[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Claudia recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

De asemenea, Claudia recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Claudia recomandă să folosiți un corector pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Corectorul ajută la acoperirea imperfecțiunilor și la prevenirea scurgerii fondului de ten.

În cele din urmă, Claudia recomandă să folosiți un pudră pentru a fixa fondul de ten și pentru a preveni scurgerea. Pudra ajută la fixarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

Prin urmare, folosind aceste sfaturi utile de la Claudia Nita, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas și veți obține un aspect perfect.
Bine ai venit! Daca te confrunti frecvent cu problema fondului de ten care “fugeste” de pe nas, aceasta postare a blogului este potrivita pentru tine. Astazi vom discuta despre solutia gasita de Claudia Nita cand fondul de ten nu se comporta Alt mod trebuie pe nas. Profesionista partajeaza cu noi tehnicile ei de makeup si cu ce produse este mai potrivit sa lucram in cazul acesta. Pe langa acestea, vei afla si ce pas important nu de multe ori trecut cu vederea in aceasta zona fragila a fetei.

In acest articol:

1. Alt mod să previnim “fuga” fondului de ten de pe nas

Când se tratează de pielea uscată și deshidratată, primul pas este să ștergem machiajul și să curățăm zona nasului cu atenție. Din păcate, această etapă nu va fi văzută în acest tutorial, pentru a nu vă plictisi.

Etapă următoare este aplicarea de primer. Dacă aveți tenul uscat, alegeți prima MAC. Este un primer strălucitor care îmi va ajuta pe pielea mea uscată și deshidratată. Pentru pielea grasă, recomand primerul de la Maybelline. Aplicăm acest primeră pe ambele părți ale feței, evitând nasul. Mai aplicăm un primer satinat de la Illamasqua, pe care l-am mai arătat pe canalul meu. Recomand acest primer numai pentru tenul uscat, evitând și de această dată nasul.

La pasul următor aveți nevoie de PaintPot de la MAC în nuanța Painterly, și o perie de la Real Techniques. Luați produsul pe perie și aplicați-l pe nas într-o cantitate mică și în strat subțire. Blendați-l apoi cu degetul pe baza nasului. Bineînțeles, nu trebuie să uităm de hidratare – chiar și tenul uscat are nevoie de o mască sau produse pentru hidratare, înainte de aplicarea fondului de ten. Acestea sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a preveni lupta cu ruperea fondului de ten de pe nas. Succes!

2. Beneficiile folosirii primerului înainte de fondul de ten

Aplicarea primerului înainte de fondul de ten poate oferi multe beneficii. Aceste produse sezonalizate fac medicamentul mai rezistent împotriva umezelii şi temperaturilor severe. Acum să luăm în considerare mai multe riscuri, aceeaşi piele uscată, care nu rămâne bine pe nas. Există soluţii!

 • Primerul pregăteşte pielea pentru produsele de machiaj, oferind un strat mediu care „captează” produsele. În acest fel, pielea devine mai netedă şi uniformă.

Pe lângă faptul că oferă mai multă uniformitate şi rezistenţă la murdărie, primerul poate conţine și ingrediente rejuvenante, Alt mod ar fi oxidul de zinc sau acid hialuronic. Acestea sunt esenţiale pentru pielea uscată, deoarece furnizează umezeală și protecție suplimentară împotriva factorilor externi. Primerul poate proteja și zona foarte sensibilă a nasului, lăsând un strat subțire de protecție care să țină fondul de ten fără a se reduce.

 • Primerul oferă și un aspect fin, mat și consistent în aplicarea fondului de ten, ceea ce face mai ușoară și mai rapidă aplicarea acestuia.
 • Primerul reduce luciul și porii dilatați, ajutând la obținerea unui look natural și natural în același timp.

În concluzie, dacă suferiți de uscăciune și pete inestetice pe nas, folosiți un primer corespunzător pentru a obține un aspect mai neted și mai luminos. Pregătiți cu atenție pielea cu o cremă hidratantă bună, iar la sfârșitul zilei, nu uitați să folosiți produse de curățare care să lase pielea suplă și catifelată. Rezultatele vor fi nemaipomenite!

3. Utilizarea produsului PaintPot de la MAC pentru a preveni “fuga” fondului de ten de pe nas

Alt mod eti pregatita sa te aranjezi si sa-ti prepari tenul pentru a iti preveni fondul de ten sa alunece de pe nas? Intr-adevar, aceasta provocare poate deveni foarte deranjanta. Afla solutia perfecta de la Claudia Nita, prezentata mai jos.

In primul rand, incepem prin a indeparta machiajul si de curata usor nasul. Mai apoi, vom folosi un primer, luand in considerare tipul pielii – pentru pielea uscata si deshidratata Claudia recomanda folosirea primerului de la MAC, iar pentru pielea grasa se poate folosi primerul Maybelline. Urmatorul pas includes o aplicare precisa, insa fara a se folosi primer pe partea nazala si se va intrebuinta un primer satinat Illamasqua.

Aceasta metoda va incepe sa devina mai clara aici! Se foloseste un produs MAC, PaintPot Painterly Shade, comun si eficient in prevenirea alunecarii fondului de ten. Se aplica cu ajutorul unui pensul Real Techniques, luand din produs o cantitate moderata, si se intinde subtil prin trecerea pensulei ori prin aplicarea cu degetul in zona bazei nazelor. Un pas important pentru pielea uscata este de a face o hidratare corespunzatoare inainte de aplicare.

