Demo: Construcție gel patrat ( subtitled) (Square gel construction step by step)

Demo: Construcție gel patrat (pas cu pas)

Gelul patrat este una dintre cele mai populare forme de gel folosite în industria de înfrumusețare. Acesta poate fi folosit pentru a crea o varietate de forme și modele, de la modele simple la cele mai complexe. Acest articol vă va arăta Alt mod să construiți un gel patrat pas cu pas.

Primul pas este să pregătiți materialele necesare. Aveți nevoie de un recipient de gel, un recipient de apă, un recipient de soluție de gel, un recipient de soluție de curățare și un recipient de soluție de fixare.

Următorul pas este să adăugați soluția de gel în recipientul de gel. Se amestecă bine și se lasă să se întărească.

După ce gelul s-a întărit, se adaugă apă în recipientul de apă și se amestecă bine. Apoi, se adaugă soluția de curățare în recipientul de soluție de curățare și se amestecă bine.

Următorul pas este să se adauge soluția de fixare în recipientul de soluție de fixare și se amestecă bine. Apoi, se adaugă soluția de fixare în recipientul de gel și se amestecă bine.

Ultimul pas este să se adauge soluția de gel în recipientul de gel și se amestecă bine. Acest lucru va forma gelul patrat.

Acesta este un proces simplu și ușor de urmat pentru a construi un gel patrat. Cu puțină practică, veți fi în curând în stare să construiți geluri patrate perfecte.
Această postare de blog va discuta pas cu pas ceea ce este necesar pentru construcția unui gel patrat. Fie că ești un profesionist experimentat sau un începător curios, acest tutorial este ideal pentru a învăța Alt mod să folosești gelurile pentru a obține cea mai bună construcție de geluri. Acest tutorial oferă etape clare pentru toate etapele de construcție, inclusiv pregătirea unghiei naturale, instalarea unui șablon, aplicarea gelurilor, aplicarea culorii și apariția finală. Haide să explorăm împreună Alt mod să construim cu succes și cu precizie un patrat din gel!

In acest articol:

1. Preparare pentru construcția gelului

Folosind această instrucțiune, putem pregăti unghiile pentru construcția gelului. În primul rând, trebuie să prelucrăm unghia naturală cu o râșniță cu granulații de 240. Bucurându-ne de câte un pas fără repetare, vom folosi un elevatoare pentru cuticule și vom împinge spre cuticulă încet și cu precizie. Pentru a nu încerca de două ori același lucru, vom curăța cuticulele și baza unghiei cu un scurtături, apoi vom aplica un strat subțire de bază acrilică.

Vom monta șablonul și vom verifica diagonalele colțurilor unghiilor, pe care le vom taia dacă este necesar. Apoi, lipim urechile cărții, fixăm șablonul și aplicăm gelul pe întreaga lungime a unghiilor. După o uscare de 60 de secunde, curățăm extension-ul. De asemenea, trecem ușor peste vârful, laturile și lemnul unghiilor. Apoi, uscăm unghiile pentru no 60 de secunde înainte de a aplica stratul de vopsea, pe care îl uscăm, de asemenea, timp de 60 de secunde. În cele din urmă, aplicăm un strat de finisare și uscăm timp de 60 de secunde.

      

 • Pasul 1: Prelucrarea unghiei naturale cu o râșniță cu granulații de 240
 •     

 • Pasul 2: Curățarea cuticulelor și aplicarea unei straturi subțiri de bază acrilică
 •     

 • Pasul 3: Montarea șablonului și aplicarea gelului pe întreaga lungimea unghiilor
 •     

 • Pasul 4: Finisarea și aplicarea stratului de vopsea, urmată de un strat de finisare

2. Desenarea trasaturilor unui patrat

Primul pas: pregatindu-l pe unghia naturala

 • Scoatem cuticula cu ajutorul unei pensete
 • Curatam cuticula cu bitul si inclinandu-l usor
 • Scurtam unghia naturala usor cu o pila de granulatie 240

Al doilea pas: aplicand modelul

 • Aplicam o baza de cauciuc sub model
 • Fixam modelul, incepand cu orelele fata
 • Verificam diagonala marginilor, taiem daca este nevoie
 • Fixam orelele din spate
 • Aplicam extensia de gel uniform
 • Uscam pentru 30 de secunde

Al treilea pas: realizarea si finisarea

 • Scoatem modelul, curatam bine sub el
 • Mai putinlam unghia, aplicam culoarea si uscam pentru 60 de secunde
 • Lustruim si uscam 60 de secunde

3. Construcția extensiilor gelului

Construcția gelului asupra unghiilor necesită în primă instanță pregătirea și amenajarea unghiei naturale:

 • În primul rând, nivelăm și granulăm unghia naturală cu un fier de granulare 240.
 • Tăiem unghia naturală, dar acordând atenție continuă la prelungirea constristă cauzată prin bărbierire.
 • Apăsăm cuticula blând cu un pusher, și îndepărtăm ripa cu un bit inclinat construindu-i orificiul-garanție.

