[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Nita sugerează să folosiți un corector pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Corectorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un fixator pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Fixatorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

Cu toate acestea, Nita avertizează că este important să folosiți produsele potrivite pentru tipul de ten și să nu exagerați cu cantitatea de fond de ten pe care o folosiți.

Prin urmare, dacă urmați aceste sfaturi, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas și veți obține un aspect natural și frumos.
Salutare tuturor! Sunt Claudia Nita si va invit pe canalul meu YouTube de astazi. Astazi, vreau sa va arat si sa vorbesc cu voi despre solutia mea pe care am gasit-o pentru a preveni “fuga” fondului de ten de pe nas. Stiti Alt mod este, am vorbit de multa vreme despre faptul ca zona nasului si a ochilor este problematica. Nasul iese in evidenta si de aceea traieste la directia primului raz de soare. Pielea este foarte fina aici si multi dintre noi nu se ocupa indeajuns de aceasta zona. mai ales persoanele cu ten gras intampina si ici si colo aceasta problema deoarece fondul de ten merge de tot. Asadar, astazi vreau sa va prezint solutia mea pentru acest lucru. Hai sa vorbim direct despre solutia mea si Alt mod puteti sa aplicati aceste tehnici in fiecare zi.

In acest articol:

1. Soluția găsită când fondul de ten “fugă” de pe nas

Când tenul îţi îşi pierde rezistenţa și începe să şervească de pe nas, nu mai este nevoie să ţi faci griji. Pentru a îmbunătăţi această problemă, există o soluţie găsită de mine, care să taie cătuşele. Primul pas este acela de a curăţa corect tenul. Este important să aveţi o exfoliere delicată, pentru a scapa de celulele moarte care ar putea să încurce această zonă şi să aplicaţi un produs special pentru ulei, dacă este necesar înainte de arta mai departe. Următorul pas este acela de a lubrifia această zonă. Pentru asta folosesc un produs special pentru a pune un strat protector, Alt mod ar fi al meu mac primer. Asta împiedică produsele cosmetice să se adune și să se împrăștie în jurul zonei nasului. De asemenea, un produs satin special, Alt mod ar fi Illamasqua sau MAC, poate fi folosit pentru a oferi protecția la care area are nevoie. Ultimul pas este cel de a aplica un strat de iluminator pe nas, de aceea aleg produsul PaintPot de la MAC. Acest lucru ajută la menţinerea produselor cosmetice în această zonă, îmbunătăţind la fel şi strălucirea întregului chip. Folosesc o perie de real techniques pentru a împrăştia nuanţa şi pentru a mă asigura că toate cele trei straturi se îmbini bine între ele, astfel încât să nu mai existe puncte unde produsele cosmetice pot sah se disperseze.

2. Produsele necesare pentru prevenirea fundului de ten de la a nu “fuge”

Pentru prevenirea fondului de ten de la a “fuga”, am găsit soluția perfectă. Prima dată, trebuie să avem tenul curat și liniștit. Apoi, crema de primer. Pentru pielea uscată, recomandăm cremă de primer MAC, iar pentru pielea grasă, recomandăm crema de primer Maybelline. De asemenea, vom aplica și un satin primer de la Illamasqua. Următorul pas este ceea ce ne va ajuta, de fapt, să obținem rezultatele dorite. Este vorba despre PaintPot de la MAC în nuanța Painterly, pe care îl vom aplica folosind o perie Real Technique (detalii despre produsele relevanțe vor fi menționate mai jos în descriere).

Luați un strop din această cremă, pe care o aplicați direct pe nas, într-un strat subțire. Amestecați bine, lăsând-o să se încorporeze în tenul nostru cu ajutorul degetelor. O dată aplicat acest produs pe nas, folosiți hidratarea cu ajutorul unui ulei, pentru a asigura că fondul de ten rămâne fixat. Folosiți rate rația obișnuită și bucurați-vă de rezultatul final, deoarece fundul de ten va sta locului pe tot parcursul zilei, în ciuda temperaturii și a transpirației materne. Pentru această rezolvare trebuie să folosiți următoarele produse:

 • Primer MAC, pentru pielea uscată și deshidratată
 • Primer Maybelline, pentru pielea grasă
 • Satin Primer Illmasqua
 • PaintPot MAC, în nuanța Painterly
 • Perie Real Technique
 • Ulei hidratant , pentru a asigura aderarea fondului de ten

3. Alt mod să aplici produsul fără sa îl încărcați pe nas

Atunci când fondul de ten nu se menține pe nas, există o soluție simplă și practică! În primul rând, e important să curăți și să demachișezi zona respectivă. După aceea, aplică un produs de pre-fond de ten corespunzător tipului tău de ten: pentru ten uscat și deshidratat, folosește primerul de la MAC, iar pentru cei cu ten gras nu uita să utilizezi primerul de la Maybelline. Apoi, este esențial să folosești produsul corect pentru a-ți menține fondul de ten pe nas. Un răspuns simplu vine de la Paint Pot-ul de la MAC shade Painterly. Urmează acești pași simpli pentru a duce la bun sfârșit aplicarea fondului de ten fără probleme:

 • Curăță și demachișează nasul și zona de sub ochi
 • Aplică pre-fond de ten corespunzător
  • Pentru ten uscat și deshidratat, folosește primerul de la MAC
  • Pentru ten gras, folosește primerul de la Maybelline
 • Produsul care îți va menține fondul de ten pe nas este Paint Pot-ul de la MAC shade Painterly

Utilizează un pensulă Alt mod ar fi aceea de la Real Technique și aplică produsul într-un strat subțire pe nas. Apoi, folosește degetul pentru a intinde Paint Pot-ul cât mai bine în piele. De asemenea, nu uita să îți hidratezi bine zona înainte de a porni în procesul de machiaj!

