Doi Degeaba S09E11 : Ce trebuie sa faci ca sa fii Top G

Doi Degeaba S09E11 a adus o noua provocare pentru cei care vor sa fie Top G. Acest episod a prezentat o serie de sfaturi si trucuri pentru a deveni un jucator de top.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va concentrati pe joc. Trebuie sa va concentrati pe ceea ce faceti si sa va asigurati ca intelegeti mecanica jocului. Acest lucru va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si sa va imbunatatiti jocul.

De asemenea, trebuie sa va antrenati. Trebuie sa va antrenati regulat si sa va asigurati ca intelegeti mecanica jocului. Acest lucru va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si sa va imbunatatiti jocul.

In plus, trebuie sa va asigurati ca intelegeti strategia jocului. Trebuie sa va asigurati ca intelegeti strategia jocului si sa va asigurati ca o folositi in mod corespunzator. Acest lucru va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si sa va imbunatatiti jocul.

In cele din urma, trebuie sa va asigurati ca aveti un plan de joc. Trebuie sa va asigurati ca aveti un plan de joc si sa va asigurati ca il urmati in mod corespunzator. Acest lucru va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si sa va imbunatatiti jocul.

Doi Degeaba S09E11 a oferit o serie de sfaturi si trucuri pentru a deveni un jucator de top. Trebuie sa va concentrati pe joc, sa va antrenati, sa intelegeti strategia jocului si sa aveti un plan de joc. Acest lucru va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si sa va imbunatatiti jocul.
Angajatii de top din Romania trebuie sa fie constienti ca traiesc in interiorul unui sistem, cunoscut sub numele de „The Matrix”. Acesta a fost creat intentionat cu scopul de a face bogatii mai bogati si saracii mai saraci. In urmatorul episod din seria Doi Degeaba, S09E11, „Ce trebuie sa faci ca sa fii Top G”, veti afla Alt mod sa probati ca sunteti un angajat de top in cadrul acestui sistem. Intr-o editie plina de savoare, haioase momente si glume subtile, urmariti acest episod si invatati Alt mod sa fiti un angajat de top in Romania.

In acest articol:

1. Introducerea conceptului “Matrix” si Alt mod ne afecteaza

Matrix-ul poate părea copleșitor, dar neavând o înțelegere bună a ceea ce este, Alt mod ne afectează și Alt mod îl putem schimba este la fel de important.

Ce este Matrix-ul

Matrix-ul este un sistem greu de înțeles al gradelor puterii în vremurile moderne. Acesta poate fi definit ca o structură complexită care limitează libertatea noastră de a avea conștiință și prezentă un sentiment de neputință în lupta noastră împotriva instituțiilor care le conduce.

Alt mod ne afectează?

Matrix-ul ne afectează adesea prin stres, depresie și anxietate persistentă. Acestea pot veni prin lipsa puterii și controlului nostru asupra vieții noastre, sau prin ducerea înapoi a libertăților și drepturilor noastre. De asemenea, Matrix-ul poate fi uneori motivul principal pentru care oamenii se simt confuzi, pierduți și chiar ajung să se auto-exclude.

Alt mod putem schimba ceva?

 • Dezvoltați-vă autoprotecția: Acest lucru se poate face prin exersarea gândirii pozitive, învățare și cunoaștere, cercetare zilnică și crearea unor rețele de susținere.
 • Promovați igiena mentală: Este important să vă amintiți că conducătorii Matrix-ului doresc să vă facă să vă simțiți rău și să vă fure libertatea, așa că trebuie să cultivați o stare pozitivă prin antrenamentul minții și buna igienă psihologică.
 • Adăugați echitate: Există multe forme de echitate socială pe care le putem folosi pentru a ajuta pe alții și a le oferi puterea pe care Matrix-ul le-a furat-o.

Doar prin nevoia noastră de a încerca să schimbăm Matrix-ul și de a ne îndepărta de el putem spera să lăsăm lumea într-o formă mai bună pentru generațiile următoare.

