CUM SĂ FACI BATON DE CIOCOLATĂ BOUNTY !!

Dacă vrei să faci un delicios baton de ciocolată Bounty, ai nevoie de următoarele ingrediente: 250 g de ciocolată neagră, 250 g de ciocolată albă, 200 g de nucă de cocos, 2 linguri de lapte condensat și 2 linguri de unt.

Începe prin a topi ciocolata neagră și ciocolata albă într-un vas pe baie de aburi. Amestecă bine până când se topesc complet. Adaugă laptele condensat și untul și amestecă bine.

Adaugă nuca de cocos și amestecă bine. Toarnă amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și așază-l uniform.

Lasă tava la rece pentru aproximativ o oră. După aceea, scoate tava din frigider și taie batonul de ciocolată în bucăți.

Serviți batonul de ciocolată Bounty și bucurați-vă de gustul său delicios!
Bună tuturor! În această postare, vom lua în considerare videoclipul intitulat “Alt mod să faci batoane de ciocolată Bounty!!”, postat pe canalul YouTube FloStyle Channel. În această postare veți afla Alt mod să faceți un delicios și simplu băț de ciocolată Bounty acasă. Video-ul prezintă o rețetă simplă și intuitivă, ce conține ingredientele de bază pentru prepararea acestui delicios desert: ciocolată neagră, ciocolata de lapte, unt și fulgi de cocos. Vom încerca pas cu pas să găsim modul ideal de a exploită aceste ingrediente și a confecționa un dessert perfect pentru o zi specială. În curând, veți avea bățul de ciocolată Bounty pe care îl viseați.

In acest articol:

1. Crearea unui desert delicios: Bounty bar

Ingrediente necesare
Pentru crearea acestui desert delicios, ai nevoie de următoarele ingrediente:

 • 100g ciocolată neagră amară
 • 200-300g ciocolată de lapte
 • 50g unt
 • 300g lapte condensat
 • 200-300g floricele de cocos

Crearea cremei
În primul rând, vom prepara crema. Acest lucru se realizează simplu:

 • Se adaugă floricelele de cocos într-un vas
 • Se toarnă laptele condensat
 • Se adaugă untul bine încălzit
 • Se amestecă toate ingredientele

Adăugarea ciocolatei
Rămâne ca în final să adaugăm și ciocolata. Ambele tipuri de ciocolată trebuie să fie topite în prealabil. Mai întâi se toarnă ciocolata neagră amară, apoi cea de lapte. Se amestecă toate ingredientele până când se omogenizează compoziția. Se pregătește orice formă de coacere și se introduce compoziția.

După 18-20 de minute, coacerea este gata. Acum poți bucura de deliciosul desert Bounty bar creat chiar de tine!

2. Ingredientele necesare pentru prepararea Bounty bar

Pentru a prepara o delicioasa bara Bounty, veți avea nevoie de o listă de ingrediente:

 • 100g ciocolată amăruie
 • 200-300g ciocolată cu lapte
 • 50g unt
 • 300g lapte condensat
 • 200-300g fulgi de nucă de cocos

Creativitatea și adresele de pe rețelele de socializare sunt necesare pentru a finaliza această rețetă, însă primul pas este să preparăm crema. Ea necesită un bol și o chimenă. Se presară fulgii de cocos, se adaugă lapte condensat și se topește untul. Se amestecă cu o lingură, apoi se adaugă ciocolata topită, amestecându-se până când este omogen. Cu mâinile curate se pun căpăcelele de cocos pe bol și se amestecă până se îmbină perfect cu restul ingredientelor.

Apoi se umple tava de silicon cu amestecul obținut și se nivelează bine. Se pun bețeicele și se presează într-o formă subțire. Se poate folosi un cuțit pentru a face o margine frumoasă. Se împarte în bucăți uniforme și se presează încă o dată pe fiecare bucățică, cu ajutorul unor bețeice. Se pune în frigider pentru 2 ore și se pregătește gustarea minunată!

3. Alt mod se prepară crema delicioasă a reveniturii

Cu câteva ingrediente simple și zahăr ars, vei pregăti cea mai savuroasă rețetă a reveniturii. Astăzi vei pregăti o bară de ciocolată cu cocos, exact ca prăjitura Ambra Bounty. Iată ce ingrediente vei avea nevoie:

 • 100g ciocolată amară
 • 200-300g ciocolată cu lapte
 • 50g unt
 • 300g lapte condensat
 • 200-300g fulgi de cocos

Mai intâi se începe cu crema pe care o vei face. Adună fulgii de cocos și laptele condensat într-un bol și amestecă cu o lingură. Adaugă și untul topit și amestecă din nou până toate ingredientele sunt complet amestecate. Nu folosi o mixer, poți să te înșeli și să irosești ingredientele.

