[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai umede ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la distribuirea uniformă a fondului de ten și la reducerea excesului de produse.

În plus, Nita sugerează să folosiți un produs de fixare pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Acest produs ajută la menținerea fondului de ten în locul dorit și la prevenirea scurgerii.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un produs de iluminare pentru a vă asigura că fondul de ten se potrivește perfect cu pielea. Acest produs ajută la reducerea luciului și la crearea unei finisări perfecte.

Cu aceste sfaturi utile, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas și veți obține un aspect perfect.
O iubitoare de machiaj care ar putea trece orice test al benzi desenate Machiajul adevărat știe că aplicarea fondului de ten pe nas poate fi o adevărată provocare. Am avut alături mereu problemea lui Claudia Nita, care știe foarte bine că fondul de ten nu se ține niciodată Alt mod trebuie pe nas. În clipul de astăzi, ea ne împărtășește felul în care reușește să rezolve această problemă și Alt mod poate evita ca fondul de ten să alunece de pe nas. Urmând sfaturile ei și ajutându-vă de produsele cosmetice recomandate de Claudia Nita, veți reuși să aveți un machiaj impecabil, fără nicio usurare în zona nasului. Trăiți experiența unui machiaj complet cu ajutorul acestui tutorial și învățați Alt mod să obțineți rezultate de neegalat pe zona nasului.

In acest articol:

1. Cu ce soluție m-am confuntat când fondul de ten se îndepărtează de pe nas

Când dorim să ne machiem și nu vrem să ne gândim că machiajul nostru se va îndepărta de pe nas, am ajuns la punctul în care trebuie neapărat să găsim o soluție. Au existat momente în viața mea când am și eu acest lucru și am reușit să găsesc o soluție de care sunt foarte mândră! Voi descrie pas cu pas ce am făcut.

 1. M-am asigurat că am curățat foarte bine zona de machiaj, curățându-mă pe față și pe nas pentru a mă pregăti de machiaj.
 2. Am pus un primer în jurul nasului, fără să vină în contact direct cu el. Dacă aveți tenul uscat sau deshidratat puteți folosi MAC Primer, în vreme ce pentru persoanele cu tenul mai gras sau mixt ar fi bine să alegeți Maybelline Primer.
 3. Pentru a preveni îndepărtarea fondului de ten, am folosit un produs de la MAC numit PaintPot ce se găsește în nuanța Painterly. Am aplicat o cantitate foarte mică pe nas, folosind un burețel Real Techniques. Important: dacă aveți tenul uscat, hidratați-vă bine nasul înainte de a aplica fondul de ten.

Cu toate acestea, vă recomand să folosiți fondul de ten împreună cu pudra pentru a întări rezultatul. Pudra va lua seva și va menține fondul de ten pe nas pentru mai mult timp. Am verificat rezultatele produselor pe care le-am utilizat și am constatat că această soluție funcționează foarte bine!

2. Ce produse trebuie folosite pentru ca fondul de ten să stea bine pe nas

După ce ați înlăturat machiajul și ați curățat zona de pe nas, urmează etapa de pregătire. Utilizați un primer potrivit tipului de ten. Pentru persoanele cu ten uscat sau deshidratat, recomandam prima de la MAC. Pentru cei cu ten mai gras, prima Maybelline este una dintre cele mai bune opțiuni. Celor cu ten mixt li se recomandă primer șaten-mat Illamasqua. Acesta trebuie aplicat cu minuscula atingere, evitând neapărat zona nasului.

Pentru ca fondul de ten să se țină mai bine pe nas, folosiți următoarele produse:

 • Paintpot MAC Painterly: este necesar să aplicați un strat fin pe suprafața nasului. Utilizați o perie Real Techniques fără număr pe ea.
 • Hidratant facial: pentru persoanele cu ten uscat, este important să folosiți un produs hidratant pe zona din jurul nasului, înainte de a aplica fondul de ten.

Apoi, puteți folosi fondul de ten, făcând dabbing cu degetele și amestecând produsele. Heroină machiajuluiui va rămâne pe nas în această manieră, fără nici un fel de probleme.

Mai există și alte metode de a pregăti zona de pe nas pentru fondul de ten Alt mod ar fi scufundarea tamponului de bumbac în lapte și aplicarea lui pe nas. Acesta din urmă contains lactic acid, care va curăța tenul și îl va împrospăta. Cu toate acestea, eu nu îl recomand pentru că poate fi inflamator și iritant pentru pielea sensibilă.

3. Alt mod să utilizăm corect primerul și PaintPot-ul MAC pentru rezultate optime

Pentru rezultate optime atunci când se utilizează primerul și PaintPot-ul MAC, trebuie să ținem cont de anumite reguli. În primul rând, eliminăm machiajul și curățăm bine această zonă. Primerul pe care îl alegem trebuie să se potrivească tipului pielii noastre. Pentru persoanele cu piele uscată/dehidratată, se recomandă primerul MAC, iar pentru pielea mixtă/grasă se folosește primerul Maybelline. Aplicăm primerul în toată zona feței, cu excepția nasului. Pentru a preveni uscarea pielii, este important să folosim și un primer cu sațin Illamasqua.