2. Intelegerea testelor care trebuie depase pentru a fi Top G in Romania

Cand participi la un joc de “Top G” in Romania, trebuie sa intelegi foarte bine testele ce trebuie indeplinite. Acestei joace se adreseaza acelora care sunt suficient de curajosi sa infrunte diferite provocari si sa le rezolve cu stil si inteligenta. Intrebarea nu este daca poti trece testele, ci cat de bine te descurci.

Testele care trebuiesc depase pentru a fi Top G

 • Testul cu fete
 • Testul cu arma
 • Testul cu banana

Testul cu fete vizeaza capacitatea de a-ti cuceri partenera fara sa recurgi la vreo promisiune mincinoasa. Testul cu arma vizeaza dovedirea curajului si inteligentei in situatii dificile, in care actiunile tale pot pune in siguranta vieti, iar testul cu banana este pentru a evalua cat de rapid si sigur poti lua un produse pus deasupra unei mese. Aceste teste sunt dificile dar gratificatoare si poti ajunge o figura a demnitatii printre prietenii tai.

Reusind aceşti paşi

 • Trebuie sa dai dovada de curaj, inteligenta si inteligenta
 • Trebuie sa-ti dedici 100% energiei in aceasta activitate.
 • Trebuie sa ai o strategie de abordare
 • Trebuie sa inveti sa gasesti solutii ingenioase de a castiga testele.

Succesul in aceste teste pentru a deveni un Top G in Romania vine din ceea ce esti in stare sa faci! Nu veti avea suficienta energie fara dorinta impulsionata de curaj si ambitie de a prezenta un proiect special si inovator. Desi pare imposibil, cu foarte multa determinare si o putere mentala fara limite, oricine poate fi un Top G in Romania.

3. Testul cu fetele: Alt mod sa obtii un Thumbs Up

Fii gata de a intra in lumea reala prin primul test dar inca nu esti realmente liber. Testul cu fetele este primul pas pentru a-ti dovedi superioritatea. Acest test iti permite sa dovedesti ca ai abilitati rafinate de a aborda o fata.

 • Tot ce ai nevoie este de un Pick-Up Line bun.
 • Daca fata ta isi acorda un “Thumbs Up” atunci esti pe calea cea buna.

Una dintre cele mai bune idei este sa abordezi fata cu ceva ce poate starni rasul. Se pare ca misterul Ted a gasit un “Pick-Up Line” care chiar a beneficiat de un “Thumbs Up”. Si mister Ted si-a gasit curajul si a folosit ceea ce el a numit “Finger Power”.

Fii creativ si invata Alt mod sa-ti pui inteligent intrebarea si ai toate sansele sa obti un “Thumbs Up”.

Testul “Gun” si testul “Banana” urmeaza apoi, dar trebuie sa treci primul Testul cu Fete pentru a-ti dovedi realmente stapanirea. Prima sa fii creativ si sa folosesti intuitia ta in situatia data. Si dovedeste-i lui mister Ted ca meriti sa faci parte din lumea reala.

4. Testul cu arma: momentul X si Alt mod trebuie gestionat

Testul cu arma este unul dintre cele mai dificile teste pe care un top G trebuie sa le treaca. Acesta presupune o miscare brusca si gandire prompta in momentul in care se simte o amenintare potentiala. In acest context, este important sa se inteleaga cat de important este sa se gestioneze corect si eficient acest moment.

Primul pas este sa fie constient de situatia. Alt mod arata, ce se petrece, momentul si mai mult decat orice, actiunile tale. Un simt al realitatii este esential pentru a te pune in situatia de a rezolva o situatie critic si sa faci asa Alt mod trebuie. Simti acele momente cand te simti blocat si anxios. Adevarul este ca aceste efecte au fost constient proiectate in mod intentionat pentru a afecta pozitia ta si pentru a te mentine neinformat.

