Cum sa faci Ronaldinho SOMBRERO Tutorial schema de dribling Fotbal Soccer

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, iar unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor este Ronaldinho. El a devenit cunoscut pentru abilitățile sale de dribling și pentru sombrero-ul său iconic. Acest tutorial vă va arăta Alt mod să faceți sombrero-ul lui Ronaldinho și Alt mod să îl folosiți în jocul de fotbal.

Primul pas este să vă asigurați că aveți controlul asupra mingii. Acest lucru se poate face prin a vă apropia de minge și prin a vă asigura că aveți un control bun asupra ei.

Următorul pas este să vă îndreptați spre minge și să vă îndoiți genunchii. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți echilibrul și să vă asigurați că aveți controlul asupra mingii.

După ce ați făcut acest lucru, trebuie să vă îndoiți piciorul drept și să îl folosiți pentru a ridica mingea în aer. Acest lucru se poate face prin a vă îndoi piciorul și prin a-l folosi pentru a ridica mingea în aer.

După ce ați ridicat mingea în aer, trebuie să vă îndoiți piciorul stâng și să îl folosiți pentru a împinge mingea înapoi în jos. Acest lucru se poate face prin a vă îndoi piciorul și prin a-l folosi pentru a împinge mingea înapoi în jos.

După ce ați împins mingea înapoi în jos, trebuie să vă îndoiți piciorul drept și să îl folosiți pentru a ridica mingea înapoi în aer. Acest lucru se poate face prin a vă îndoi piciorul și prin a-l folosi pentru a ridica mingea înapoi în aer.

După ce ați ridicat mingea înapoi în aer, trebuie să vă îndoiți piciorul stâng și să îl folosiți pentru a împinge mingea înapoi în jos. Acest lucru se poate face prin a vă îndoi piciorul și prin a-l folosi pentru a împinge mingea înapoi în jos.

Acesta este modul în care puteți face sombrero-ul lui Ronaldinho. Acest lucru poate fi folosit pentru a face un dribling eficient și pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de fotbal. Acest tutorial vă va ajuta să învățați Alt mod să faceți sombrero-ul lui Ronaldinho și Alt mod să îl folosiți în jocul de fotbal.
Bunvenit la acest articol despre Alt mod sa executi tehnica lui Ronaldinho SOMBRERO – o tehnica de dribling incredibila in fotbalul de soccer facuta cunoscuta de catre Ronaldinho si perfect executata de el. Acest tutorial va ghida cititorii prin pasii necesari folosind instrucțiunile pe care le vom oferi din următorul video cu titlul “Alt mod sa faci Ronaldinho SOMBRERO Tutorial schema de dribling Fotbal Soccer”. Vom explora câteva tehnici folosite, iar cititorii vor învăța Alt mod sa foloseasca glezna si articulatiile genunchiului pentru a tehnica sombrero. Daca sunteti pregatit̶i̶, șă vedem Alt mod sa deveniți maestrul oricarui teren de fotbal.

In acest articol:

1. Cele mai importante tehnici ale Trick-ului „Ronaldinho sombrero”

 1. Uzarea a două mișcări rapide și a unuia extins:
  Metoda Ronaldinho Sombrero implică utilizarea a două mișcări rapide și a unei mișcări extinse. Această ultimă este realizată prin întinderea mîinii și a piciorului drept, apropiind-o foarte mult de minge. Apoi pe mingea se va efectua o lovitură sus cu ajutorul labei piciorului, astfel încât aceasta să poată fi trimisă peste corpul tău.
 2. Controlul asupra traiectoriei mingii:
  Un alt lucru foarte important pe care trebuie s-l acorzi atenție este traiectoria unde se va îndrepta mingea. Este foarte important ca aceasta să nu se îndrepte într-o direcție orizontală după ce a fost lovită. Acest lucru va duce la descontrolarea mingii și astfel, la esecul tentativei.
 3. Efectuarea loviturii cu ajutorul genunchiului și a gleznei:
  Pentru a-ți surprinde adversarul cu acest Trick este necesar să știi Alt mod să efectuezi lovitura cu ajutorul genunchiului și a gleznei. Aceste componente ale corpului sunt extrem de importante pentru uzarea acestei mișcări, întrucât te vor ajuta pe tine să jawapuți mingea și s-o trimiți peste adversar, fără ca acesta să știe ce l-a lovit.

