[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai umede ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la distribuirea uniformă a fondului de ten și la reducerea excesului de produse.

În plus, Nita sugerează să folosiți un produs de fixare pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Acest produs ajută la menținerea fondului de ten în locul dorit și la prevenirea scurgerii.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un produs de iluminare pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a obține un aspect mai natural.

Prin urmare, dacă urmați aceste sfaturi, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas și veți obține un aspect mai natural și mai frumos.
Bine v-am gasit, dragii mei! Astazi vreau sa vorbim despre modalitatea prin care putem preveni “fuga” fondului de ten de pe nas. Stiu ca multe dintre voi se confrunta cu aceasta problema, asa ca m-am gandit sa va arat in acest video Alt mod transmiteti un plus de acoperire si protectie in aceasta zona. Abordarea mea presupune aplicarea unui primer, a unei baze de machiaj, putin diferita fata de produsele pe care le folosesti in mod obisnuit, si este un pas pe care te sfatuiesc sa-l includeti in rutina voastra de infrumusetare. Dupa ce o sa-l descoperiti, veti putea fi cu adevarat multumite de rezultate!

In acest articol:

 

1. Soluția mea pentru rezolvarea problemei fondului de ten care „fugă” de pe nas

Scrutând peste diferite produse și testându-le pe diferite tipuri de ten, am descoperit o soluție eficientă pentru rezolvarea problemei tenului care se „strecoară” de pe nas. Principalele ingrediente sunt:

 • Primer pentru ten uscat și deshidratat (de exemplu, MAC și Maybelline)
 • Pot de vopsea MAC Painterly Shade
 • O perie Real Techniques fără numărul

Pasul inițial este să curățăm bine tenul, apoi să aplicăm un strat subțire de primer pe fețe și să le evităm pe nas. Trebuie să ne amintim că, în cazul persoanelor cu ten uscat și deshidratat, această zonă are nevoie de hidratare înainte de aplicarea produsului. Apoi, este momentul să punem produsul delicat și eficient pe nas. Utilizând peria Real Techniques, luăm puțin produs pe ea și îl aplicăm ușor, dând cu degetele pentru a face ca acesta să se împrăștie în mod egal. În acest fel, fondul de ten ține bine pe zona taș de pe nas – aceea care dă bătăi de cap atâtor femei.

Concluzia este că, dacă ai nevoie să-ți menții fondul de ten proaspăt toată ziua, această soluție este cea mai bună opțiune pentru tine!

2. Produse esențiale pentru prevenirea luminii soarelui directe asupra pielii

Produsele esențiale pentru prevenirea luminii soarelui directe asupra pielii includ:

 • Primer
 • Lichid de îmbălsămare
 • Lotiune de hidratare

Folosirea unui primer te poate ajuta să conțiiunezi un machiaj aderent pentru mai multă perioadă de timp. Dacă ai pielea uscată, includ un primer pentru a se potrivi necesităților tenului tău, Alt mod ar fi primul de la MAC. Acesta are tendința de a hidrata și șterge luciul. Dacă ai piele îngrășată, optează pentru primerul Maybelline. De asemenea, folosește și un lichid de îmbălsămare, Alt mod ar fi cel de la Illamasqua. Acesta îți va da pielii aspectul de satin.

Pentru a preveni produsele de machiaj de a se desprinde de pe nas în condițiile soarelui puternic, foloseste PaintPot de la MAC în tonul Painterly. Aplică-l cu un burete Real Techniques și este important să folosești multe straturi subțiri și să eviți să-l freci. Apoi, hidratează bine pielea nasului folosind o loțiune hidratantă.

3. Alt mod să pregătești pielea pentru aplicarea fondului de ten

Pentru a pregăti pielea corect pentru aplicarea fondului de ten, mai intai trebuie să ne curățăm fața, în special zona nasului, cu produsele potrivite și să folosim un primer. Primerul este esențial deoarece efectul produs de fondul de ten este intensificat. Când alegem un primer trebuie să ținem cont de tipul de ten și de obiceiurile de îngrijire. Pentru persoanele cu ten gras, este bine să folosească un primer, de la Maybelline, de exemplu. Se aplică doar pe laturile obrajilor, pe frunte și pe alte zone, evitându-se zona nasului. Pentru persoanele cu ten uscat sau descuamat, se recomandă folosirea primarului de la MAC, pe lângă un hidratant. Dacă tenul este extrem de uscat, se poate folosi și satin primerul de la Illamasqua.

Pentru a fixa fondul de ten pe nas se recomandă folosirea unui produs special, numit Paint Pot de la MAC, în nuanța Painterly. Se poate aplica cu o pensulă Real Techniques, în strat subțire, frecându-l în piele, fără a fi îndepărtat. De asemenea, este bine să ne hidratăm bine zona nasului, pentru a îmbunătăți aplicarea fondul de ten.

