Cum sa faci Oscar x Ian Type Beat cu grumblebee

Muzica este una dintre cele mai populare forme de arta din lume. Cu toate acestea, crearea unei piese muzicale poate fi destul de dificila. Cu toate acestea, exista o modalitate de a face un Oscar x Ian Type Beat cu Grumblebee.

Primul pas este sa gasiti un program de productie muzicala. Acest lucru poate fi un program de productie muzicala profesional sau un program gratuit precum GarageBand. Acest program va va ajuta sa creati si sa editati sunetele pe care le folositi pentru a crea piesa.

Urmatorul pas este sa gasiti un sample pe care sa-l folositi pentru a crea Oscar x Ian Type Beat. Acest sample poate fi un sample de pe internet sau unul pe care l-ati creat. Acest sample va fi baza pentru piesa si va fi folosit pentru a crea ritmul si melodia.

Dupa ce ati gasit sample-ul, urmatorul pas este sa adaugati instrumente si efecte. Acestea pot fi instrumente virtuale sau instrumente reale. Acestea pot fi folosite pentru a adauga profunzime si culoare piesei.

Ultimul pas este sa adaugati Grumblebee. Acest lucru se poate face prin adaugarea unui plugin Grumblebee la programul de productie muzicala. Acest plugin va permite sa adaugati efecte si sunete speciale care sa completeze piesa.

Dupa ce ati terminat de creat Oscar x Ian Type Beat cu Grumblebee, puteti sa-l exportati si sa-l impartasiti cu prietenii si familia. Acest lucru va va ajuta sa va promovati muzica si sa va faceti cunoscuti.

Speram ca acest articol v-a ajutat sa creati Oscar x Ian Type Beat cu Grumblebee. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.
Bună, tuturor creatorilor de beaturi! Uitați-vă în următorul YouTube video, în care vă arătăm Alt mod să faceți un beat inspirat de Ian și Oscar folosind o aplicație numită PVRPLEHOUSE. Pe parcursul tutorialului, vom crea acest beat din zero, în tonalitatea D# Minoră. Cu ajutorul acestui tutorial, veți putea face un beat ca Ian și Oscar în aproximativ 15 minute! Urmăriți video-ul și începeți creația 🙂

In acest articol:

1. Crearea Unei Melodii În Stilul Oscar și Ian cu Grumblebee

Când vine vorba de crearea unei melodii în stilul Oscar și Ian cu Grumblebee, este responsabilitatea ta de a începe de la zero și de a face o melodie interesantă și inovatoare, Alt mod ar trebui. Cu această inițiativă, Grumblebee vine cu toate uneltele necesare pentru a te ajuta să creezi ceea ce ai tu nevoie și să creezi o piesa care să se ridice la așteptări.

Când vine vorba de producția melodiei și folosirea Grumblebee, primul pas este acela de a alege o scală care să sublinieze frumusețea melodiei. Este recomandat să se lucreze în mod D# minor, pe care Grumblebee o recunoaște perfect.

După aceea, puteți să faceți beatul in stilul Ian și Oscar cu ajutorul Grumblebee. În baza acestui sunet simplu, puteți folosi instrumentele preinstalate pentru a crea texturile melodiei și pentru a adăuga tranzițiile. Utilizând aceste unelte puternice și instrumente, vă puteți exprima creația și astfel:

 • Adăugați accente: Adăugarea sunetelor pe puncte fixe pentru a evidenția anumite lucruri.
 • Inspirația: Volumul și intonarea pentru aceste accente pot fi manipulate pentru a crea adierea de inspirație.
 • Adierea: Conectați accentele astfel încât să formați un sentiment de adiere.
 • Baza: Construiți o bază solidă pentru melodia pe care o creeați.

2. Începerea Beat Procesului de la Zero cu PVRPLEHOUSE

Luna își poartă alaiul de lumină și mă pregătesc de startul magiei care mă va apropia de visul meu. Iată ce-au de spus Ian și Oscar despre realizarea aceluiași vis – muzică de neuitat. Procesul poate părea dificil la început, însă provocările îl fac chiar mai interesant, așa că este necesar să începem cu PVRPLEHOUSE.

Acum, ca să începem acest proces de la zero, spiritualul D# minor oferă numeroase opțiuni în ceea ce privește sunetul și tonalitățile. Astfel, această notă muzicală are o influență profundă asupra producerea unor relativ noi beat-uri.

Munca de laborator este acum plină de provocări artistice, iar eu mă simt mai pregătit ca oricând să realizez noi beat-uri și ritmuri cu ajutorul PVRPLEHOUSE. Cu o puternică acuratețe muzicală:

 • Au canale separate de filtrare,
 • Producerea de rezultate profesionale,
 • Selectarea pad-urilor,
 • Selectarea melodii.

Acestea sunt doar câteva câteva avantaje de care trebuie să profite orice producător începător. Încă o dată mă pregătesc de la zero și mă adresez pentru magia PVRPLEHOUSE.

3. Deslușirea Tonalității În D# Minor

D# minor este ideal pentru a crea o melodie echilibrată și caldă și se adaptează perfect pentru beat-uri rap. Unii producători rap își aleg această tonalitate pentru primele rânduri pentru a crea senzația unei încăperi calde. În această tonalitate se creează aceeași senzație și este simplu de văzut de ce Ian și Oscar au ales D# minor pentru a creea beat-ul lor.

Pentru a înțelege Alt mod să deslușim tonalitatea în D# minor, trebuie să învățăm câteva principii de bază. Trebuie să înțelegem:

 • Scara pentru tonul D# Minor, care conține notele D#, E, F#, G#, A, B și C#.
 • Cheia lui D# Minor și simboluri care reprezintă cheia, de obicei trecută ca D#m sau D#min.
 • Regula combinațiilor de note, care spune că notele trebuie alese dintr-un anumit grup care include trei note împreună cu acordurile corespunzătoare.