2. Execuția perfectă a Trick-ului „Ronaldinho Sombrero”

Trick-ul „Ronaldinho Sombrero” a devenit celebru datorită lui Ronaldinho și este executat perfect de către acesta. Tecnica constă în utilizarea piciorului stâng pentru a arunca mingea peste tine. Momentul exact când trebuie să ridica mingea este cel în care piciorul stâng este foarte aproape de aceasta.

Mai întâi, poți folosi doi pași rapizi: ridicarea mingii și aruncarea peste tine. Sau îl poți face dintr-un singur mișcare extinsă, pastrând contactul cu mingea cât mai mult timp până la aruncare. Este important să fii foarte atent la direcția și forța cu care mingea înaintează, altfel poți pierde controlul asupra ei.

Una dintre trucurile cele mai îndrăgite este Casca lui Ronaldinho. Aceasta presupune să-i surprinzi pe adversari prin a ținti la minge și a o arunca peste ei și/sau peste tine. Se poate realiza folosind atât o articulație a călcâiului, cât și cea a genunchiului.

Iată câteva sugestii pentru o execuție perfectă a Trick-ului „Ronaldinho Sombrero”:

 • Folosește tehnica corectă;
 • Fii atent la direcția și forța cu care mingea înaintează;
 • Ridică mingea exact când piciorul stâng este foarte aproape de aceasta;
 • Utilizează articulația călcăiului sau a genunchiului pentru a îndrepta mingea;
 • Amintește-ți că această tehnică te poate scăpa de orice adversar.

3. Driblingul „Ronaldinho Sombrero” folosind două atingeri rapide

Execuție perfectă:
Ronaldinho Sombrero este o mișcare de dribling fantastică care a devenit trăsătură emblematică a acestuia. Puteți încerca această mișcare folosind două atingeri rapide:
2.

 • Prima atingere se face prin aplicarea presiunii aproape de minge cu piciorul drept;
 • Piciorul stâng se va afla în fața mingii astfel încât următoarea atingere să se poată face. Reduceți presiunea ușor și elevați mingea;
 • Ultima atingere se face folosind încheietura și genunchiul pentru a împinge șutul peste tine sau peste adversarul tău.

Un lucru foarte important în această mișcare este să nu executați strop micri prea rapide ori prea depărtate de corp. Holbarea și efectul surpriză se vor păstra numai dacă mingea va fi ținută în contact prelungit cu piciorul și va fi aruncata la câțiva centimetri deasupra pământului.

Variatii:
De asemenea, există și varianta executării driblingului cu mai multe atingeri. Poți să treci peste adversar folosind mai multe glisări ca să-i lansezi mingea peste cap.

Avantaje:
Acest dribling prezintă avantajul asupra adversarului prin luarea totală a controlului asupra mingii și prin efectul surpriză pe care-l aduce. Ronaldinho Sombrero va face jocul mai interesant și va aduce numeroase aplauze la un meci de fotbal. Utilizând atingeri rapide, vei reuși să-ți dai seama cât de important este acest lucru în fotbal.

4. Executarea Trick-ului „Ronaldinho Sombrero” folosind într-o singură mișcare extinsă

Executarea trick-ului „Ronaldinho Sombrero” înseamnă să poți folosi într-o singură mișcare extinsă abilitățile tale de dribling pentru a-ți surprise oponentul. Înainte de a încerca acest tric, trebuie să te asiguri că ții mingea cât mai aproape de tine; mai exact, cu piciorul drept. Cu piciorul stâng, poți face o mișcare prin care să arunci balonul peste tine.

Există două metode care sunt folosite pentru efectuarea acestui trick: două mișcări rapide și scurte sau o singură mișcare extinsă. Această din urmă opțiune înseamnă că trebuie să ții îndelung mingea cu piciorul și să o arunci în aer. Odată ce îți dai seama Alt mod se procedează, trebuie să fii atent la oponent și să nu îi arunci balonul prea puternic și nici prea departe orizontal sau altfel îți vei pierde controlul. Pentru cea mai impresionantă reușită a trick-ului, balonul trebuie să să deterioreze câteva inchmongii de aceea, mai ales că destinatarul acestuia nu știe ce îl așteaptă.