Astfel, utilizarea produsului PaintPot de la MAC poate fi perfecta pentru a preveni fondul de ten sa alunece de pe nas. Mai jos gasesti metoda pas cu pas prezentata de Claudia:

 • Curatarea si indepartarea machiajului
 • Primul aplicat, acesta fiind ales in functie de tipul de piele
 • Aplicarea produsului PaintPot de la MAC in zona nazala
 • Conectarea ridicarii degetului pentru a se amesteca produsul cu pielea
 • Hidratarea zonal a nazalului dupa aplicare

4. Alt mod să aplicăm un strat subțire de PaintPot pe nas

Când fondul de ten nu reușește să se închege bine pe nas, soluția este aplicarea unui strat subțire de PaintPot de la MAC. Pentru început, se îndepărtează machiajul și se curăță foarte bine nasul, lucru pe care s-a renunțat să-l mai prezinte pentru a nu se face plictisitor. Apoi, se aplică un primer pentru tipul de ten, pe toate zonele, excluzând zona nasului. În cazul tenului uscat/dehidratat, se recomandă folosirea primerului de la MAC, în timp ce persoanelor cu ten gras le este indicat să folosească primerul Maybelline. De asemenea, se recomandă și folosirea primerului satin Illamasqua.

Soluția găsită pentru rezolvarea acestei probleme este aplicarea unui strat subțire de PaintPot, culoarea Painterly, de la MAC cu o perie de la Real Techniques. Este important să se ia puțină crmă pe perie și să se estompeze cu atenție pentru a evita stropirea crèmei grămadă. Dacă tenul este uscat sau dehidratat, membrii trebuie să-și hidrateze nasul și să-i ofere un tratament înainte de folosirea PaintPot-ului. Iată Alt mod găsim cea mai bună soluție pentru aplicarea crèmei sale pe nas:

 • Curățenie și preparare: Îndepărtarea machiajului și curățarea atentă a nasului cu produse cosmetice adecvate.
 • Aplicarea primerului: Utilizarea unui primer adecvat tipului de ten,aplicând-o pe toate zonele feței, în afara nasului.
 • Aplicarea PaintPot: Aplicarea unui strat subțire pe zona nasului cu o perie Real Techniques și prelucrarea blandă a produsului pentru o stompează uniformă.
 • Tratament: Hidratarea zonelor uscate/dehidratate ale nasului înainte de aplicarea cremei.

5. Importanța hidratării zonei nazale înainte de aplicarea fondului de ten

Este important să vă asigurați că zona nazală este bine hidratată înainte să aplicați fondul de ten. Acest lucru este în special adevărat pentru persoanele cu pielea uscată sau deshidratată. Toate acestea ar putea să aibă un impact asupra rezultatului final al produselor de machiaj pe care le aplicați, incluzând fondul de ten.

În primul rând, îndepărtați machiajul și curățați bine zona dvs. nazală. Curățați-vă pielea folosind un demachiant blând și apa caldă. Dacă luptați cu probleme de uscăciune sau deshidratare în această zonă, este indicat să adăugați un serum hidratant imediat după aceea.

Este important să folosiți și un bază pe care să o aplicați înainte de fondul de ten. Iar dacă aveți pielea deshidratată, săriți peste aplicarea benzii pe nas și treceți direct la ultimul pas. Acest pas final este aplicarea produselor speciale pentru hidratare – de obicei o cremă sau o pudră specială. Pentru pielea uscată sau deshidratată, puteți folosi primul MAC sau satin primul Illamasqua, iar pentru pielea grasă puteți folosi primerul Maybelline. După ce ați aplicat primul, puteți începe aplicarea fondului de ten. Utilizați un breton Real Technique și aplicați cu atenție Paintal Pot de la MAC pe zona nasului, pentru a acoperi imperfecțiunile:

 • Curățați bine pielea cu un demachiant blând.
 • Aplicați un primer ușor în zona nazală.
 • Hidratați uniform zona nasului utilizând produse speciale pentru a obține unul dintre cele mai bune rezultate posibile.
 • Utilizați breton Real Technique și aplicați cu atenție Paintal Pot de la MAC pe zonele nasului.

Când aveți produse bune de calitate, vă veți da seama cănu veți mai avea probleme cu fondul de ten care alunecă de pe nas. Acest lucru se poate datora faptului că zona din jurul nasului și a ochilor este ușor grasă, iar hidratarea și aplicarea produselor speciale poate menține fondul de ten în această zonă.

Intrebari & Raspunsuri

Q&A:
Q: What kind of product does Claudia recommend to ensure foundation “stays” on the nose area?
A: Claudia recommends using the MAC PaintPot in Painterly shade and a brush from Real Techniques to apply it in a thin layer and blend it well.

Q: How do people with dry skin make sure their foundation stays on the nose?
A: People with dry skin need to ensure their noses are well-moisturized and dab the product on with their finger to ensure it gets down into the skin well.

Concluzii

Această soluție a fost validată de experiența mea și trebuie să spun că este foarte eficientă. Setarea fondului de ten cu ajutorul PaintPot-ului din acelasi brand MAC, l-a facut sa ramana pe tot parcursul zilei și a dat strălucire pielii mele. Acest produs este excelent pentru orice tip de piele si poți din nou bucura de rezultate profesionale!

Ne-am bucurat sa putem discuta despre aceste detalii ale procesului de machiaj in acest videoclip. Am încredere că aceste informații vă vor ajuta să obțineți un look impecabil și să vă simțiți încrederea de care aveți nevoie. Vă mulțumim că ați vizionat acest videoclip și sperăm că v-a fost folositor! Până data viitoare, la revedere!

Leave a Comment