje. Oricine se poate bucura de succesul afacerii si poate castiga destul de multi bani intr-un timp scurt. Trebuie sa fii determinat sa creezi produse de calitate, sa ai rabdare, creativitate si, mai presus de toate, sa iti stabilesti obiectivul pentru a reusi. Lucrarea ta va fi rasplatita!

Leave a Comment