[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Nita sugerează să folosiți un corector pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Corectorul ajută la acoperirea porilor și la prevenirea scurgerii fondului de ten.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un fixator pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Fixatorul ajută la menținerea fondului de ten în locul său și la prevenirea scurgerii.

Cu toate acestea, Nita avertizează că este important să folosiți produse de calitate pentru a preveni scurgerea fondului de ten.

Prin urmare, dacă urmați aceste sfaturi utile oferite de Claudia Nita, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas.
Buna tuturor! Acest articol de blog vă va ajuta să înțelegeți Alt mod să evitați crearea unei pete în zona nasului în machiajul dumneavoastră. În timp ce este normal să ne îngrijim de prezentarea noastră, cu toții ne confruntăm cu această problemă la un moment dat și suntem nevoiți să o facem față în mod corespunzător. Vom vedea astăzi Alt mod Claudia Nita abordează această provocare și ce produse și tehnici de machiaj folosește pentru a lua în considerare diferitele nevoi ale pielii.

In acest articol:

1. Prevenind “Fuga” Fondului de Ten de Pe Nas

Pentru a preveni “fuga” fondului de ten de pe nas, există o soluție simplă pe care oricine o poate încerca. Primul pas este acela de a curăța bine fața și nasul, în special în cazul persoanelor cu tenul mai gras. Primul produs pe care îl vom folosi este primer-ul, dar nu este aplicat peste nas. Este recomandat să folosești un primer matifiant dacă ai tenul gras, Alt mod ar fi primer-ul Maybelline, iar în cazul tenului normal și uscat se recomandă un primer satinat de la Illamasqua.

Următorul pas este folosirea produsului natural MAC Painterly pentru a preveni “fuga” fondului de ten. Acesta se aplică pe nas cu ajutorul unei perii Real Techniques și se amestecă bine, astfel încât să cuprindă toate porțiunile nasului. Un pas important pentru persoanele cu tenul uscat este acela de a hidrata nasul înainte de a aplica primerul sau fondul de ten. După aceea, fondul de ten se aplică normal, încăpățânându-se bine în amestec cu primerul.

Pentru a face ca fondul de ten să reziste cât mai mult pe nas se recomandă următoarele:

 • Aplicarea de pudră, cu ajutorul unei perii sau a unui burete de machiaj, după aplicarea fondului de ten;
 • Aplicarea unui setting spray, pentru a fixa toate produsele folosite și pentru a face ca fondul de ten să reziste mai mult timp;
 • Optarea pentru produse mai aderente, Alt mod ar fi fondul de ten *Bourjois Radiance Reveal.*

2. Solutiile Pentru Un Machiaj Reusit Pe Nas

Atunci când te confrunți cu fandăția care nu ține pe nas, soluția corectă poate fi un machiaj reușit. Claudia Nita prezintă un set de soluții practise prin care machiajul se poate realiza pe această zonă considerată sensibilă.

Întâi de toate, trebuie să demachiam și curățăm pielea de pe nas, ulterior folosirea unui primer. Primerul este recomandat pentru pielea uscată sau în deshidratare și este recomandabil să evităm folosirea acestuia pe nas. Ulterior, soluția pe care o prezintă Claudia Nita pentru un machiaj reușit, este Foliosul MAC Painterly, care se aplică cu ajutorul periutei Real Techniques, cu ștergare. Soluția aceasta trebuie să se aplice în strat subțire, pentru a se asigura că penetrează pielea.

În cele din urmă, machiajul necesită, în special pentru persoanele care au pielea uscată, simțul echilibrat al umidității. Rezultatele recomandatul Claudia Nita includ:

 • Alegerea unui primer corect pentru tipul tău de piele.
 • Aplicarea Foliosului MAC Painterly, cu ștergare și strat subțire pe pielea de pe nas.
 • Hidratarea în mod corespunzător a pielii de pe nas și sub ochi.

Urmând instrucțiunile expuse mai sus, este posibil să obținem o bază profesională pentru machiajul facial care va dura pe tot parcursul zilei.

3. Cele Mai Bune Produse Pentru Machiajul Pe Nas

Cand vine vorba de machiajul pe nas, un produs de baza si unul absolut esential este PaintPot-ul de la MAC, deoarece ajuta la fixarea fondului de ten. Aceasta crema se utilizeaza si se aplica prin stropire cu ajutorul unui burete Real Techniques, astfel incat sa pastrezi designul facial, fara a se ridica.

In plus, un primer cu aderenta slaba este de asemenea esential pentru machiajul pe nas. Utilizati Primerul de la MAC daca aveti tenul uscat sau Primerul de la Maybelline daca aveti tenul gras. Inainte de a aplica fardul de obraz, ar fi bine sa va hidratati bine zona nasului astfel incat produsul sa se tina.

