Pandispanul cu caise este un desert delicios si usor de preparat. Reteta de mai jos va va ajuta sa preparati cea mai buna varianta de pandispan cu caise.
Ingrediente:
– 4 oua
– 200 g zahar
– 200 g faina
– 1 lingurita praf de copt
– 200 ml lapte
– 200 g unt topit
– 2 linguri de esenta de vanilie
– 500 g caise proaspete sau congelate
Instructiuni:
1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Intr-un bol, amestecati ouale cu zaharul si esenta de vanilie. Mixati bine pana obtineti o compozitie spumoasa.
3. Adaugati faina si praful de copt si amestecati usor.
4. Incorporati laptele si untul topit si amestecati bine.
5. Intr-o tava de copt unsa cu unt, puneti compozitia obtinuta si nivelati-o.
6. Taiati caisele in jumatati si asezati-le pe compozitie.
7. Introduceti tava in cuptorul preincalzit si coaceti timp de aproximativ 40 de minute.
8. Lasati pandispanul sa se raceasca inainte de a-l servi.
Pandispanul cu caise este un desert delicios si usor de preparat. Reteta de mai sus va va ajuta sa preparati cea mai buna varianta de pandispan cu caise.
Clegandu-ne dupa unul dintre cele mai festinante prajituri, pandispanul cu caise va fi gata sa va incante papilele gustative fara sa va mobilizeze prea mult. Reteta pe care urmeaza sa o prezentam este una ce se poate prepara foarte usor si cu un efort minim, servind ca desert delicios pentru intalnirile intime cu prietenii sau pin familie. 1. Alt mod prepari pandispan cu caise pentru a obtine cel mai bun rezultat
- Incepe prin a preincalzi cuptorul la 170 de grade Celsius, apoi pregateste tava.
- Intr-un bol, amesteca 100-200g zahar cu 10g sare, 350g faina si 3 linguri praf de copt.
- Separat, amesteca 300ml lapte cald cu 2 linguri ulei si 2 gheme de drojdie uscata.
- Adauga amestecul de drojdie uscata in amestecul de sare, zahar si faina si amesteca-le.
- Amesteca amestecul rezultat cu amestecul de lapte si ulei, apoi adauga 2-3 oua intregi si omogenizeaza compozitia cu mixerul.
- Adauga 3-4 cesti de caise taiate, apoi toarna compozitia in tava si pune-o in cuptorul preincalzit.
- Las-o sa se coaca timp de aproximativ 40 de minute, apoi scoate-o
2. Reteta ta preferata pentru un pandispan cu caise irezistibil
O varianta alta de a prepara un pandispan cu caise irezistibil este sa faci un blat cremos, dulce, care se potriveste minunat cu caisele aromate sau cu o topping de dulceata.
Incepe prin a preincalzi cuptorul la 160 de grade Celsius, apoi pregateste tava. Amesteca 175 de grame de zahar brun farinos, 2 gheme de drojdie frecata, 100 g unt topit si racit, 250ml lapte cald, 2 oua, 2 linguri de coaja de lamaie, 250g faina, 10g sare, 250ml smantana pentru gatit si 2 linguri de esenta de vanilie. Adauga cateva caise curatate si taiate marunt. Toarna compozitia in tava pregatita si presara faina pe deasupra, apoi pune-o in cuptor la temperatura preincalzita timp de aproximativ 30-40 de minute. Scoate-l din cuptor, lasa-l sa se raceasca, apoi serveste-l cu dulceata, frisca sau cu orice alta topping preferat. A ta este decizia!
Intrebari & Raspunsuri
Q: Care sunt ingredientele necesare pentru a prepara pandispanul cu caise?
A: Pentru a prepara pandispanul cu caise, vei avea nevoie de 250 grame de faina, 120 grame de zahar, o lingurita de praf de copt, 100 ml ulei, doua oua, un praf de sare, doua linguri de apa, 250 grame de caise uscate si cativa firimituri de migdale.
Q: Alt mod pot adauga caisele la reteta?
A: Pentru a adauga caisele la reteta, le poti macina pentru a le face mai usor de amestecat in aluat. Poti presara si cateva firimituri de migdale pentru un plus de aroma si aroma.
Q: Cat timp va dura coacerea pandispanului?
A: Pentru a pregati acest pandispan cu caise, coacerea va dura intre 25 si 30 de minute. Pentru a verifica daca este gata, poti introduce o scobitoare in centru si sa vezi daca se scoate uscata.
Concluzii
Acesta a fost un ghid detaliat pentru Alt mod sa prepari cel mai delicios pandispan cu caise. Acum, nu trebuie decat sa actionezi si sa folosesti aceasta reteta pentru a pregati aceasta mancare, ce placeri culinare mari!
Speram ca aceste sfaturi sa te fi ajutat sa pregatesti cel mai bun pandispan cu caise. Pofta buna!