 • Curățăm fața și zona nasului cu produsele potrivite
 • Alegem primerul potrivit pentru tipul nostru de ten (persoanele cu ten gras se recomandă folosirea primarului de la Maybelline, persoanele cu ten uscat se recomandă folosirea primarului de la MAC, cu adăugarea unui hidratant, iar persoanele cu ten extrem de uscat se recomandă folosirea satin primerul de la Illamasqua
 • Folosim Paint Pot de la MAC, în nuanța Painterly, aplicat cu o pensulă Real Techniques și frecat în piele, fără a fi îndepărtat
 • Hidratăm bine zona nasului, pentru a îmbunătăți aplicarea fondul de ten

4. Folosește Primerul de la M.A.C. și Maybelline

și rezolvă problemele tenului tău. Primul pas este îndepărtarea machiajului. Apoi, dacă ai tenul uscat și deshidratat, aplică un primer M.A.C. pe ambele părți ale feței, însă fără nas. De asemenea, pentru tenul uscat se recomandă primerul de la Illamasqua. În cazul tenului mixt și gras, primerul Maybelline reprezintă o variantă mai bună. Acest produs trebuie aplicat doar pe laturile feței, frunte și în general peste tot în afară de nas.

Următorul pas este aplicarea PaintPot de la M.A.C., în nuanța Painterly. Acesta trebuie aplicat utilizând o pensulă fără număr. Se poate face acest lucru prin luarea unui strop din produs și aplicarea acestuia în strat foarte subțire. Apoi, cu degetul se tamponează bine la nivelul bazei nărilor, astfel încât produsul să intre în piele. Dacă folosești și esență, asigură-te că și aceasta este foarte bine aplicată pe nas.

Hai să vedem care sunt produsele folosite pentru pregătirea și aplicarea fondului de ten pe nas:

 • Primer de la M.A.C.
 • Primer de la Maybelline
 • Primer de la Illamasqua
 • PaintPot de la M.A.C, în nuanța Painterly
 • Pensulă fără număr de la Real Techniques

5. Rolul de prevenire al Paint Pot de la M.A.C

Painit Pot de la M.A.C poate fi folosit ca și o prevenire a pierderii fondului de ten. Fond de tenul poate fi destul de problematic deoarece nasul iese în afară și astfel, razele soarelui se reflectă direct asupra pielii. Pentru cei cu pielea uscată și deshidratată, Paint Pot le poate oferi un strat suplimentar exterior care să ajute la menținerea fondului de ten în locul corect.

 • Îndepărtarea machiajului și curățarea pielii – În primul rând, trebuie să vă curățați bine fața și nasul pentru a aplica Paint Pot.
 • Aplicarea primarului – Continuând cu pasul doi, aplicați primarul peste fața voastră. Dacă aveți o ten gras, ar trebui să folosiți primarul Maybelline. Dacă aveți tenul uscat, folosiți primarul M.A.C. Este recomandat să nu vă aplicați primarul pe nas.
 • Aplicarea Paint Pot – Folosiți o perișoară Real Techniques și scoateți o cantitate mică din Paint Pot pe ea. Aplicați un strat subțire de Paint Pot pe nasul vostru. Dacă aveți tenul uscat, hidratați bine zona nazală înainte de a aplica Paint Pot.

Folosind aceste pași simpli, poți folosi Paint Pot pentru a preveni pierderea fondului de ten. Această formulă moale, fină și cremoasă se usucă rapid și lasă pe față un strat subțire care ajută la prevenirea alunecării fondului de ten. Paint Pot de la M.A.C este un produs ideal pentru cei care vor să-și vină în ajutor pentru prevenirea pierderii fondului de ten.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the solution for foundation “skipping” off of the nose?
A: The solution for foundation “skipping” off of the nose is to use a primer first, such as a primer from MAC designed for dry skin or the Maybelline primer for oily skin. Then use a product such as the MAC Paintpot in shade Painterly and blend it in with a brush such as the Real Techniques brush. Finally, for people with dry skin it’s very important to moisturize their nose beforehand.

Concluzii

Recunoscând că problema fondului de ten care “fuge” de pe nas este ceva obișnuit și extrem de enervant, am discutat împreună cu voi despre soluții la această problemă. Am început cu demachierea și curățarea corectă a pielii, urmată de aplicarea primerului, folosirea bureţii corecte și în cele din urmă aplicarea PaintPot de la MAC în termenul Painterly pe această zonă. Am speranța că acest video v-a oferit informațiile și instrumentele necesare pentru a stopa definitiv alunecarea fondului de ten de pe nasul vostru și v-a dat curajul să experimentați în mod responsabil cu produse diferite și să obțineți cele mai bune rezultate în acest sens. Acesta a fost doar un pas din puzzle-ul unei machiaj reușit, motiv pentru care vă invit să descoperiți mai mult despre aceste subiecte urmărind continuarea acestui podcast. Cu ajutorul noastru, veți reuși să vă mențineți machiajul perfect, oricât de greu ar părea!

Leave a Comment