[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai umede ale feței, Alt mod ar fi nasul. Acest lucru poate fi extrem de frustrant și poate face ca machiajul să arate necorespunzător.

Claudia Nita, un expert în machiaj, oferă câteva sfaturi utile pentru a preveni acest lucru. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aplicați un strat subțire de fond de ten pe nas. Apoi, aplicați un strat subțire de pudră translucidă pe nas pentru a fixa fondul de ten. Acest lucru va ajuta la prevenirea scurgerii fondului de ten.

De asemenea, este important să folosiți produse de calitate. Utilizarea produselor de calitate va ajuta la prevenirea scurgerii fondului de ten. De asemenea, asigurați-vă că folosiți produse potrivite pentru tipul de ten pe care îl aveți.

În plus, este important să folosiți produse adecvate pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Utilizați produse cu acoperire mare pentru a preveni scurgerea fondului de ten. De asemenea, asigurați-vă că folosiți produse care sunt potrivite pentru tipul de ten pe care îl aveți.

În concluzie, este important să folosiți produse de calitate și să aplicați un strat subțire de fond de ten și pudră translucidă pe nas pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Acest lucru vă va ajuta să vă bucurați de un machiaj perfect și de o piele frumoasă.
Bine ai venit la noul meu blog! Astăzi, discutăm despre un subiect important și care preocupă mulți dintre noi. În videoclipul YouTube intitulat “[ Eng. subs ] Alt mod faci sa NU “fuga” fondul de ten de pe nas | Claudia Nita”, Claudia Nita discută despre soluțiile pe care le-a găsit pentru această problemă – Alt mod să evităm ca fondul de ten să se scufunde pe nas. Ea ne împărtășește produsele pe care le-a folosit în timpul procedurii și Alt mod să le întrebuințăm pentru a obține rezultatele dorite. Dacă te interesează această temă și dorești să afli mai multe, te invit să cauți mai departe!

In acest articol:

1. Soluţia pentru Poroțelul de pe Nasul tău

Am descoperit o soluție minunată pentru problemele pe care le întâmpinăm atunci când machiajul nu se păstrează bine pe nasul nostru. Pielea de pe nas este extrem de subțire și mulți dintre noi nu o îngrijim Alt mod trebuie în mod special persoanele cu pielea foarte grasă. Iată Alt mod putem rezolva această problemă.

Primul pas este demachierea și curățarea pielii din zona nasului. Apoi aplicăm un primer:

 • MAC Primer – pentru pielea uscată și deshidratată
 • Maybelline Primer – pentru pielea grasă
 • Illamasqua Satin Primer – pentru toate tipurile de piele

Evităm aplicarea primerului și pe nas.

Următoarea treaptă pe care trebuie să o urmăm pentru a îndepărta Poroțelul de pe Nas este aplicarea PaintPotului de la MAC în nuanta Paineryy. Curățăm la început pensula pentru a evita un surplus de produs pe nas. Apoi încărcăm pensula cu produs și aplicăm pe nasuna strat de foarte subțire. Pentru pielea uscată este foarte important să hidratăm zona nasului înainte să aplicăm PaintPotul.

În încheiere, PaintPotul este produsul ideal pe care-l recomand când vine vorba despre machiajul de pe nas pentru că am testat-o și pe multe tipuri de piele și întotdeauna am avut rezultate excelente!

2. Crearea Bazei Moisturizate pentru un ten Fără Fugiți

Pregătirea tenului pentru crearea unei baze hidratante care să ajute la fixarea fondului de ten este esențială. Pe lângă pregătirea corectă a tenului, se recomandă și alegerea tipului potrivit de produs pentru fiecare tip de ten.

Pentru început, ștergeți îngrijirea și curățarea tenului, evitând zonele nasului. Apoi, aplicați pe toată fața o bază de primer. Dacă aveți tenul gras sau foarte gras, este recomandat să folosiți primerul Maybelline. În schimb, pentru tenul uscat sau foarte uscat se recomandă utilizarea primerului MAC.

Pentru a pregăti tenul nasului, se folosește PaintPot de la MAC în nuanța Painterly. Luați o cantitate mică de produs și aplicați-l pe nas cu o perie Real Techniques, prin difuzare. Pentru a lăsa produsul să intre în profunzimea pielii, dându-i mai mult timp să se usuce, presați delicat cu degetul. Pentru un rezultat optim, se recomandă hidratarea corespunzătoare a zonei înainte de aplicarea fondului de ten.

 • Primerul recomandat pentru tenul gras și foarte gras: Maybelline
 • Primerul recomandat pentru tenul uscat și foarte uscat: MAC
 • Produsul folosit pentru pregătirea tenului nasului: PaintPot de la MAC în nuanța Painterly
 • Peria folosită pentru aplicarea produsului: Real Techniques

3. Descoperirea Produsului Ideal pentru a-ți Menține Tenul Stabilit

Produsul ideal pentru a-ți menține tenul stabilit poate fi dificil de găsit, însă aceasta nu înseamnă că este imposibil! Claudia Nita, un profesionist de marcă în îngrijirea pielii, împarte cu privirea sa soluția pe care a găsit-o când fondul de ten nu se menține adecvat pe nas.

