Cum sa pregatesti Icre de Crap: Reteta Pas cu Pas

Icrele de crap sunt unele dintre cele mai populare preparate din bucataria romaneasca. Acestea sunt usor de preparat si sunt delicioase. Iata Alt mod sa pregatesti icre de crap pas cu pas.

In primul rand, trebuie sa pregatesti ingredientele. Ai nevoie de 500 de grame de icre de crap, doua oua, doua linguri de faina, sare si piper dupa gust.

In al doilea rand, trebuie sa speli icrele de crap si sa le lasi sa se scurga. Apoi, amesteca ouale cu sare si piper si adauga faina.

In al treilea rand, trebuie sa incalzesti uleiul intr-o tigaie. Apoi, trebuie sa adaugi icrele de crap in amestecul de oua si faina si sa le prajesti pana se rumenesc.

In al patrulea rand, trebuie sa scoti icrele de crap prajite din tigaie si sa le lasi sa se scurga pe un servetel de hartie.

In al cincilea rand, trebuie sa servesti icrele de crap calde, alaturi de salata si cartofi prajiti.

Acesta este un mod simplu si delicios de a pregati icre de crap. Acest preparat este perfect pentru o cina sau o masa de pranz. Bucura-te de acest preparat delicios!
Apreciatii gurmanzi, prin urmare sunteti gata sa pregatiti cea mai gustoasa reteta de icre de crap? Ne-am gandit sa va oferim reteta pas cu pas, simpla si la indemana! Nu este greu sa pregatiti un plat de icre de crap delicios, dar necesita unele cunostinte specifice. Prin urmare, in cele ce urmeaza veti afla Alt mod sa pregatiti icre de crap cu reteta pas cu pas. Nu va ramane decat sa urmati instructiunile si putinul efort se va transforma in o sarbatoare de culoare si gust cu siguranta.

Icrele de crap sunt un preparat fin, aromat si delicios. Fac parte din bucataria romaneasca si sunt destul de usor de preparat. Ca sa prepari icrele de crap de care sa-ti fie draga inima, ai nevoie urmatoarele ingrediente:

  • Crapul – ai nevoie de 2-3 bucati de crap, curatate si decontate
  • Faina – 2 pahare de faina alba de grau
  • Ulei – de preferat ulei dev arbore de ceai, dar se poate folosi si ulei vegetal
  • Sare si piper – gustul icrelor se va imbunatati daca adaugi putina sare in compozitia de faina
  • Ceapa – 2 cepe mici decojite si tocate marunt
  • Usturoi – 2 catei de usturoi zdrobiti si amestecati cu ceapa
  • Patrunjel – 2 tije de patrunjel tocat fin
  • Miere – 2 linguri de miere pentru a da o aroma calda si dulce mancarii

Acum ca ai toate ingredientele la indemana, poti trece la prepararea icrelor de crap. Incepe prin curatarea crapului, trage si scoate intestinele si taie-l in bucati mari. Pune-l in apa rece si adauga puțină sare. Lasa pestele sa se dizolve in apa timp de 5-10 minute.

Adauga faina alba in putina apa si amesteca din nou. Adauga bucatile de peste in aceasta compozitie si framanta-o bine. Toarna putin ulei dev arbore de ceai in vase si adauga ceapa tocata, usturoiul zdrobit si patrunjelul. Amesteca bine aceste ingrediente si adauga-le in compozitia de peste. Da deasupra miere si lasa-l sa stea pentru cateva minute.

Pune apoi compozitia intr-o tava, unge un capac cu ulei si acopera-l pe tava. Coace icrele de crap in cuptorul preincalzit la 350° Fahrenheit cam timp de 15-20 minute. Cand sunt gata, serveste-le cu un sos de lamaie. Acum ai reusit sa prepari icrele de crap delicioase in doi si trei timp!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru a pregati icre de crap?

R: Pentru a pregati icre de crap, vei avea nevoie de 500 g icre de crap proaspete, 45 ml zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, 50 g unt, 2 cepe, 2 linguri de mustar alb, 2 linguri de patrunjel tocat, 1 lingurita de hrean si 1 lingura de iaurt.

Q: Ce timp sunt necesare pentru a pregati icre de crap?

R: Timpul necesar pentru pregatirea icrelor de crap este de aproximativ 25 de minute.

Q: Care sunt pasi necesari pentru a pregati icre de crap?

R: Pasii necesari pentru a pregati icre de crap sunt urmatorii: Curata icrele de solide si murdarie si spala-le temeinic. Lasa-le apoi sa se scurga bine. Intr-o tigaie, incinge untul si adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine transparenta, adauga icrele de crap. Amesteca-le si lasa-le sa se rumeneasca. Adauga apoi zeama de lamaie, sare si piper dupa gust si hreanul si lasa sa se gateasca timp de 15 minute. Intr-un bol mic, amesteca mustarul, patrunjelul si iaurtul si amesteca bine. Pune sosul deasupra icrelor de crap gatite si serveste-le fierbinti.

Concluzii

E speram ca aceasta reteta pas cu pas pentru prepararea icrelor de crap sa va fi de ajutor in pregatirea unor momente culinare cu cei dragi.

Spor la gatit!

Leave a Comment