Puteti, de asemenea, utiliza Primerul Satinat de la Illamasqua inainte de a aplica produsele pentru machiajul pe nas. Acesta creeaza un strat fin de baza, care serveste ca o bariera si ajuta la fixarea fardului de obraz si a blush-ului, astfel incat sa dureze cateva ore.

Cele 3 produse mentionate in aceasta postare sunt:

 • PaintPot de la MAC
 • Primer de la MAC
 • Primerul Satinat de la Illamasqua

Fiecare dintre aceste produse ajuta la prevenirea decojirii fondului de ten in special in zona nasului si ofera o hidratare adecvata si importanta pentru piele. Prin urmare, acestea sunt produsele cele mai bune care trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de machiaj al fetelor.

4. Utilizeaza Primerul si Fondul de Ten Corect

Prin aplicarea corectă a unui primer și a fondului de ten, vei obține rezultate de durată și strălucitoare. Mai întâi de toate, este important să ștergi bine machiajul de pe fața ta și, în special, de pe nas. Apoi, aplică un primer potrivit tipului tău de piele. În cazul pielii uscate și deshidratate, poți folosi primerul MAC, cel de la Maybelline fiind recomandat pielii grase. Primerul satin Illamasqua va fi folosit în orice caz. Nu trebuie să aplici primer în zona nasului! După aceea, soluția perfectă la problema fondului de ten care nu sfidează bine pe nas se numește PaintPot de la MAC în nuanța Painterly şi trebuie aplicat cu o pensulă Real Techniques.

Aceasta trebuie să fie pusă în strat subţire pe nas, nu trebuie să freci, ci să aplici prin tamponare, astfel încât produsul să se încorporeze în piele. Personelor cu piele uscată li se recomandă să hidrateze bine zona nasului înainte de a pune fondul de ten. După ce fondul de ten a fost aplicat, returnează-te la tapotarea pe nas cu o vată sau un burete pentru a-l fixa.

 • Șterge bine machiajul de pe față și, în special, de pe nas.
 • Aplică primer în funcție de tipul de ten.
 • Nu aplica primer pe nas.
 • Aplică PaintPot de la MAC în nuanța Painterly cu o pensulă Real Techniques.
 • Hidratează bine zona nasului înainte de a pune fondul de ten.
 • Fixează fondul de ten pe nas prin tapotare cu o vată sau un burete.

5. Hidrateaza-ti Pielea Inainte de a Aplica Fondul de Ten

Pielea, și mai ales cea de pe nas și sub ochi, necesită un tratament special, mai ales când vine vorba de aplicarea fondului de ten. Primul pas este îndepărtarea machiajului și curățarea foarte bine a pielii, dar și folosirea primerului potrivit. De asemenea, este necesar să știți o metodă de a aplica fondul de ten și de a preveni căderea acestuia în zona nasului.

Hidratarea corectă a pielii din jurul nasului este un pas important înaintea aplicării fondului de ten. Mai întâi, puteți folosi un prim Bun prim prin aplicarea acestuia pe zonele respective folosind o perie din Real Techniques. Nu uitați să luați produsul și să-l aplicați într-un strat fin, prin tamponare. Mai departe, voi vă recomanda folosirea PaintPot Primei corectoare pore, produs de MAC, pentru aproximativ zece minute înainte de aplicarea fondului de ten.

Pasul final, înainte ca fondul de ten să facă contact cu pielea de pe nas, este să vă hidratați această zonă. Utilizați orice tip de hidratant potrivit și aplicați-l prin tamponare, astfel încât să se absoarbă în piele. În final, acest proces vă va ajuta să obțineți o bază uniformă și omogenă pe care să puneți un fond de ten pe care se poate baza și care poate fi mai rezistent la transpirațiile excesive.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the solution for foundation that doesn’t stay on the nose?

A: The solution Claudia Nita has found for foundation that doesn’t stay on the nose is to first remove any makeup and clean the skin well. Then, apply a primer but avoid the nose area. For dry and dehydrated skin, a MAC primer can be used whereas oily skin should use a Maybelline primer. Next, use a PaintPot from MAC Painterly shade and a brush from Real Techniques with no number on it, applying a thin layer to blend it in well without rubbing. Finally, moisturize the nostrils base area to ensure the product is absorbed well.

Concluzii

Suntem mandri sa va prezentam solutia pe care Claudia Nita a gasit-o pentru fondul de ten care nu ramane bine pe nas. In acest articol, ati aflat despre: Alt mod sa aplicati primerul pentru a pregati pielea, cel mai bun produs pentru a patrunde in piele, si Alt mod sa hidratati pielea in modul corespunzator. Echilibrul dintre produsele bine alese si Alt mod sa le folosim acestea corect este cheia pentru a obtine un machiaj ideal pentru nasul dvs. Speram ca acest articol v-a ajutat sa invatati Alt mod sa faceti machiajul sa stea pe nas, asa Alt mod ne-am propus. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Atentie la produsele pe care le folositi si faceti intotdeauna cunostinta cu instrucțiunile producatorului. Mult succes!

Leave a Comment