Cum sa prepari pandispan cu caise. Cea mai buna reteta

Pandispanul cu caise este un desert delicios si usor de preparat. Reteta de mai jos va va ajuta sa preparati cea mai buna varianta de pandispan cu caise.

Ingrediente:

– 4 oua

– 200 g zahar

– 200 g faina

– 1 lingurita praf de copt

– 200 ml lapte

– 200 g unt topit

– 2 linguri de esenta de vanilie

– 500 g caise proaspete sau congelate

Instructiuni:

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Intr-un bol, amestecati ouale cu zaharul si esenta de vanilie. Mixati bine pana obtineti o compozitie spumoasa.

3. Adaugati faina si praful de copt si amestecati usor.

4. Incorporati laptele si untul topit si amestecati bine.

5. Intr-o tava de copt unsa cu unt, puneti compozitia obtinuta si nivelati-o.

6. Taiati caisele in jumatati si asezati-le pe compozitie.

7. Introduceti tava in cuptorul preincalzit si coaceti timp de aproximativ 40 de minute.

8. Lasati pandispanul sa se raceasca inainte de a-l servi.

Pandispanul cu caise este un desert delicios si usor de preparat. Reteta de mai sus va va ajuta sa preparati cea mai buna varianta de pandispan cu caise.
Clegandu-ne dupa‌ unul dintre ‍cele mai festinante prajituri,⁣ pandispanul cu ⁣caise va fi gata sa va‍ incante papilele gustative fara sa⁤ va mobilizeze prea mult.​ Reteta ‌pe care urmeaza sa o prezentam este una ‍ce se poate prepara foarte usor si cu un efort minim, servind‍ ca desert delicios pentru intalnirile intime cu prietenii sau pin familie. 1. Alt mod ​prepari pandispan cu caise pentru a obtine cel mai bun rezultat

  • Incepe ⁤prin a preincalzi⁢ cuptorul la 170 de grade Celsius, apoi pregateste⁣ tava.
  • Intr-un bol, amesteca⁤ 100-200g zahar cu ‍10g sare,⁣ 350g ⁣faina si‌ 3 linguri praf de copt.
  • Separat,‌ amesteca 300ml lapte cald cu 2 linguri ulei si 2⁢ gheme de drojdie​ uscata.
  • Adauga amestecul ​de drojdie uscata in​ amestecul de sare, zahar⁣ si faina si amesteca-le.
  • Amesteca amestecul rezultat cu⁣ amestecul de lapte si ulei, apoi adauga 2-3 oua intregi si omogenizeaza compozitia cu mixerul.
  • Adauga 3-4 cesti de caise⁤ taiate, apoi toarna ⁤compozitia in tava si pune-o in⁣ cuptorul ⁣preincalzit.
  • Las-o sa⁤ se coaca ⁤timp de⁢ aproximativ 40 de minute, apoi scoate-o

2. Reteta ​ta preferata pentru un pandispan cu ⁤caise irezistibil

O varianta alta de ​a prepara ⁤un ⁢pandispan cu caise irezistibil este sa faci un‍ blat cremos, dulce, care se ‍potriveste minunat cu caisele aromate sau cu o topping de dulceata.

Incepe prin a‍ preincalzi cuptorul la 160 de grade Celsius, apoi pregateste tava. Amesteca 175 de grame de zahar brun farinos, 2​ gheme de drojdie frecata, 100 g unt topit⁤ si ‍racit, 250ml lapte cald,⁢ 2 oua, 2 linguri ‍de coaja de lamaie, 250g faina,​ 10g sare, 250ml smantana pentru ‌gatit si 2 linguri de⁢ esenta de vanilie. Adauga cateva ‌caise curatate si taiate marunt. Toarna ⁤compozitia ‌in tava pregatita si presara faina pe deasupra,‌ apoi pune-o⁣ in⁤ cuptor la temperatura preincalzita timp de aproximativ 30-40 de minute. Scoate-l din⁤ cuptor, ‌lasa-l‌ sa se raceasca, apoi serveste-l cu dulceata, ‍frisca sau cu ⁢orice alta topping preferat. A ta este decizia!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Care sunt ⁢ingredientele necesare ​pentru a prepara pandispanul cu caise?

A: Pentru ⁤a⁢ prepara pandispanul cu caise,⁣ vei avea⁣ nevoie de 250 grame de ⁤faina, 120 grame‍ de zahar, o ‌lingurita⁢ de praf de copt, 100 ml ⁤ulei, doua oua, un​ praf de sare, doua linguri de apa, 250 grame ⁤de caise ⁤uscate si cativa firimituri⁤ de migdale.

Q:​ Alt mod pot adauga ⁢caisele la reteta?

A: Pentru a⁢ adauga caisele ⁣la reteta, le ⁢poti macina⁣ pentru a le face mai usor de amestecat in aluat. Poti presara si cateva firimituri de migdale pentru un plus‌ de aroma⁤ si aroma.

Q: Cat​ timp va dura coacerea pandispanului?

A: Pentru a pregati acest pandispan cu caise,​ coacerea va dura intre 25 si 30 de minute. Pentru a verifica⁣ daca este gata, poti introduce o scobitoare in centru si sa vezi daca se⁣ scoate uscata.

Concluzii

Acesta a fost un ⁢ghid detaliat pentru Alt mod sa prepari cel mai delicios pandispan cu caise.⁤ Acum, nu trebuie ‍decat‍ sa ⁤actionezi ​si sa folosesti aceasta reteta pentru a pregati ⁣aceasta mancare, ce⁣ placeri culinare mari!

Speram ca aceste sfaturi sa te ‌fi ajutat sa pregatesti⁣ cel mai⁤ bun pandispan cu ⁢caise. Pofta buna!

Leave a Comment