Această tonalitate se poate folosi pentru a crea sunete intense și interesante. De asemenea, notele pot fi combinate în moduri interesante și deosebite pentru a crea muzică cu mai multe straturi și sunete mai unice. Cu toate acestea, important este să ne amintim că ceea ce contează este calitatea compoziției și că trebuie să lucrăm la înțelegerea și decodarea elementelor cu care lucrăm.

4. Stabilitatea Bazelor și Canonului

 • Utilizarea Uneltelor de Scriere și Secvențiere

Bazele și canonul sunt la baza oricărui beat produs în stilulIan și Oscar. Pentru a construi unul, primul pas este stabilirea instrumentației de bază și a tonalității. Pentru beat-ulPVRPLEHOUSE, folosim acordul D# minor. Acesta presupune utilizarea secvențiatorului și a uneltei de scriere pentru a crea motivul care serveste drept bază a beat-ului. Fiecare notation on line-uri separate se poate transforma în un sample pentru beat-ul nostru.

 • Mixarea și Mastering-ul Sonor

În pasul următor, utilizăm exact aceeași procedură pentru a construi restul liniilor melodice și armonice. Pentru a face instrumentația, adăugăm diverse efecte, inclusiv EQ, panning și viteză pentru a crea un sound modern și adecvat stilului. De fiecare dată când adăugăm un sunet, efectele trebuiesc reglate pentru a maximiza impactul acestuia, în special la mixarea bunurilor de plăcere. Aceasta ajută la completarea beat-ului nostru și îi asigură stilul Ian și Oscar prin posibilitățile moderne ale tehnologiei.

 • Mozaică de Beat-uri

Pe măsură ce adăugăm elemente, acestea trebuie amestecate și masterizate împreuna, pentru a forma această minunată mozaică de sunete. Instrumentele individuale se pot acorda și echilibra pentru a obține un beat puternic și exceptional. Măsurile non-stop și sunetele memorabile se adună pentru a forma adevăratul Ian și Oscar stilul. Acum știm că steadiness este cea mai importantă atunci când vine vorba de stabilirea baselor și a canonului.

5. Asamblarea Instrumentelor Necesare

După ce achiziționați materialele necesare pentru a crea un beat în stilul Ian și Oscar, pasul următor este . Este un proces simplu, însă merită să îi acordați atenția cuvenită pentru ca procesul de producție să decurgă fără probleme. Iată ce poate arăta checklist-ul cu elementele necesare pentru a crea un beat în D# minor.

 • Laptop cu mixaj 1 (cu programe de producție muzicală compatibile)
 • Laptop cu mixaj 2 (pentru înregistrarea directă)
 • USB cu căști și microfon extern
 • O plugin-uri (gen Massive sau Serum)
 • Un DAW (Digital Audio Workstation) sau un program de producție muzicală
 • Un Midi Keyboard (și alte instrumente muzicale alese de tine)
 • Software de masterizare (Ozone 8 și Neutron 2 sunt cele mai populare optiuni).

Odată ce toate piesele sunt împachetate pentru asamblare, următorul lucru de făcut este conectarea laptop-urilor la mașină. Acest lucru se poate face prin folosirea unor cabluri adecvate, precum USB, ieșiri audio sau cabluri MIDI, în funcție de ce este necesar. Înainte de a conecta laptopul la mixer, asigurați-vă că viteza culorilor și frecvența de bază a mixer-ului sunt identice cu cele ale laptop-ului.

După conectarea instrumentelor, verificați dacă toate sunt corect conectate și asamblate. Apoi, folosiți Midi Keyboard-ul pentru a crea sunete și ritmuri în programul DAW. Acest lucru va ajuta la crearea baselor instrumentale și la stabilirea tonalității și a intensității sunetului ce urmează să fie produs. Puteți folosi plugin-urile pentru a vă asigura că acestea sună la fel de bine și că se potrivește temei date de Ian și Oscar, PVRPLEHOUSE. O dată ce sunetul este intră în stilul dorit, procesul de înregistrare directă poate începe!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Alt mod se face beat-ul în stilul Ian și Oscar?
A: Puteți începe din „scratch” și să lucrați în D# minor utilizând programul PVRPLEHOUSE. Cu acest program veți putea să vă creeați un beat Oscar x Ian.

Q: Ce instrumente sunt necesare pentru a crea un astfel de beat?
A: Instrumentele pe care le veți avea nevoie depind de stilul și sunetul pe care doriți să îl obțineți în beat. Acestea pot include pattern-uri de baterie, sample-uri pe care le puteți adauga, melodii care să se combine și sintetizatoare. În plus, există multe instrumente digitale create special pentru a vă ajuta în crearea unui beat Oscar x Ian.

Q: Care sunt principalele elemente ale unui astfel de beat?
A: Principalele elemente ale unui beat Oscar x Ian sunt groove-ul, sunetul, melodia și textura. Aceste elemente sunt esențiale pentru a construi o piesa muzicala și ar trebui abordate cu grijă în timp ce lucrați la beat dvs.

Concluzii

Acum că ați înțeles Alt mod se face un beat in stilul Ian și Oscar, aveti acum timp și răbdare să vă exersați talentul și abilitățile. Succesul nu vine peste noapte deci luați-o pas cu pas și veți ajunge în locul unde vă doriți. Nu uitați să vă distrați și recompensați-vă pentru succesul vostru. Puteți asculta câteodată ce ați învățat. Dăruiți-vă doza de încurajare.

Leave a Comment