[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Nita sugerează să folosiți un corector pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Corectorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un fixator pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Fixatorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

Cu toate acestea, Nita avertizează că este important să folosiți produse de calitate pentru a preveni scurgerea fondului de ten.

Prin urmare, dacă urmați aceste sfaturi utile de la Claudia Nita, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas.
Salut tuturor! Mă bucur că v-am adunat aici la acest nou post de blog, în care folosim un video YouTube intitulat “[ Eng. subs ] Alt mod faci sa NU “fuga” fondul de ten de pe nas | Claudia Nita”, pentru a discuta soluția pe care Claudia Nita a găsit-o când fondul de ten nu se ține bine pe nas. În această postare vom descrie pas cu pas ce face Claudia pentru a preveni pierderea fondului de ten de la nas și vom aborda subiecte precum absorbția de fond de ten mai accelerate în zonele cu piele mai subțire și uscată.

In acest articol:

1. Problemul suprafetei de pe nas

Suprafata nasului poate prezenta adesea probleme atunci când vine vorba de aplicarea fondului de ten. Pielea este extrem de subțire și solicită îngrijiri speciale, mai ales persoanele cu tenul gras au adesea dificultăți.

Înlăturarea machiajului și curățarea. Primul pas este îndepărtarea machiajului și curățarea delicată a zonei delicate de sub ochi și a nasului. Atunci când această etapă e terminată, putem trece mai departe către pasul doi.

Aplicarea bazei. E recomandat ca în primul rând să se aplice o bază, înainte de fondul de ten. Pentru tenul gras, baza pe bază de ulei de Maybelline, fără a aplica pe nas, este o opțiune bună. Pentru tenul uscat și deshidratat, se recomandă folosirea primarului MAC, care hidratează pielea, fără a aplica pe nas. De asemenea, se mai poate folosi un primer satinat Illamasqua, care, la fel, nu îl aplicăm direct pe nas.

Soluția paintpot. Ultimele sfaturi sunt îndreptate către persoanele cu piele uscată și deshidratată care prezintă dificultăți în a face ca fondul de ten să se adere pe nas: în aceste cazuri este recomandat să se folosească PaintPot-ul MAC în nuanța Painterly, aplicat cu o pensulă Real Techniques și hidratarea prealabilă a zonei cu o cremă pentru față.

 • Înlăturarea machiajului și curățarea.
 • Aplicarea bazei.
 • Soluția PaintPot.

2. Alt mod reducem problemele pielii uscate și grase pe nas

Pentru a reduce problemele pielii uscate și grase observate la nivelul nasului, Claudia Nita a descoperit un tratament care poate rezolva această problemă. Ea recomandă mai întâi îndepărtarea machiajului și curățarea facială, omite însă această secțiune, pentru a nu monotonia. Urmează apoi aplicarea primerului. Pielea grasă sau mixtă trebuie să folosească Maybelline primer, în timp ce pielea uscată poate aplica un primer de la MAC. Se încearcă evitarea zonei nasului, iar pentru a trata uscăciunea, Claudia recomandă o nouă soluție:

PaintPot de la MAC, nuanța Painterly: Acesta trebuie aplicat cu ajutorul unui pensulă în formă de buretel, Alt mod ar fi de la Real Techniques, folosind o cantitate mică. Se aplică pe nas un strat subțire și se amestecă bine, evitând frecarea. Zonele din jurul nasului trebuie să fie distribuite prin tăiere, pentru a oferi aderență machiajului.

Un pas extrem de important îl reprezintă hidratarea zonei nasului, ceea ce oferă confort și prevenirea uscării pielii. Înainte de aplicarea produsului, se poate folosi un ser hidratant sau chiar un strat de cremă.

 • În primul rând, curățați bine fața, cu precădere nasul.
 • Aplicați un primer: Maybelline pentru ten gras sau piele mixtă și MAC pentru piele uscată.
 • Aplicați un produs de la MAC, nuanța Painterly, cu o pensulă specială.
 • Hidratați zona nasului înainte de aplicarea produsului folosind un ser sau o cremă.

3. Utilizați corect primerul pentru a preveni alunecarea fondului de ten

Folosiți primerul corespunzător pentru a preveni alunecarea fondului de ten
Claudia Nita prezintă soluția pe care a găsit-o când fondul de ten își pierde aderența pe nas. Când vine vorba despre această zonă, deoarece se expune mai mult la soare, pielea este foarte delicată și subțire, iar persoanele cu pielea mixtă și uleioasă sunt predispuse la afișarea alunecărilor de fond de ten.

Pentru a folosi corespunzător primerul, în primul rând este necesar să ștergem machiajul din față și în special pregătim zona nasului. Pentru persoanele cu piele uscată și deshidratată Claudia recomandă să folosească primerul MAC. Pe de altă parte, pentru persoanele cu piele uleioasă, Claudie vinde să folosească primerul Maybelline, totuși fără a fi aplicat pe nas.