Următorul pas este despre produsul care rezolvă problema lipritei fondului de ten pe nas: PaintPot-ul MAC în nuanța Painterly. Acesta se aplică cu un pensulă Real Techniques, care să aibă un strat incredibil de subtil, evitând să frecem pata în piele. Apoi, încercăm să îl ștergem în interiorul narilor mistuit. O ultimă atenție trebuie să o oferim înainte folosirii produselor curăţarea şi hidratarea pielii pentru o performanţă optimă din partea fondului de ten.

 • Îndepărtează machiajul și curăță bine zona
 • Alege un primer potrivit pentru pielea ta
 • Aplică PaintPot în nuanța Painterly, cu o pensulă Real Techniques
 • Nu freca, doar estompează produsul în piele
 • Hidratează bine pielea înainte de a aplica fondul de ten

4. Pasii esențiali pentru îngrijirea nasului

Pentru a avea un nas sănătos și frumos, trebuie să urmăm câțiva pași esențiali. Primul pas este curățarea tenului și a nasului în mod corespunzător. Masca și alte produse de îngrijire ar trebui să fie aplicate pe întreaga față și gât, dar nu și pe nas. A doua etapă ar fi aplicarea unui primer. Acest lucru este esențial pentru tenul uscat, care este sensibil la soare și se usucă repede. Prima trebuie evitată zona nasului și folosite pentru alte părți ale feței.

Următorul pas este folosirea unui produs special pentru a preveni în continuare ruperea fondului de ten. PaintPot de la MAC în nuanța Painterly este cel mai recomandat produs pentru aceasta. Acest produs trebuie aplicat în strat subțire cu un peria Real Techniques fără număr. Se șterge cu atenție în țesutul limită ale nasului, astfel încât produsul să pătrundă în profunzimea pielii. În final, persoanelor cu piele uscată le recomandăm să folosească un produs hidratant pentru a suplimenta produsele de makeup. Acest lucru va asigura stabilizarea fondului de ten pe nas.

Pașii Esențiali pentru Îngrijirea Nasului:
1. Curățarea corectă a tenului și nasului
2. Aplicarea de primer (evitați zona nasului)
3. Utilizați PaintPot de la MAC în nuanța Painterly
4. Stamilizați fondul de ten cu un produs hidratant

5. Alt mod să evităm ca fondul de ten să se îndepărteze de pe nas

Puterea de primă pentru păstrarea fondului de ten este elementul cheie pentru a avea un look impecabil și pentru prevenirea abaterii fondului de ten de la nas. Există, de asemenea, produse speciale care ajută la prevenirea acestei probleme, dar sunt și anumite trucuri pentru a reduce abaterile de bază, așa că dacă te confrunți cu această problemă, învață următoarele trucuri pentru a evita abaterile fondului de ten:

 • În primul rând,gradul de curățare al pielii este important pentru prevenirea abaterilor. Folosește un demachiant și o cremă hidratantă pentru a curăța zona de pe nas pentru a avea un strat suplu pe care să se aplice produsele si fondul de ten.
 • Nu se aplică niciodată primer pe zonele cu probleme, Alt mod ar fi nasul, evită să aplici acestea pentru că adaugă un strat suplimentar de ulei pe nasul tău și provoacă alunecarea fondului de ten.

PATRU: Folosește un produs special pentru a preveni alunecarea fondului de ten.Pentru aceasta, amestecă produsele care sunt fundamentale pentru face-painting cu Paintpot de la Mac. Acest lucru va crea aderența și va ajuta la menținerea machiajului.După aceea, vei aplica fondul de ten folosind un strat subțire.Este important să spateți fondul de ten, în loc să-l unseți.

 • De asemenea,nu uita să umezești bine zona de pe nas înainte de a folosi produsele.
 • În cele din urmă, folosește un finish matifiant pentru a fixa machiajul și pentru a preveni alunecarea fondului de ten. Vei obține un look impecabil și un plus de strălucire.

Intrebari & Raspunsuri

Q: In the YouTube video “Alt mod faci sa NU “fuga” fondul de ten de pe nas” by Claudia Nita, she mentions products used to help keep foundation in place. Could you tell us more about these products?

A: In the video, Claudia mentions two primers – the MAC primer for dry, dehydrated skin, and another Maybelline primer designed specifically for oily skin – as well as the MAC PaintPot in the Painterly shade. She also suggests using a brush from Real Techniques. It’s important to note that the primer should be applied to the sides of the face, the forehead, and everywhere but the nose, while the PaintPot should be applied to the nose in a thin layer and dabbed in with a finger. In addition, it’s imperative to moisturize the nose and skin well before applying any of these products for the best results.

Concluzii

Folosind aceste sfaturi și produsele recomandate de Claudia Nita, este posibil să obținem un nas perfect fără fond de ten care în fiecare zi să înceapă să alunece. Din această perspectivă, acest videoclip a arătat că prin câteva trucuri simple, putem menține fondul de ten și aspectul deodată strălucitor și natural în același timp. Experiența dumneavoastră este preţioasă, așa că puteți să ne povestiți ce alte trucuri folosiți pentru a evita fondul de ten care să se scurgă. Ne-am bucura să vă citesc opiniile și întrebările în comentarii și vă mulțumim că ne-ați acordat timpul dumneavoastră pentru a urmări acest episod. La revedere!

Leave a Comment