După pregătirea unghiei naturale, suntem gata pentru fabricarea diviziunilor gelului:

 • Se dirijează foarfeca spre cuticulă pentru deschiderea corectă a formei unghiei.
 • După ce am aplicat baza de silicon și am încălzit-o 30 de secunde cu lampa cu ultraviolete, montăm template-ul și pe ambele laturi, îl lipim cu gel pe partea de sus a unghiei.
 • Aplicăm gelul pentru extensii pe întreaga suprafață a unghiei și îl uscăm cu lampa UV, timp de 60 de secunde.

În cele din urmă, finisăm extensiile, aplicând vopseaua și luciul adecvate, timp de 60 de secunde fiecare, și curățând excesul de gel, în special de sub cuticulă. Rezultatul pe care trebuie să-l obținem prin acest ritual este cel prezentat în filmare.

4. Finisarea și culoarea unui patrat

Când vine vorba de pentru unghii, este important să iei în considerare mai multe elemente. În mod specific, trebuie să începi cu un plan și să completezi, pas cu pas, fiecare etapă. Există câteva lucruri pe care trebuie să le faci.

 • Tăierea cuticulei – folosești un fișier de granulație și îl scurtezi ușor, apoi folosești o șurubelniță pentru a pregăti cuticula.
 • Montarea modelului – îndoi col și lipsește ușor, verifică diagonalele marginilor; apoi fixează cu adeziv modelul.
 • Gel de extensie – aplică uniform gel-ul pe tot lungimea unghiei și usucă pentru 60 de secunde.

După aceea, este timpul să mărești plusul finisării. Folosești o lamă de unghii pentru a lua unghia de mai jos, marginea unghierului și cuticula. Dacă este necesar, folosește un șlefuitor pentru a netezi. Acum ești pregătit să aplici culoarea preferată și să finisezi cu un topcoat. După ce usuci, vei avea un patrat perfect pentru unghii!

5. Rezultatul construcției gelului patrat

Prima etapa a construcției unei unghii patrate constă în pregătirea și netezirea unghiei naturale cu un fișier de granulație cu 240 de granule. Pentru a reduce cât mai puțin posibil unghia naturale, se de folosit o ligheană.

Următorul pas constă în pregătirea cuticulei. Folosind o camă de cuie, se curăță atent cuticula, astfel încât să se potrivească perfect sub cuticulă. Se urmează apoi pasii necesari pentru decuparea sa. Pentru a se pregăti baza pentru a fi lipită, se aplică un strat de bază de cauciuc, uscat timp de 30 de secunde. Se poate monta template-ul și se tailoază și verifică diagonala colțurilor unghiului. Se pot lipi urechile și spatele, potrivind cu atenție template-ul.

A treia etapă a construcției unui gel patrat constă în aplicarea acestuia pe lungimea unghiei, în timp ce se păstrează imaginea clasică a unghiei patrate. Cu un uscător de unghii adecvat, se usucă extensia pe o perioadă de 60 de secunde.
Se curăță în prealabil toate excesele și se continuă finisarea unghiei prin aplicarea unghiilor, uscarea pentru 60 de secunde și aplicarea unui strat de finisare.

Rezultat final:

 • Unghia naturală pregătită și netezită
 • Cuticula pregătită și decupată
 • Template-ul lipit și tailorat corespunzător diagonalei
 • Aplicarea și uscarea extensiei de gel
 • Aplicarea unghiilor, uscarea și finisarea

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the topic of this YouTube video?

A: This YouTube video is a demonstration of the building of a square gel nail, step-by-step. The video also includes Romanian subtitles.

Concluzii

Această lecție video prezintă toți pașii necesari pentru construirea unui gel patrat – de la pregătirea și curățarea unghiei naturale până la aplicarea de geluri și culori. Așa Alt mod am discutat în acest post și în lecția video, acest lucru se poate face într-un mod simplu dacă urmați pașii corect și vă asigurați că gelul este aplicat corect. Acum, că știi Alt mod să construiești unghii cu gel cu formă pătrată, încearcă, joacă-te și găsește noi forme sau look-uri interesante care ți se potrivesc. Bună divertisment!

Leave a Comment