Periodic, îți poți face același proces și pentru obraji și frunte; astfel, vei obține un ten perfect în special în zilele călduroase sau în zilele când vrei să arăți fabulos! Utilizează produsele corecte, dar ține cont întotdeauna că cel mai important principiu al machiajului este hidratarea. Nu uita să-ți hidratezi bine zona de sub ochi și fața pentru a obține rezultate excepționale!

4. Beneficiile folosirii primerului și a produsului special de pe nas

Utilizarea primerului și a produselor speciale pentru nas poate ajuta la rezolvarea mai multor probleme de estetica facială. Aceste produse te pot ajuta să-ți rezolvi, cu ușurință, următoarele:

 • Glisaț sau alunecarea fondului de ten de pe nas
 • Pielea foarte fină, uscată sau grasă pe nas

Primul pas este acela de a-ți curața bine tenul și nasul cu produsele tale de curățare obișnuite. Apoi, poți adăuga un prim stratur de produs pe care îl aplici pe toată fața, însă evitând zona nasului. Pentru cei cu ten gras, un primer special de la Maybelline este foarte bun, însă cei cu ten uscat sau deshidratat pot încerca primul de la MAC. După ce acest strat de primer se usucă, urmează stratul de produse speciale de pe nas. Ceai recomandata paintpot de la MAC sau paintpot-ul Satin de la Illamasqua. Aceste produse trebuie să fie aplicate cu un pensula Real Techniques, iar straturile de produs să fie cât mai subțiri și bine împrăștiate. După ce produsul se usucă, poți continua cu machiajul, în cunostinta faptului că tenul de pe nas nu va mai continua să Gliseze. În plus, este important să nu rămâi nici prea mult și nici prea puțin fără produse speciale, daca vrei să mentii un machiaj perfect în această zonă. Cu ajutorul primerului și al produselor speciale pentru nas, vei reuși să ai o stare de confort și un aspect estetic mai bun pe această zonă a feței.

5. Asigurarea unui rezultat bun prin pasii ușor de urmat pentru strălucirea tenului tău

Strălucirea pielii tale ține de pasii corecti pe care îi urmezi în fiecare zi. Pentru a te asigura un rezultat bun pe care să-l vezi de fiecare dată când îți vezi chipul în oglindă, urmează acesti pași simpli și eficienți:

 • Îndepărtează produsele de machiaj și cureță bine zona nasului.
 • Aplică un primer de calitate pe zonele sensibile. Dacă ți-ai alege unul adaptat tipului tău de piele, crema corectă va serve ca bază ideală pentru fondul de ten. Evită zona nasului în timpul aplicării acestuia.
 • Aplică pe nas un produs unic destinat acestei zone fragile și sensibile. O recomandare bună ar fi paintpot-ul de la MAC și un burete interschimbabil de la Real Techniques.

De asemenea, ar trebui să îți hidratezi bine pielea nasului înainte de aplicarea fondului de ten. O cremă nutritivă care se potrivește tipului tău de piele poate preveni uscarea zonei și menține fondul de ten pe nasul tău mai mult timp. Te asigurăm că dacă îți vei respecta acesti pași, rezultatul strălucirii tale va fi pe măsura așteptărilor.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the main problem when it comes to foundation and the nose?
A: The nose sticks out, the sun shines straight on it, and the skin is thin which makes foundation more likely to “suck up” on the area, especially for those with oily skin.

Q: What should you do to avoid foundation from ‘fuguing’ off your nose?
A: First, remove makeup and clean the nose and face. Then, put on primer on the left and right side of the face, avoiding the nose area. To best combat foundation from not staying on the nose, use the Paintpot from MAC Painterly shade in a thin layer, blended in with a Real Techniques brush. Finally, for those with dry skin, make sure to moisturize the nose area before applying the foundation for optimal results.

Concluzii

Prin acest video v-am prezentat soluția pe care am găsit-o în privința fondului de ten care se înlătură ușor de pe nas. V-am prezentat produse și un tehnci care să vă ajute să obțineți un look șic și să vă bucurați de fondul de ten care durează. Sperăm că v-a plăcut aceste informații și că vi le veți testa în curând. Nu uitați însă că este la fel de important să vă îngrijiți și să spălați fața în mod regulat și să nu uitați de serurile hidratante pentru a vă menține tenul cat mai sănătos. Mulțumim că ați urmărit acest videoclip și ne vedem cu bine data viitoare!

Leave a Comment