Primul lucru pe care îl trebuie să-l faci este să-ți curăți și să-ți pregătești tenul. În același timp trebuie să folosești un primer în afara zonei nasului. Primerul MAC este ideal pentru persoanele cu ten uscat sau Deshidratat și primerul Maybelline este foarte bun pentru persoanele cu ten gras. Iar dacă ai ten moale și Deshidratat, primerul Illamasqua este ceea ce îți trebuie!

Acum, produsul ideal care te ajută să-ți menții tenul stabilit este PaintPot-ul MAC Painterly. Îl poți aplica pe nas cu o pensulă Real Techniques și trebuie aplicat într-un strat subtire. După aceea, impregnează-l în piele cu degetul. Pentru persoanele cu ten uscat, este important să hidratezi bine nasul înainte de a aplica acest produs. Iar acestea sunt soluțiile pentru a-ți menține tenul stabilit.

 • Aplică primer pe zonele din afara zonei nasului
 • Aplică PaintPot-ul MAC dimineața și seara
 • Umezește nasul înainte de a aplica produsul

4. Aplicarea Primerului în Zonele Cheie

Aplicarea Primerului pe zonele cheie este o necesitate pentru a-ți asigura baza perfectă pentru o față mai netedă și mai moale. Dacă aveți o problemă specială a pielii subțiri a nasului, încercați să aplicați primerul pe această zonă. Primerul nu numai că vă va pregăti tenul să accepte fondul de ten, dar va rezista și mai mult în anumite zone problematice ale feței.

În primul rând, trebuie să ne curățăm și să eliminăm machiajul de pe față. Apoi, putem aplica primerul pe obraji, frunte și în alte zone ale feței, evitând nasul. Pentru pielea uscată și hidratata, te recomandăm să utilizezi primerul de la MAC, în timp ce pentru cea grasă, unul de la Maybelline. După aceea, următorul pas este aplicarea PaintPot de la MAC în nuante Painterly, folosindu-ți un burete Real Techniques.

Atunci când aplici primerul și PaintPotul pe nas, trebuie să ții cont de câteva lucruri importante, care sunt:

 • Utilizează o cantitate mică și nemaipomenită de produs, pentru a vă asigura o aplicare netedă și uniformă.
 • Evită să freci produsul pe piele.
 • Folosește degetul pentru a preveni acumularea produsului în porii nasului.
 • Hidratează bine zona ta înainte de a aplica produsul, în special dacă ai pielea uscată.

5. Utilizarea Waypontului Perfecționist din PaintPot-ul de la MAC

Utilizarea waypontului perfect din PaintPot-ul de la MAC poate fi soluția perfectă pentru a evita lăsarea fondului de ten pe nas. După ce ați îndepărtat machiajul și ați curățat bine zona, trebuie să aplicați un primer pe celelalte părți ale feței, evitând zona nasului. Primerul de la MAC este perfect pentru tenul uscat și deshidratat, iar pentru persoanele cu tenul gras, poate fi folosit primerul de la Maybelline. Apoi poate fi folosit primerul satinat Illamasqua.

Pentru a evita lășarea fondului de ten pe nas, produsul recomandat este PaintPot de la MAC în nuanța Painterly. Acest produs poate fi aplicat pe nas cu o perie fără număr de la Real Techniques, fără a se aplica un strat prea gros. Este recomandat să se pudreze se conturul nasului înainte, pentru a amesteca mai bine cu produsul. Odată aplicat, acesta se îndepărtează şi se înmoaie prin aplicarea cu degetele. Acestuia i se poate adăuga un strat de umiditate suplimentar înainte de a aplica fondul de ten, astfel se asigurând că nu va lăsa.

 • Pentru tenul uscat și deshidratat: se utilizează Primer de la MAC
 • Pentru tenul gras: se utilizează Primer de la Maybelline
 • Pentru tenul uscat / deshidratat și gras: se utilizează Primer satinat Illamasqua
 • Pentru a evita lășarea fondului de ten pe nas: se utilizează produsul PaintPot de la MAC în nuanța Painterly
 • Pentru aplicarea produsului: se utilizează o perie fără număr de la Real Techniques

Intrebari & Raspunsuri

Q: How can I stop my foundation from “sucking up” from my nose?

A: I recommend the PaintPot from MAC, the Painterly shade, which I have found to be the best solution when it comes to foundations not staying on the nose. Start off by cleansing and removing any makeup that is on the face. Afterwards, avoid putting primer on the nose area and focus on the sides of your face, forehead, and other areas. Then, use a brush from Real Techniques to apply the PaintPot on your nose. If you have dry skin, make sure to moisturize the nose area before applying. Finally, use your finger to dab and blend the product in the skin well.

Concluzii

În această postare am discutat despre Alt mod putem să evităm “fuga” fondului de ten pe nas. Am început cu curățarea și pregtirea suprafeței pielii și am ajuns la folosirea În cele din urmă a Paintpot-ului MAC, pentru a face față problemelor de acoperire.
Acum știți Alt mod să foxați zona nasului pentru a avea în toate momentele un look fresh! Mai multe produse recomandate, sau orice alte informații despre acest subiect le găsiți în descrierea videoclipului pe YouTube.
Nu uitați să îngrijiți zona nasului și să îl protejați prin folosirea lotiunilor de protecție solara și a primerurilor. Vă mulțumesc că ați citit deopotriva această postare și videoclip!

Leave a Comment