Prin urmare, este esentiala depasirea acestui sentiment. Imbraca-ti tabard si pregateste-te pentru ceea ce urmeaza:

 • Relaxeaza-ti muschii: Concentreaza-te asupra tensiunii din maini si umeri si incearca sa te relaxezi. Intrucat acestea sunt muschii folositi in folosirea armelor, trebuie sa “revii la zero”.
 • Calmeaza-te: Controlati-va respiratia si ritmul cardiace si pregatesc-te pentru momentul X. Respiratia lenta va ajuta sa gestionati situatia si sa ajungeti la o decizie informata.
 • Pregateste-ti obiectivele: Declansarea situatiei la care te uiti poate avea numeroase consecinte. Prin urmare, este important sa-ti definesti obiectivele astfel incat sa stii exact ce doresti sa obtii de la aceasta situatie.

Dupa ce ai parcurs acest proces, momentul X si Alt mod trebuie sa fie gestionat va deveni mai aproape de a fi rezolvat. Nu este usor, dar cu motivatia potrivita si pregatirea corecta, testul cu arma va avea un final pozitiv si se poate ajunge la o decizie constienta si responsabila.

5. Testul cu bananele: ce presupune si care este provocarea

Testul cu bananele face parte din provocarea relevanta pentru orice top G din Romania. Dupa Alt mod a descoperit Morphues foreign și l-a învățat și pe protagonista sa Foreign, acest test este o provocare care îi testează abilitățile intelectuale și stilul de a gândi al unei persoane. Primele două teste implică folosirea unui singur cuvânt pentru a câștiga inima unei fete și trasul unui foc de armă.

Ultimul și cel mai dificil test este testul cu bananele. Acesta presupunea introducerea unei bănci în interiorul unei camere blocate. Persoana trebuia sa piarda și sa găsească o cale prin care sa intre și sa așeze banca în poziția corecta cât mai curând posibil. Testul poate părea simplu, dar ține o placa complexa si dezvoltată de gândire.

Acești trei teste sunt unice și oferă un set solid de provocari unui top G. Dacă le reușești cu brio și devii unul dintre cei puțini care au absolvit cu succes testul cu bananele, atunci întregul său stil de a gândi și abilități intelectuale pot fi luate în considerare.

 • Primul test implică folosirea unui singur cuvânt pentru a câștiga inima unei fete.
 • Al doilea test implică trasul unui foc de armă.
 • Iar cel de-al treilea presupune introducerea unei bănci în interiorul unei camere blocate.

Din cauza nivelului dificil de testare si presiunea exercitată pe protagonista, această provocare a rămas bine cunoscută și încă se pune la îndoială abilitățile în matematică ale unui top G.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce trebuie sa faci pentru a fi un “Top G” in Romania?
A: Trebuie sa treci prin 3 teste: testul fetei (unde trebuie sa folosesti o linie de intalnire pentru a atrage o fata si sa treci de test daca ea ti-ar da un „thumbs up”), testul pistolului (unde trebuie sa tii pistolul si sa-l orientezi spre propria ta pantof stang si sa tragi in ea), si, in final, testul bananei (unde este necesar sa sculptezi o „sculptura” banana condusa de o mandrie). Din pacate, doar fratele lui Mercy a reusit sa treaca prin aceste trei teste, dar tu poti incerca.

Concluzii

Ca sa fii un top G trebuie sa te lupti cu fortele Matrix-ului. Acest lucru a fost subliniat in Doi Degeaba S09E11, intitulat “Ce trebuie sa faci ca sa fii Top G”. Acest episod ne-a aratat cateva moduri prin care putem sa separam cei care spun adevarul de cei care mint si sa fim capabili sa luam decizii corecte chiar si in momente grele. Sa-ti asumi responsabilitatea pentru cine esti si ceea ce faci cu adevarat conteaza, asa Alt mod s-a vazut in aceasta episod si asta te va ajuta sa fii un Top G!

Leave a Comment