[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile pentru a preveni acest lucru. Primul pas este să aplicați un strat subțire de bază pe nas. Acest lucru va ajuta la fixarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii. De asemenea, este important să folosiți un fond de ten cu o acoperire medie sau mare, deoarece acestea sunt mai rezistente la scurgere.

De asemenea, Claudia recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Acest lucru va ajuta la distribuirea uniformă a fondului de ten și la prevenirea scurgerii. În plus, este important să folosiți un fond de ten cu o formulă mai uleioasă, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile de a se scurge.

În cele din urmă, Claudia recomandă să folosiți un produs de fixare pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Acest produs va ajuta la fixarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

Cu toate aceste sfaturi utile, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas și veți obține un aspect perfect.
Fiecare dintre noi ne confruntam cu probleme ce tin de momentul in care aplici fondul de ten pe zona nasului. Cele mai frecvente simptome sunt “folosesti prea mult produs si creezi o pata, lipsa rezistentei – produsul se curata mult prea repede sau se zgarie foarte usor. Intr-un videoclip recent YouTube al Claudiei Nita, invatam Alt mod putem rezolva si preveni aceste probleme. In acest articol de blog, vom face o incursiune in urmarea pasilor propusi de Claudia, pentru a ne bucura de rezultate optime in aplicarea fondului de ten pe nas.

In acest articol:

1. Soluţia pentru a-ţi menţine produsul de machiaj pe nas

Mulţi dintre noi nu-şi acordă atenţia corespunzătoare zonei din jurul nasului, ceea ce poate face ca machiajul să nu se fixeze bine pe această parte. Însă, refiniţi acest aspect! Urmaţi aceste paşi pentru a-vă menţine produsul de machiaj pe nas:
        

         

 • Curăţare: Începeţi cu îndepărtarea machiajului, clătind cu un demachiant corespunzător pentru a curăţa bine.
 •        

 • Primer: După aceea, aplicaţi o bază pe toate părţile feţei, însă evitaţi să o folosiţi pe această zonă în special. Dacă aveţi tenul gras, folosiţi baza de la Maybeline. Dacă tenul este uscat sau deshidratat, ia în considerare baza Illamasqua Wonder Pore Freshner.
 •        

 • PaintPot: Ultimele paşi sunt aplicarea PaintPot de la MAC şi folosirea unui demachiant Real Tehcnique. Luaţi puţin produs pe periuta de machiaje, înmuiţiţil în strat subţire şi amestecaţi-l cu mişcări delicate. Ajutaţi-vă degetele în zona narilor pentru mai multa fixare.
 •        

O atingere finală trebuie să fie hrănirea zonei pe care aţi pus produsul de machiaj, folosind un produs hidratant. Acest pas gestionează efectele de uscare, îmbunătăţind rezistenţa obţinută cu PaintPot. Gata! Acum veţi obţine produsul de machiaj fixat pe nas pentru o lungă perioadă de timp. Urmaţi acesti paşi simpli pentru a obţine cele mai bune rezultate!

2. Produsele esenţiale și îngrijirea adecvată pentru piela uscată

Pentru a asigura un ten sănătos, mai ales când este vorba de o piele uscată, produsele de îngrijire extrem de esențiale pot fi de folos. Acestea sunt necesare în special pentru zona din jurul nasului și a ochilor, care sunt foarte sensibile. Cu produsele potrivite și un ritual adecvat de îngrijire, ai putea vedea o schimbare majoră în aspectul și starea pieli tale.

În primul rând, demachiază-te și curăță-te fața, mai ales zona din jurul nasului. Apoi, poți aplica un primer. Atunci când ai pielea uscată, poți folosi primerul MAC sau, dacă ai pielea mai grasă, primerul Maybelline sau satin primer Illamasqua. Pe lângă acestea, este important să nu aplici aceste produse pe nas.

Ca soluție pentru astfel de probleme, poți folosi PaintPot de la MAC în nuanța Painterly. Acesta se aplică cu o pensulă fără număr Real Techniques și se aplică într-o peliculă foarte subțire. Pentru a fi eficient, este important să se amestece bine cu ajutorul degetelor. De asemenea este important să nu aplici nici un fel de produse pe nasul tău, tocmai pentru a preveni uscarea acestuia. Înainte de aplicarea fondului de ten, punându-ți acele produse care îți asigură un plus de hidratare poți obține rezultate excelente.

3. Alt mod folosești Paintpot-ul MAC pentru rezultate optime

Aplicarea corectă a Paintpot-ului MAC poate garanta rezultate optime. Primul pas după curățarea tenului este aplicarea primer-ului. Pe tenul uscat sau deshidratat, Claudia recomandă primer-ul MAC, în timp ce pentru cei cu ten gras recomandă primer-ul Maybelline. De asemenea, Claudia recomandă folosirea primer-ului Illamasqua pentru cei cu ten uscat sau deshidratat, însă aceasta se aplică numai în zona din jurul nasului și nu direct pe nas.

