[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Nita sugerează să folosiți un fond de ten cu acoperire mare pentru a preveni scurgerea. Acest tip de fond de ten are o formulă mai densă și mai rezistentă la scurgere.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un strat subtire de pudră pentru a fixa fondul de ten. Pudra ajută la prevenirea scurgerii și la menținerea fondului de ten în locul său.

Cu aceste sfaturi utile de la Claudia Nita, veți fi în măsură să preveniți scurgerea fondului de ten de pe nas și să vă bucurați de un aspect perfect.
Despre Alt mod putem evita ca fondul de ten sa se debaseze, și anume pe nas – asta este subiectul de azi pe canalul meu de YouTube, moderat de Claudia Nita! Cu un look curat, pregătit pentru tratament, ne îndreptăm către soluția care să ne ajute să rezistăm mai bine, iar în clipul de astăzi veți găsi produse esențiale pentru a vă îndeplini acest deziderat. Împreună vom afla Alt mod să folosim rimerul și vopseaua MAC, astfel încât fondul de ten să reziste mai bine, în special peste zona nasului. Fii alături de noi, întrucât Claudia își pune pregătirea și experiența ei în slujba ta!

In acest articol:

1. Estomparea Problemelor Pielii Nazei si Sub Ochi

Este nevoie de un plan de atac adecvat pentru a combată problemele pielii nazale și sub ochi.Primul pas este să îndepărtăm machiajul și să curățăm bine zona. Din păcate, această etapă nu va fi prezentată, deoarece poate fi plicticoasă. Al doilea pas este aplicarea unui primer.

 • Pentru pielea uscată și deshidratată, se recomandă utilizarea primerului MAC.
 • Pentru pielea mai grasă este recomandat primerul Maybelline.
 • Acest lucru poate fi amestecat cu un primer satin Illamasqua.

Pentru persoanele cu piele uscată și deshidratată, al treilea pas îl reprezintă aplicarea produsului Paintpot de la MAC, culoarea Painterly. Acest produs trebuie aplicat într-un strat subțire, dar făcându-se foarte atent să se evite zonele nazale. Puteți folosi o perie de la Real Techniques sau degetele pentru aplicarea acestuia. Este important ca, înainte de aplicare, să se hidrateze bine această zonă.

Prin folosirea acestor pași, veți reuși să acoperiți mai bine zona nazală și sub ochi, prevenind astfel estomparea fondului de ten, oricare ar fi tipul de ten pe care îl aveți. Pentru rezultate optime este recomandat să folosiți produsele indicate în acest tutorial împreună cu peria potrivită.

2. Alt mod Sa Aplici Primerul Corect

Alt mod sa aplici corect primerul?

Fiecare zona a fetei are propriile nevoi atunci cand vine vorba de machiaj. Nasul tau poate avea probleme cand vine vorba de aplicarea fondului de ten, din cauza faptului ca este expuns direct razelor solare si are o piele mai subtire decat aparta fetei. E important sa folosesti un primer SI pe aceasta zona, pentru a preveni caderea fondului de ten sau a altor produse de machiaj.

Primul pas este sa curatesti cu grija zona si sa aplici o crema hidratanta, iar in continuare te poti folosi de primere adaptata tipului tau de ten. Asa Alt mod spuneam mai sus, tenul gras se poate folosi de un primer de la Maybelline, iar tenul uscat de unul de la MAC.

 • Curata cu atentie nasul
 • Aplica o crema hidratanta
 • Foloseste primerul potrivit tipiului tau de ten

Dupa ce ai aplicat primerul pe partile laterale ale fetei si pe frunte, este momentul sa folosesti PaintPot de la MAC. Ia o cantitate mica si aplica-o cu o pensula care sa se potriveasca bine formei nasului. E important sa intinzi fondul de ten cu atentie, fara sa il freci, prin tapotari ușoare. Acest produs te poate ajuta sa protejezi pe nas fondul de ten si sa-l aplici mai uniform.

3. Secretul Unui Fond de Ten Rezistent Pe Nas

Există o problemă comună pe care mulți oameni o întâmpină atunci când vine vorba de machiaj – fondul de ten care se scurge în special din zona de pe nas. Din fericire, în acest tutorial Claudia Nita ne oferă o soluție pentru acest lucru.

În primul pas, primim orientări referitoare la îndepărtarea machiajului și a suprafețelor nasului, pentru ca apoi să aplicăm primerul. Dacă avem tenul gras, vom aplica primerul Maybelline. Însă, cei care au tenul uscat vor folosi primerul MAC, prezentat de Claudia Nita. Acest primer este satinat, dar pentru tenul gras, nu este necesar. Prin urmare, o dată acoperită fața, trebuie să o lăsăm pe nas.