Aplicarea PaintPot-ului de la MAC Painterly este cea care se ocupă de la alunecarea fondului de ten pe nas. Se recomandă să nu fie aplicat într-o cantitate prea mare, ci printr-o aplicare delicată și prin frecare ușoară pe nas. În plus, pentru persoanele cu piele uscată, Claudia recomandă să se folosească în prealabil un hidratant bun pentru acest az.

Stadiile tratamentului
Pentru tratarea zonei naselor, urmează acești pași:

 • Îndepărtează machiajul de pe față și pregătește pielea nasului
 • Aplică primerul recomandat și evită nasul
 • Aplică PaintPot-ul, prin frecare ușoară și încinsă
  • Persoanele cu piele uscată sunt sfătuite să aplice întâi un hidratant bun pe nas

Folosirea corespunzătoare a primerului poate face minuni pentru a preveni alunecarea fondului de ten.

4. Introducerea produselor esențiale pentru obținerea rezultatelor dorite

Când vine vorba de farduri care ar putea rezolva problema căzutului fondului de ten de pe nas, Claudia Nita are propria sa soluție. Primul pas este curățarea și demachierea zonei pe față, iar apoi utilizarea unui primer. Pentru celulele sărace în sebum, modelatoarele MAC sunt bune, dar pentru cele predispuse la uscare, Illamasqua are un primer satinat care face minuni. Nu recomandăutilizarea acestuia pe tenul cu probleme grase sau mixt.

Soluția ei este folosirea unei farduri PaintPot de la MAC, în nuanța Painterly. Recomandă folosirea unui pensul de la Real Techniques pentru aplicarea acesteia, sub forma unui strat fin, ușor difuzat. Mai trebuie să ții cont că tenul uscat are nevoie și de servirea hidratate, pentru a face fondul de ten să se țină mai bine pe nas.

 • Servirea și demachierea tenului
 • Aplicarea primer-ului -MAC primul pentru piele grasă; Illamasqua pentru cea uscată
 • Fardul PaintPot de la MAC – pensul Real Techniques, strat subțire și difuzat
 • Hidratarea – necesară pentru tenul uscat

5. Un pas important pentru prevenirea alunecarii fondului de ten pe nas

Utilizarea lui PaintPot de la MAC pentru prevenirea alunecarii fondului de ten pe nas

Asa Alt mod stiti, paintpotul de la MAC poate fi o solutie foarte eficienta pentru prevenirea alunecarii fondului de ten pe nas. Mai intai de toate, trebuie sa va curatati bine fata si nasul. Dupa aceasta, aplicati un primer pe toata fata, evitandu-l pe nas. Daca aveti tenul gras, va recomand sa folositi primerul de la Maybelline, iar pentru tenul uscat si deshidratat, sa folositi primul de la MAC. Aplicarea primelor poate renunta fundatia sa ramana pe nas, insa in plus fata de ele, puteti folosi intrarea speciala PaintPot de la MAC. Deci, sa incepem sa cunoastem Alt mod putem aplica PaintPot-ul:

 • Aplicati-l in strat subtire. Luati putin produs pe o periuta si aplcati-l in strat subtire pe nas. Nu frecati produsul pe piele, ci aplicati-l prin tapotari gentile.
 • Aplicati si pe partile laterale ale nasului. Aceasta este o solutie foarte buna pentru a preveni alunecarea fondului de ten.
 • Hidratati bine fata. Este important sa va hidratati bine pielea, pentru ca fondul de ten sa adere bine.

PaintPot-ul de la MAC poate fi un antiseptic excellent si, prin urmare, poate impiedica alunecarea fondului de ten pe nas.De asemenea, se poate utiliza singur sau Puteți combina PaintPot-ul cu alte produse, Alt mod ar fi primerul, machiajul sau antisepticele, pentru a-l face si mai puternic si pentru a preveni alunecarea fondului de ten pe nas.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What product did Claudia Nita recommend to keep foundation from fading on the nose?

A: Claudia Nita recommended the PaintPot from MAC Painterly shade to keep foundation from fading on the nose. She applied it using a Real Techniques brush and blended it into the skin by dabbing with her finger. She also recommended moisturizing the nose area beforehand for people with dry skin.

Concluzii

Aceasta postare pe blog a abordat modalitatea prin care te poti asigura ca fondul de ten sa nu se lase pe nas. Acest lucru este o problema acuta de care se confrunta multi oameni, mai ales cei care au tenul gras. Am discutat cu Claudia Nita despre solutia pe care o gasit pentru aceasta problema, iar ea a aratat Alt mod aplicam produsele pe care le-a recomandat. Ea a explicat ca hidratarea pielii este foarte importanta pentru persoanele cu tenul uscat si gras. Acest lucru va ajuta la prevenirea craparii produselor si a iritatiei. Printr-un rezumat al sfaturilor prezentate, trebuie sa ne asiguram sa aplicam produsele corect, sa hidratam bine pielea si sa ne odihnim bine. Nu uitati sa aplicati produsele recomandate de Claudia Nita, care sunt usor de gasit si pot fi cumparate in magazinele de specialitate. Cu o ingrijire corespunzatoare, puteti imbunatati si proteja sanatatea pielii dvs. Succes!

Leave a Comment