Continuă să pregătești crema delicioasă a reveniturii prin topirea ciocolatei amare și a ciocolatei cu lapte într-o cratiță încăpătoare. O dată topite, adaugă amestecul de cocos și laptele condensat și amestecă pe foc mic timp de 5 minute. Toarnă acest amestec într-o formă dreptunghiulară și lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 3 ore. O dată răcit, decupează bara și serviște-o cu multă poftă!

4. Procesul de topire a ciocolatei

Chocolatelele sunt prezente în multe prăjituri şi deserturi reportate călare de la domeniul îngheţării la preparatele culinare, însă câte ştim despre procesul de topire şi folosire la nivel culinar? Ciocolata este alcătuită din grăsimi şi zaharuri iar topirea ei dă bucătarilor un control precise în crearea unor deserturi extravagant cu acest indulgent element.

Tipuri de Ciocolată
Există mai multe tipuri de ciocolată sub formă de pastă, dulce cu lapte, amară, albă sau unsă. Fiecare necesită un număr diferit de temperaturi de topire. De exemplu, ciocolata albă este formată din unt de cacao, zahăr, lapte, ierburi etc. Topirea acesteia necesită o temperatură între 37 şi 39 de grade Celsiu. Ciocolata cu lapte necesită până la 34 de grade Celsius, iar cea amară de la 43 până la 46 de grade Celsius.

Topirea Ciocolatei
Topirea ciocolatei începe prin adăugarea de ciocolată la interiorul unui vas tipic din cupru. Acoperirea vasului aduce un plus de distribuire a căldurii uniform, evitându-se eventualele arsuri. Ciocolata este topită la aburi cu temperaturi de 34 – 40 de grade Celsius, căldură obţinută prin adăugarea unui lichid fierbinte în vas. Este important ca temperatura ce ajunge la ciocolată să fie controlată în permanenţă pentru a evita aducerea la punctul de fierbere. Ciocolata poate fi topită şi cu ajutorul unui mic cuptor cu microunde, sau a unei băi de apă caldă, împărţindu-se iniţial bucăţele mici, Alt mod ar fi copturi de nucă de cocos. După ce ciocolata a fost topită, ea poate fi folosită pură sau adăugând îndulcitori, mirodenii, unturi etc.

5. Pregătirea perfectă a ciocolatei pentru rețeta Bounty bar

Să începem cu această rețetă extrem de delicioasă și ușor de pregătit: Spre a realiza o bară cu cocos Bounty aveți nevoie de:

 • 100 g ciocolată neagră amăruie
 • 200-300 g ciocolată de lapte
 • 50 g unt
 • 300 g lapte condensat
 • 300-200 g fulgi de cocos

În primul rând, vouă vă vor fi necesare ingredientele menționate mai sus. Pentru a pregăti crèmele, punem latura cremoasă în prim plan. În primul rând, adăugați fulgii de cocos și laptele condensat într-o cratiță. Adăugați apoi untul slab topit și amestecați bine ingredientele cu o lingură. A fost foarte important de precizat că trebuie să utilizați laptele condensat, deoarece laptele obișnuit nu se va amesteca bine cu untul.

În etapa următoare, este necesar ca ciocolata dificilă să fie topită și amestecată asociat cu două tipuri de ciocolata de lapte. Odată amestecată, se toarnă peste crema înainte de a fi adăugată cocosul. Pentru a termina, se toarnă compoziția rezultată într-o formă de briză și se păstrează în frigider 3-4 ore pentru ca rețeta să se întărească.

Intrebari & Raspunsuri

Q&A
Q: What ingredients are needed for the Bounty chocolate bar?
A: To make this super delicious and easy chocolate bar, you will need 100g dark chocolate, 200-300g milk chocolate, 50g butter, 300g condensed milk and 300-200g of coconut flakes.

Q: Do I need any special tools to mix the ingredients?
A: You don’t need any special tools – just a bowl and a spoon are sufficient to mix together the ingredients. Avoid using a mixer, as it can lead to mistakes.

Q: Is it necessary to use condensed milk for this recipe?
A: Yes, it’s essential to use condensed milk in order to have a successful outcome. Avoid using regular milk as it won’t give the same desired results.

Concluzii

Acesta a fost un tutorial plin de energie ce ne-a arătat Alt mod să preparăm un delicios baton de ciocolată Bounty acasă! Ingredientele sunt foarte simple de obținut și rețeta este extrem de ușoară de pregătit. Luând această rețetă simplă dar extrem de gustoasă, pregătiți un baton de ciocolată Bounty pentru voi și familia și prietenii dvs. și să vă bucurați de sărbători în acest sezon de vacanță! Nu uitați să consultați și blog-ul soției mele pentru alte rețete delicioase și să-i dați un follow pe Instagram. Ne vedem în episodul următor!

Leave a Comment