Cum sa faci o masa pentru cafea din lemn reciclat ♽

În ultimii ani, reciclarea a devenit o parte importantă a vieții noastre. Acest lucru se aplică și în cazul mobilierului, în special al mesei de cafea. Dacă vrei să faci o masă de cafea din lemn reciclat, iată câteva sfaturi utile.

Primul pas este să găsești lemnul reciclat. Acesta poate fi găsit în magazinele de materiale de construcții, în magazinele de antichități sau chiar în magazinele de reciclare. Asigură-te că lemnul este în stare bună și că nu prezintă semne de deteriorare.

Următorul pas este să decizi forma mesei. Acest lucru depinde de dimensiunea și forma spațiului în care va fi amplasată masa. De asemenea, trebuie să decizi dacă vrei să ai picioare sau să o faci pe un suport.

După ce ai decis forma mesei, trebuie să decizi Alt mod să o finisezi. Acest lucru poate fi făcut prin vopsire, lacuire sau chiar prin aplicarea unui strat de ceară. Asigură-te că folosești produse de calitate pentru a obține un rezultat final de calitate.

În cele din urmă, trebuie să asamblezi piesele. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul unor unelte simple, Alt mod ar fi o șurubelniță și o cheie de șurub. Asigură-te că toate piesele sunt bine fixate și că masa este stabilă.

După ce ai terminat de asamblat masa, poți să o decorezi cu accesorii și obiecte decorative. Acest lucru va adăuga un plus de stil și personalitate mesei tale.

Cu aceste sfaturi, poți să faci o masă de cafea din lemn reciclat. Acest lucru nu numai că va adăuga un plus de stil și personalitate încăperii, dar va contribui și la protejarea mediului.
Atât începători cât și profesioniști pot folosi lemn reciclat pentru a crea o masă pentru cafea superba. În acest post, noi îți prezentăm un tutorial detaliat pe YouTube ce demonstrează Alt mod să faci o masa pentru cafea din lemn reciclat ♽. Prezentarea video oferă o înțelegere completă asupra materialelor și pasului către elaborarea unei mese rezistente și eficiente. Vom discuta în detaliu despre modul în care se pot construi piesele, fixarea lor și procedeele finale necesare pentru a-ți construi propria ta masa pentru cafea din lemn reciclat.

In acest articol:

1. Prezentare Proiect: Alt mod sa faci o masa pentru cafea din lemn reciclat ♽

Lucrurile de care vei avea nevoie:

 • Un blat de lemn pentru masa
 • Piețe de lemn reciclat de 3×3 cm pentru cadrul mesei
 • Țevi pentru picioarele mesei
 • Un script Wolfcraft (optional)
 • Piulițe și activatori de prindere
 • Un tub de lipici de calitate
 • O lacă transparentă

1. Pașii de urmat

Inițial trebuie să tai blatul masii pentru a avea marginile perfecte la un unghi de 90 de grade. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul oricărui dispozitiv de tăiat. De asemenea, pentru structura cadrului mesei vor fi necesare piese de lemn reciclat din o bârnă, tăiate în bucăți de 3×3 cm. Aceste țăndări pot fi tăiate cu ajutorul aceluiași dispozitiv ales inițial pentru blat. Trebuie acordată o mare atenție deoarece există riscul de a te tăia pe tine. Mai departe vor fi necesare 4 piese pentru cadrul mesei care, ca măsură suplimentară de rezistență, pot fi lipite între ele.

2. Procesul de asamblare

Organizarea piesei de lemn pentru cadru se poate realiza exact în modul în care sunt organizate piesele unei piese de puzzle. Următorul pas se referă la asamblarea cadrului mesei la care ajută elementul Set Undercover Jig de la wolfcraft. Diametrul găurilor va corespunde grosimii blatului adiacent. Pentru verificarea poziționării se recomandă utilizarea unui dispozitiv care să ofere precizie și viteză. După aceea, se vor prinde picioarele mesei cu ajutorul aceluiasi set. Pentru a crește rezistența se poate lua și în considerare folosirea lipiciului.

3. Finisare și finalizare:

Una dintre cele mai importante etape ale acestui proiect este finisarea. Urmează să așezi picioarele mesei la cea mai adecvata poziție și sa o fixezi strâns astfel încât să nu existe spații libere. Apoi, să așezi blatul la locașul lui și să completezi toate detaliile cu lipici și spargeții. Pentru a pista urmele de defecte se poate utiliza un strugure putty special care să acopere acele lacune. Este important să aplici cu atenție lacul transparent de negruit ca să obțini un rezultat final profesionist. Marcarea dimensiunilor mesei sunt 40 cm înălțime, 75 cm lungime și 45 cm lățime.

2. Materialele de Lucru necesare

Materialele Necesare

Primul pas este tăierea blatului, asigurându-vă că sunt marginile perfect drepte și un unghi de 90 de grade. Această operație poate fi pusă în aplicare cu orice dispozitiv de tăiat. Din vechiul scândurii, se fac bucăți de 3x3cm, care vor face parte din cadrul terasei. Le veți putea tăia cu orice dispositiv de tăiere. Atenție la degete! Un pic de prelucrare. Măsurarea și tăierea la un unghi de 45 de grade. Și astfel am obținut cele 4 piese pentru cadrul blatului.