Urmatorul pas este aplicarea Paintpot-ului MAC. Această soluție a fost creată pentru a asigura rezistență tenului, mai ales pe nas, împiedicând ca fondul de ten să se șteargă. Se recomandă folosirea pensulei de la Real Techniques. Se ia un strat subțire pe pensula și se aplică pe nas și zona din jurul acestuia, folosindu-se atingerea pentru a se asigura că produsul intră în piele. Însă, cei cu ten uscat sau deshidratat au nevoie de o hidratare suplimentară a pielii nasului înainte de aplicarea Paintpot-ului.

 • Pasul 1: Curățarea tenului
 • Pasul 2: Aplicarea primer-ului (MAC pentru ten uscat/deshidratat, Maybelline pentru ten gras)
 • Pasul 3: Aplicarea Paintpot-ului MAC
 • Pasul 4 (opțional): Hidratarea suplimentară pentru cei cu ten uscat/deshidratat

Se poate folosi un brush au un beauty blender pentru a se asigura că fondul de ten se transferă corect și că Paintpot-ul MAC se aplică uniform. De asemenea, se recomandă o bază de machiaj sub fondul de ten pentru a mări rezistența acestuia. În cazul în care produsul se simte prea gros pe piele, se poate amesteca cu un strop de primer sau cu fondul de ten.

4. Uită de produsele corectoare și folosește properul întârziator

Aproape oricine își dorește un ten perfect curat. Însă, uneori, atunci când folosesști fond de ten, anumite porțiuni ale feții nu se “lipesc” prea bine. Pentru această problemă există o soluție și anume, folosirea PaintPot-ului de la MAC în nuanța Painterly.

1.Îndepărtează machiajul – În primul rând, ar trebui să îndepărtezi machiajul și să îți cureți tenul, cu precădere zona nasului. Apoi poți aplica un primer chiar și pentru persoanele cu ten gras, precum Maybelline sau Illamasqua.

2.Aplică PaintPot – Pentru zona nasului, vei folosi PaintPot-ul de la MAC. Având hainele potrivite, ia puțin produs și întinde-l pe zona nasului. Utilizează o perie Real Techniques pentru a obține un finisaj neted. Cu degetul poți să intri putin paint pot-ul în nas pentru ca acesta să se amestece cu fondul de ten.

3.Hidratează-ți tenul pe nas – Dacă ai tenul uscat, e important ca înainte să aplici fondul de ten să folosești un produs hidratant pentru a preveni uscarea pielii. Acest tip de tratament pe termen lung te va ajuta pentru a obține un ten perfect.

Uită de produsele corectoare și folosește PaintPot-ul de la MAC ca întârziator. Aplicarea corectă a acestui produs te poate ajuta să obții rezultate optime și un ten perfect pe nas.

5. Alt mod să aplici produs de machiaj pe zona nasului fără surprize neplăcute

Iată cea mai bună soluție pe care am găsit-o pentru machiajul nasului:

 • Începeți prin a curăța zona nasului.
 • Vă recomandăm să aplicați o primă bază de machiaj pe tărâțele laterale ale feței și în alte zone. Încearcă Primerul MAC pentru tenul uscat, sau Primerul Maybelline pentru tenul gras.
 • Pentru zonele care prezintă îndepărtarea fondului de ten, folosiți un produs specializat numit PaintPot de la MAC, în nuanța Painterly. Aplicați-l folosind o periuță de la Real Technique, și amestecați-l bine, dar nu frecați. Aplicați prima bază de machiaj și în zona nasului.

Cel mai important lucru, mai ales pentru persoanele cu ten uscat, este ca înainte de a aplica produsul de machiaj, să hidratezi bine zona nasului. Acest lucru va asigura că produsul de machiaj rămâne pe fața ta cât mai mult timp pentru un look armonios.

Următorul pas este aplicarea fondului de ten. Puteți folosi un vaporizator pentru a face acest lucru, sau o mică periuță de machiaj. Punteți fondul de ten în mod uniform pe nas, și îndepărtați excesul. Dacă mai este nevoie pentru o acoperire mai bună, puteți aplica și un strat suplimentar.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Why are people with oily skin prone to have foundation falling off the nose?

A: People with oily skin experience more difficulty in having foundation stay on their noses due to the fact that the thin skin of the nose tends to ‘suck up’ foundation, making it more difficult for it to stay put.

Concluzii

Cu toții ne confruntăm cu această problemă delicată de a ne face fondul de ten să rămână stabil pe nas. Cu toate acestea, grație lui Claudia Nita și produselor prezentate în acest clip video, v-ați putea bucura de o soluție viabilă și de încredere pentru această bufonadă. În acest fel, ați avea rezultate mai strălucitoare și impresionante chiar și când vine vorba de machiajul din zona nasului. Asta a fost tot pentru astăzi și vă mulțumesc că ați vizionat! Rețineți: pentru a obține acele look-uri obișnuite, aveți nevoie de produse de înaltă calitate și de recomandări practice, precum acelea prezentate aici.

Leave a Comment