Cum să-ți faci manichiura singură cu ojă semipermanentă I Nails by Cupio I Tutorial 2020

Manichiura cu ojă semipermanentă I Nails by Cupio este una dintre cele mai populare metode de a-ți îngriji unghiile. Acest tip de manichiură oferă un aspect natural și rezistență mai mare decât oja obișnuită. În plus, nu necesită îngrijire specială și poate dura până la șase săptămâni.

Dacă vrei să încerci această manichiură, îți vom oferi un tutorial pas cu pas pentru a-ți face singură manichiura cu ojă semipermanentă I Nails by Cupio.

În primul rând, trebuie să-ți pregătești unghiile. Acest lucru se poate face prin curățarea lor cu un burete umed și apoi prin îndepărtarea cuticulelor cu un instrument special.

După aceea, trebuie să aplici o bază pe unghii. Acest lucru va ajuta la prevenirea decolorării și a decojirii ojei semipermanente.

Următorul pas este aplicarea ojei semipermanente. Acest lucru se poate face cu ajutorul unui pensul sau al unui aplicator special. Aplică oja pe unghii în mai multe straturi subțiri, lăsând fiecare strat să se usuce înainte de aplicarea următorului.

După ce ai aplicat toate straturile de ojă, trebuie să aplici un strat de lac de protecție. Acest lucru va ajuta la prelungirea durabilității manichiurii.

În final, trebuie să îndepărtezi excesul de ojă de pe piele cu un burete umed.

Acestea sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți face singură manichiura cu ojă semipermanentă I Nails by Cupio. Dacă urmezi aceste instrucțiuni, vei obține o manichiură perfectă și rezistentă.
În fiecare zi, semipermanenta este tot mai populară atât în cât și în afara industriei de nail art. Manichiura semipermanentă oferă mulți avantaje, între care durată lungă de purtare, protecție și sfaturi pe care le puteți aplica singuri acasă. Din fericire, în acest tutorial din 2020 veți învăța exact Alt mod să vă faceți manichiura semipermanentă chiar la voi acasă. Din perspectiva inovatoare a brandului Nails by Cupio, mentorul nostru Miruna Isac vă va arata pas cu pas Alt mod sa va realizati singuri manichiura, folosind produsele specifice acestui tip de serviciu. Dati un play la acest video si voi invata ce produse sa folositi si Alt mod sa va pregatiti unghiile pentru aplicarea semipermanentei. Desi aceasta tehnica este usor de urmat, acest tutorial va oferi toate detaliile esentiale pentru a va asigura ca rezultatul va arata perfect!

In acest articol:

1. “A sărbători împlinirea a 7 ani de la Cupio: Alt mod să faci singură manichiura cu ojă semipermanentă”

Pasul 1: Pregătirea
Înainte de a aplica ojă semipermanentă, trebuie să pregătești și protejezi unghia. Pentru început, îndepărtează orice produse de unghii, precum oja veche de pe unghii. Apoi, întinde un pad îmbibat cu soluție Soak Off și aplică învelișul de aluminiu peste unghie. Acest pas este unul important deoarece permite ca soluția să patrundă în adâncimea produselor aplicate. După ce ai pregătit unghia, trebuie să aștepți 10-15 minute, până ce aceasta s-a înmuiat suficient.

Pasul 2: Îndepărtarea
După ce s-a înmuiat produsul, poți începe să îl îndepărtezi. Pentru asta, trebuie să observi Alt mod produsul se curăță ușor, apoi șterge-l cu un burete umed și îl elimini în totalitate cu ajutorul unei lame special de unghii, dar și cu o perie de unghii, pentru a curăța urmele produselor de ojă.

Pasul 3: Aplicarea
Când unghia a fost curățată pe deplin, poți aplica produsul semipermanent. Pentru asta, începe cu o bază subțire, apoi adaugă două straturi de culoare și sigiliză-l cu un top coat. Dacă produsele sunt aplicate corect, îți poți bucura de o manichiură perfectă timp de 7 zile potrivit producătorului. Acestea fiind spuse, nu uitați să aplicați:

 • Bază
 • 2 straturi de culoare
 • Top Coat

și să respectați pasii de îndepărtare ai produselor de oja semipermanentă.

2. “Vezi ce produse vei avea nevoie”

Pentru a efectua o manichiură semi-permanentă cu produse de calitate în condiţii casnice, ai nevoie de câteva produse bazice esenţiale. Acestea ar fi: bază gel, lacul colorat şi lacul de finisare. Mai întâi aplică o bază în strat subţire, apoi două straturi de lac colorat şi sigilează în final cu un lac de finisare. Acest tip de procedeu de aplicare a lacului poate fi îndepărtat doar prin dizolvare, motiv pentru care este recomandat ca înlăturarea sa să o facă un professional.

Bazele speciale sunt soluţia potrivită când se face o manichiură semi-permanentă. Cupio oferă diverse baze, iar printre cele mai populare se numără baza clasică, baza gumă şi baza cauciuc. În plus, acestea se pot îmbogăţi cu un lac de finisare clasic, precum Cupio To Go! Acesta aplicat după polimerizare formează un strat de dispersie. Totodată, lacul de finisare Diamond Top Coat oferă un grad de rezistenţă ridicat fără a forma un strat de dispersie.

În plus faţă de top coating, este important să foloseşti materiale adecvate pentru înlăturarea produselor. Pachetele speciale conţin discuri de absorbţie impregnate inclusiv cu Soak Off Remover pentru a permite dizolvarea tuturor delitiilor de produs. Aceste fire acrilice vor ajuta la înlăturarea lacului fără a deterioara firul de luciu al unghiei. Mai mult, prin mătissuea produselor aplicate pe unghii, vei asigura durata de viaţă a manichiurii.