Prepararea picioarelor pentru masa. Și în acest caz am folosit bucățele de lemn găsite în atelier. Materialele sunt pregătite! 4 picioare și unele bucăți de 3×3 pentru rame și conexiuni. Ne îndreptăm către studio. Verificarea poziționării ramelor de lemn pentru cadru.

Cu setul UndercoverJig de la wolfcraft, asigur fixarea cadrului. Accesoriile de care ai nevoie:

 • Dispozitivul
 • Verificarea grosimii blatului
 • Ajustarea adâncimii găurilor, în funcție de dimensiunea blatului.

După verificare, se setează în funcție de dimensiunea blatului. Duduiești 10 puncte de fixare în total. Secretul acestui dispozitiv:

 • Rapiditate și precizie
 • Șurubul este ascuns și nu deranjează vizual.
 • Calitatea materialelor din care este fabricat.
 • Îți dă feelingul de profesionalism.

Apucă-te de treabă! Respectă instrucțiunile! După găurire, verificați unghiul de 90 de grade. Alegem piesele de lemn potrivite. Pentru rezistență crescută, recomand și lipirea acestora. Ai ceva la indemână pentru a sterge? Le poziționăm. Cu ajutorul bandei facem o fixare temporară.

Detaliile bendei le veți găsi în descriere. Partea din spate. Acesta este aspectul fetei din față. Alegem șurubul potrivit. Eu recomand utilizarea șuruburilor parțiale. Crezi că găurile rămân așa? Nu fi blând cu lipiciul..Prepararea elementelor de conexiune. Înainte de fixare, voi recomanda să se găurească și se zencuiească.

Cu ajutorul fixării , vă asigur că am un unghi de 90 de grade. Ne pregătim pentru pregătirea picioarelor mesei. Fixarea lor pe blat se face, de asemenea, cu ajutorul Jig-ului Undercover. Masor și marchez locul de fixare pe elementul central de susținere. Și în acest caz recomand folosirea lipiciului. Blatul este uscat și gata pentru a fi lucrat.

Mă apuc de finisare. Marchez locul unde stau picioarele. După ce îl poziționez, încep să-l fixez. Utilizez mastic pentru a fixa mici imperfecțiuni.
Pentru vopsire am ales un luciu transparent. Spun că nu sunt un profesionist! Joc doar cu pasiune DIY. Pentru mai multe detalii, verificați descrierea. Dimensiunile mesei sunt

3. Pre- pregatirea lemnelor

3. Pre- pregătirea lemnelor

Pentru început, tăiem blatul, asigurându-ne că are margini drepte și unghi de 90 de grade. Această operațiune poate fi realizată cu orice dispozitiv de tăiere. Din vechea placă, se fac bucăți de 3×3 cm pentru cadru. Pentru același caz, lemnul poate fi tăiat cu orice dispozitiv de tăiere. Atenție, degetelor!!! Puțin planare. Măsurat și tăiere la un unghi de 45 de grade. Și am terminat cele 4 bucăți pentru cadrul mesei.

Continuăm cu pregătirea picioarelor pentru masa. Am folosit bucăți de lemn găsite în atelier. Materialele sunt pregătite! 4 bucăți pentru picioare, bucăți și conexiuni de 3×3. Ne îndreptăm spre studio. Verificăm poziționarea lemnului pentru cadru. Folosind dispozitivul „Undercover Jig” de la Wolfcraft, fixăm cadrul.

Accesoriile de care am nevoie sunt:

 • Pârghia
 • Lampa LED
 • Spanner
 • Capace
 • Suruburi și șuruburi cu șurub
 • După ce efectuez verificarea, eu setez volumul în funcție de dimensiunea mesei. Reglează adâncimea de găurire, și aceasta în funcție de dimensiunea mesei în sine. Detaliile despre dispozitiv se găsesc în colțul sus (i), dar și în descriere. Vor fi în total 10 puncte de fixare. Secretul acestui dispozitiv:

  • Rapiditate și precizie
  • Șurubul e ascuns și nu deranjează vizual
  • Calitatea materialelor din care e construit
  • Îți dă sentimentul de profesionalism

  4. Fixarea cadrului si pregatirea picioarelor

  Pentru a face picioarele mesei se utilizează piese de lemn găsite în atelier. Pentru asigurarea unei rezistențe crescute, recomandăm aderarea lor. Pentru fixarea cadrului se recomandă Utilizarea Jigului Undercover de la Wolfcraft. Cu acest dispozitiv se verifică grosimea blatului, precum și adâncimea de gaurire. Acest dispozitiv va fi folosit pentru 10 fixare puncte, oferind rapiditate și precizie. Șuruburile folosite sunt parțial ascunse, pentru a nu strica aspectul finit.