Ca să reușești acest trick într-o singură mișcare extinsă, trebuie să îți exersezi următoarele abilități:

 • să ții îndelung mingea
 • să înveți s-o arunci în aer în loc s-o cureți
 • să fii pregătit s-o prindi prin legăturile șoldului și gleznei
 • să menții balonul cât mai puțin departe orizontal
 • să menții balonul cât mai puțin distrus de țintă

Învățarea și maestria de a executa pe Ronaldinho Sombrero intr-o singură mișcare extinsă îți va oferi un edge asupra oponentului și te va ajuta să devii un mare maestru de dribling.

5. Obișnuirea Trick-ului „Ronaldinho Sombrero”: trucuri pentru a surprinde adversarul

Alt mod să exersezi „Ronaldinho Sombrero”-ul: trucuri pentru a-ți surprinde adversarul

Folosirea trucului cunoscut sub numele de „Ronaldinho Sombrero” este o modalitate uimitoare de a dribla la fotbal. A fost adoptat de către Ronaldinho, care a exersat perfect acest truc. Primul pas este să îți faci piciorul drept foarte aproape de minge. Apoi piciorul stâng trebuie să vină în fața mingii, mângâind-o până când ridici și o scuturi deasupra ta. Acest truc poate fi făcut așezat pe pământ și poate fi realizat folosind două contacte rapide – ridicarea și kick-over-ul sau, de asemenea, poate fi realizat cu o mișcare prelungită, ținând mingea în contact cu piciorul tău până când o lansezi în aer.

Este important să eviți să împingi prea tare sau prea departe pe direcția orizontală, deoarece vei pierde controlul asupra mingii. Mai departe, sombrero-ul se realizează atunci când mingea se oprește chiar înaintea ta, la câțiva centimetri deasupra solului – este un mod excelent pentru a-ți surprinde adversarul. Executând această mișcare poți să-l lansezi pe adversar de pe traiectorie pentru că șoldul și glezna vor realiza un mic arc care va imobiliza și arunca mingea peste el sau peste tine. Potrivit lui Ronaldinho, adversarului nu-i va trece prin cap ce a nimerit.

 • Mângâie mingea cu piciorul stâng
 • Ridică mingea și scutură-o peste tine
 • Nu atinge puternic sau prea departe pe direcția orizontală
 • Creează un arc de cerc folosindu-ți șoldul și glezna
 • Aruncă mingea peste adversar

Pentru a învinge un adversar cu acest truc, trebuie să îl exersezi și să te concentrezi asupra controversei, coordonării și vitezei de execuție. Dar dacă reușești să execute trucul și să surprinzi adversarul, vei deveni un jucător faraon.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce este trucul “Sombrero” al lui Ronaldinho si Alt mod se executa corect?
A: Trucul “Sombrero” al lui Ronaldinho este un dribling impresionant facut celebru de Ronaldinho si executat perfect de acesta. Daca vrei sa il exersezi, va trebui sa pui piciorul drept foarte aproape de minge, iar piciorul stang in fata mingei. Apoi, va trebui sa ridica mingea, folosind piciorul stang pentru a arunca mingea peste tine. Se poate face atat de la sol cat si folosind doua miscarisu rapide si apropiate, ridicarea si aruncarea. In plus, se poate face si intinzand miscarea, mentinand mingea in contact prelungit cu piciorul pana cand o lansezi in aer. Este important ca mingea sa nu fie aruncata prea puternic in directia orizontala, deoarece vei pierde controlul asupra ei. De asemenea, driblingul se poate face astfel incat mingea sa sara in fata ta doar cativa centimetri de la sol. Foloseste articulatia gleznei si a genunchiului pentru a sari mingea peste adversarul tau si a-l surprinde.

Concluzii

Dupa ce s-a vazut acest video despre Alt mod se face “trickul sombrero” pe care l-a facut celebru Ronaldinho, speram ca ati invatat ca sa va puneti in practica abilitatile de dribling cu acest tutorial. Acest trick poate parea imposibil de executat insa, dupa ce invatati sa executati miscari mai lente si sa ghidati mingea cu iscusinta, vei reusi sa executi driblinguri complexe, icnluzand si acest trick spectaculos. Distractia si succesul sunt garantate.

Leave a Comment