3. “Calculează și pregătește-te”

Sema-permanentul este in plina dezvoltare si sunt multe metode de aplicare. Cea mai populara metoda este aplicarea clasica, cea ce se foloseste de obicei la salon sau chiar acasa. Iata ce thisi cuprinde pentru a face un manichiura semi-permanental clasica:

 • Produse de baza
  • Baza clasic
  • Baza densa Gum sau Rubber (cu care se poate face Apex)
  • Top Coat Aceio To Go (dupa polimerizare va avea un strat de dispersie)
  • Diamond Top Coat (Nu are strat de dispersie)
 • Alte produse
  • Unghii false
  • Accesorii pentru aplicare
  • Soak off Remover
  • Acetona (pur)
  • Wraps pentru indepatrare

Primul pas pentru mentinerea manichiurii este sa macezi suprafata unghiei. Apoi poti aplica strat subtire de baza, doua straturi de culoare si se sigileaza cu Top Coat. Dupa aplicare, produsele pot fi indepartate prin dizolvare cu ajutorul specialelor wraps si a solutiei Soak Off.

Odata ce ai pregatit produsele si unghiile, esti pregatita sa te bucuri de procesul de aplicare si sa fii temerara sa ii toceaca tentatiei culorilor Caio! Cu Cupio poti obtine orice stil doresti!

4. “Începe cu etapa de îndepărtare a plii de pe unghii”

Etapa de îndepărtare a plii de pe unghii

Semipermanenta este alegerea ideală pentru persoanele care doresc să îşi facă singure manichiura. Cupio are un portofoliu complet de produse pentru manicură. Primul pas în aplicarea texturilor este aplicarea uneia din baze, iar la sfârşitul procesului se foloseşte un lac Top Coat. Pentru a îndepărta lacul de unghii seminpermanent se foloseşte o soluţie specială – Soak Off Remover.

Etapa de îndepărtare se face astfel: înainte de aplicarea soluţiei speciale Soak Off Remover este necesar ca suprafaţa unghiei să fie netezită. Acest lucru se face pentru a se asigura soluţiei că poate penetra în adâncimea produsului. Apoi se foloseşte folia de aluminiu, care conţine un material absorbant în mijloc, care trebuie să fie scufundat în Soak Off Remover.

După ce ai făcut toţi aceşti paşi, vei scoate folia de aluminiu şi vei vedea că lacul a început să alunece de pe unghii. Dacă aceasta este purtată corect, pliul va fi îndepărtat în întregime. Cel mai important lucru este să amintim de folosirea unui folia de aluminiu dedicate pentru îndepărtarea lacul de unghii seminpermanent, fabricata special din materiale de înaltă calitate.

5. “Aplică baza, culorile și acoperirea pentru un rezultat de durată

 • Prepararea unghiilor

Principala etapă în aplicarea unei manichiuri semipermanentă este prepararea unghiilor. Pentru asta, trebuie mai întâi să scoți orice produs pe care deja l-ai aplicat pe unghii. Există mulți tipuri de folii care ajută la îndepărtarea manichiurii: unele sunt deja îmbibate cu soluția Soak Off, în timp ce altele sunt simple folii de aluminiu.

Dupa ce ai indepartat vechea manichiura, trebuie sa matuiesti suprafata unghiei. Acest lucru stimulează pătrunderea solutiei Soak Off în profunzime. Este, de asemenea, primul pas în mentinerea calității manichiurii.

 • Aplicarea bazei și a culorii

Următorul pas îl reprezintă aplicarea bazei și a culorii. Pentru a obține rezultate de durată, poți apela la clasicul gel de bază sau poți alege noile variante dense, ca baza de gume sau baze de cauciuc.

Când vorbim despre culori, acestea se găsesc în numeroase categorii. Cupio pune la dispoziție o gamă variată de produse, ce include și top coat-ul clasic To Go! sau top coat-ul Diamond.

Procesul de aplicare al produsului semipermanent, este similar cu cel al manichiurilor clasice. Manichiura se începe prin aplicarea unei straturi subțiri de bază, urmate de două straturi de culoare și se finalizează cu un top coat.

 • Îndepărtarea manichiurii

Știm că una dintre principalele caracteristici ale manichiurilor semipermanente este posibilitatea de îndepărtare. Atunci când vrei să demolezi această manichiură, trebuie să iei în considerare folosirea unor folii speciale și a unei soluții speciale numită Soak Off Remover. Totuși, aceste produse se recomandă a fi folosite de către specialiști, precum tehnicienii profesioniști în manichiură.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Care sunt produsele esențiale pentru manichiura cu ojă semipermanentă?

R: Pentru o manichiură cu ojă semipermanentă, produsele esențiale sunt baza gel, top coat-ul și nuanțele de ojă. Baza gel poate fi, de asemenea, înlocuită cu baze dense precum Gum Base sau Rubber Base, iar top coat-ul poate fi clasic sau Diamond Top Coat.

Concluzii

După Alt mod v-am demonstrat în tutorialul de astăzi, cu siguranță veți reuși să faceți o manichiură semipermanentă din confortul propriei case. Am căutat să vă prezentăm un mod simplu de a aplica această manichiură cu produsele Cupio. Am sperat să vă arătăm că, indiferent de produsele folosite, există câteva restricții pentru depunerile mai mari de oja semipermanentă și modul de a o înlătura. Sperăm că v-am făcut curioși și că acum aveți multe dorințe de a încerca această experiență. Pentru orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! La finalul zilei, vă dorim tuturor o manichiură frumoasă și o zi minunată!

Leave a Comment