  Prepararea elementelor de conectare include găurirea și tederea acestora. Este recomandată verificarea în mod regulat a unghiului de 90 de grade. Apoi, se marchează locurile de fixare al picioarelor pe suportul central. Pentru asamblare se recomandă folosirea adezivului. Fixarea se poate face cu ajutorul unei bucăți de fâșie simplă:

  • Rapiditate și precizie
  • Calitate înaltă a materialelor folosite
  • Fără stricăciuni vizuale

  Finisarea se poate face prin aplicarea unui lac transparent și utilizarea unui umplutură pentru a acoperi micile imperfectiuni. Blatul poate fi acum măsurată și dimensionată în funcție de dimensiunile alese: înalt: 40, lungime: 75, lățime: 45. Acesta este rezultatul final!

  5. Finisarea si dimensiunile finale

  Înainte de începerea lucrului, am tăiat blatul asigurându-ne că are margini drepte și un unghi de 90 de grade. Această operațiune poate fi realizată cu orice dispozitiv de tăiere. Dintr-o plăcuță veche au fost decupate părți de 3×3 cm pentru cadru. Și, în același caz, lemnul poate fi tăiat cu orice dispozitiv de tăiere. Atenție la degete! Puțin planare. Măsurat și tăiat la un unghi de 45 de grade. Iar acum am obținut cele 4 părți de lemn pentru cadrul blatului.

  Prepararea picioarelor. În acest caz, am folosit părți din lemn găsite în atelier. Materialul este pregătit! 4 părți picioare, câteva cadre de 3×3 și legături. Ne ducem la atelier să verificăm poziționarea cadrelor de lemn pentru cadru. Cu setul Undercover Jig de la Wolfcraft, fixăm cadrul. Accessorii de care am nevoie.

  Termenii și condițiile: Cu ajutorul dispozitivului, verificăm grosimea blatului. După verificare, setăm în funcție de mărimea blatului. Reglăm adâncimea de găurire, și ea în funcție de dimensiunea blatului. Dețaliile dispozitivului le găsiți în colțul de sus. (i) – dar și în descriere. Vor fi 10 puncte de fixare în total. Secretul acestei dispozitive: -Rapiditate şi precizie – Şurubul este ascuns și nu deranjează vizual. -Calitatea înaltă a materialelor din care este construit. – Acesta vă oferă senzația de profesionalism.

  Finisarea și dimensiunile finale

  Aveți grijă de setare! Urmați instrucțiunile! După găurire, verificăm unghiul de 90 de grade. Alegem părțile bune ale lemnului. Pentru rezistență crescută, vă recomandăm să le lipești și. Găsiți ceva la îndemâna voastră pentru eliminarea resturilor! Le punem în poziții. Cu benzile, facem o fixare temporară. Detaliile benzilor le găsiți în descriere. Spatele.

  Și iată Alt mod arată partea din față. Alegem șurubul potrivit. Vă recomandăm să utilizaţi șuruburi parțiale. Crezi că găurile rămân așa? Nu fi blând cu adezivul…

  Prepararea elementelor de conexiune. Înainte de fixare, recomand găurire și așchiere. Cu un șurubă facem fixarea necesară asigurându-ne că avem un unghi de 90 de grade. Ne pregătim să pregătim picioarele mesei. Fixarea lor pe blat se face, de asemenea, cu ajutorul Undercover Jig. Masăm și marcăm locul de atașare pe elementul central de susținere. Iar în acest caz, recomand utilizarea adezivului. Blatul este uscat și gata de lucru. Începem cu finisarea. Marchez locul unde vor sta picioarele. După ce îl poziționez, încep să-l fixez. Folosesc spackling pentru a remedia micile imperfectiuni. Pentru vopsire, am ales lac transparent.

  Intrebari & Raspunsuri

  Q: What materials do you need to make a coffee table from recycled wood?
  A: You will need an old plank, 3×3 cm pieces for the frame, 4 pieces for the frame of the counter, some 3×3 frames, links, the Undercover Jig set from Wolfcraft, screws, glue, putty, and transparent paint.

  Q: How do you check that the edge is at an angle of 90 degrees?
  A: You can use any cutting device to make sure that the edges of the countertop are straight and angled at 90 degrees. You can also use the Undercover Jig set from Wolfcraft to check the thickness of the worktop and check the angles.

  Q: What is the recommended screw to use?
  A: It is recommended to use partial screws for maximum strength and support, as they are less likely to strip the wood.

  Concluzii

  Acestea au fost materialele și instrumentele folosite în construirea acestei mese de cafea minunate din lemn reciclat. Multă atenție, precizie, și puțină creativitate vă vor ajuta să obțineți un rezultat spectaculos. Mara împărtășit o mulțime de tehnici și trucuri utile în această postare de blog și video pentru a vă ajuta să faceți această masă minunată pentru cafea făcându-vă activitatea plăcută și interesantă. Folosiți cunoștințele acumulate și încercați să vă personalizați masa cu un aspect artistic. Bucurați-vă de fiecare proiect uneori amuzant, experimentând astfel serviciul la masa de cafea realizat de voi!

  Leave a Comment