A doua etapă din procesul propus de Claudia Nita este aplicarea PaintPot de la MAC, produs menit să rezolve această problemă. Acesta se aplică pe nas cu ajutorul unei perii Real Techniques care nu dispune de un cod de bare. Produsul trebuie aplicat și blenduit într-o stratură subțire, nu este necesar să fie frecat. Această soluție este ideală chiar și pentru persoanele care au tenul uscat, dacă mai înainte acestea au avut grijă să își hidrateze bine zona nasului.

 • Pasul 1: removeți machiajul și curățați nasul
 • Pasul 2: aplicați primer, în funcție de tipul tenului
 • Pasul 3: utilizați PaintPot de la MAC și blenduiți

4. Descoperirea Unei Aplicari Corecte a Fondului de Ten

Pentru a descoperi o aplicație potrivită pentru fond de ten, trebuie să țină cont de mai multe aspecte. Întâi de toate, este necesar să se știe și să se acorde atenție tipului de ten de care dispune. Persoanele cu tenul gras includ în rutina lor de îngrijire un primer special conceput pentru pielea aceasta. Maybelline oferă o varietate mare de la care se poate alege. Persoanele cu ten uscat/dehidratat, în schimb, au nevoie de un prim bazat pe o formulă hidratantă Alt mod ar fii cele de la MAC. După ce s-a pus acest prim pe fata, evitând zona zonei nasului, se trece la pasul urmator.

Aici intra in scena produsul cheie: PaintPot de la MAC în culoarea Painterly. Acesta se pune o cantitate mică pe nas folosind o perie de la Real Techniques. Apoi se amesteca încet și se aplică cu degetul în zona bazei nasului. Acest lucru face ca produsul să intre cat mai profund în piele. Este necesar ca orice persoană care aplică fondul de ten pe nas și îndeosebi cele cu tenul uscat, să facă și o hidratare a zonei înainte de a se folosi produsul PaintPot.

Pentru a obtine rezultatele dorite și pentru a preveni caderea fondului de ten, pasii pe care trebuie sa ii urmeze fiecare persoană sunt:

 • Curăţirea bine a feţei, mai ales a nasului;
 • Alegerea unui primer în functie de tipul de ten;
 • Aplicati PaintPot unde este necesar;
 • Hidratare inainte de a folosi PaintPot;
 • Evitarea exagerarii.

Cu aceste câteva pași și mici trucuri, cu siguranță vei obtine un machiaj perfect care se v-a mentine pentru o perioada lunga de timp.

5. Măsuri Furure Pentru O Piele Mătăsoasă și Catifelată Sub Nas

Pielea de pe nas și zona din jurul ochilor poate avea adesea probleme. Deshidratarea și excesul de ulei pe care uneori îl conține pot face ca fondul de ten să nu aibă o aderență corespunzătoare și să se scurgă. Pentru a-ți păstra o piele mătăsoasă și catifelată sub nas, începe prin curățarea feței și a nasului.

Primul pas este aplicarea primerului. Pentru pielea uscată sau deshidratată, folosește un primer specific precum Primerul MAC. Pentru pielea în exces sebumului, utilizează Primerul de la Maybelline. Nu este nevoie să aplici primer și pe nas.

Vezi Alt mod să-ți prepari pielea sub nas cu produsul de la MAC, care se numește PaintPot Painterly Shade, folosind un perie Real Techniques. Nu aplica prea mult produs. Se aplică într-un strat subțire pe baza narilor și se blenduiește ușor prin tapotare.

Cu toate acestea, înainte de a folosi produsul, pielea trebuie hidratată foarte bine, în special pielea uscată. Pentru aceasta, poți folosi:

 • Crema de hidratare
 • Uleiuri adecvate tipului de piele
 • Mască hidratantă

Aceste măsuri vor ajuta la menținerea unei pieli catifelate și luminoase sub nas.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the solution for foundation not staying well on the nose?
A: The solution for foundation not staying well on the nose is to apply a primer on the left and right side of the face and avoid the nose area, then to use a product such as MAC PaintPot in the Painterly shade and blend it in with a brush. It is important to also moisturize the nose and skin well before applying the foundation.

Concluzii

Prin recomandările enumerate în acest articol și videoclipul YouTube pe care l-am abordat, sperăm că v-am oferit tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă înțelege mai bine problema tenului și a folosi produsele recomandate în mod corespunzător. Ne bucurăm că v-am puteat oferi informații utile și vă așteptăm cu drag să ne împărtășiți experiențele voastre! Cu drag, Claudia Nita.

Leave a Comment