[ Eng. subs ] Cum faci sa NU "fuga" fondul de ten de pe nas | Claudia Nita

În fiecare zi, mulți dintre noi folosim fond de ten pentru a ne acoperi imperfecțiunile și pentru a ne îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, uneori, fondul de ten poate să se scurgă sau să se scufunde în zonele mai uleioase ale feței, Alt mod ar fi nasul.

Claudia Nita, un makeup artist profesionist, oferă câteva sfaturi utile despre Alt mod să evitați ca fondul de ten să se scurgă de pe nas.

În primul rând, Nita recomandă să folosiți un primer pentru a pregăti pielea și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Primerul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

De asemenea, Nita recomandă să folosiți un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Buretele umed ajută la amestecarea fondului de ten și la prevenirea scurgerii.

În plus, Nita sugerează să folosiți un corector pentru a acoperi imperfecțiunile și pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Corectorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

În cele din urmă, Nita recomandă să folosiți un fixator pentru a preveni scurgerea fondului de ten. Fixatorul ajută la îmbunătățirea aderenței fondului de ten și la reducerea porilor.

Cu toate acestea, Nita avertizează că este important să folosiți produse de calitate pentru a preveni scurgerea fondului de ten.

Prin urmare, dacă urmați aceste sfaturi utile de la Claudia Nita, veți putea preveni scurgerea fondului de ten de pe nas.
Aveți problema fondului de ten care se strânge sau se „uită” în special în zona nasului? Știți că nu sunteți singuroșii cu această problemă? În postarea de azi vă prezentăm soluția pe care Claudia Nita, specialist în machiaj, a găsit-o pentru zonele mai puțin luate în seamă ale tenului. Aceasta vă va arăta Alt mod să împiedicati fondul de ten să alunece de pe nas și Alt mod să folosiți primul și fondul de ten potrivit în această zonă. Urmariti acest videoclip YouTube pentru a vedea pas cu pas Alt mod sa prindeți fondul de ten pe nas folosind produsele recomandate de Claudia Nita!

In acest articol:

1. Prevenirea “Fugarii” Fondului de Ten de pe Nas

Pentru a beneficia la cel mai înalt grad de rezistență a fondului de ten pe nas, Claudia Nita ne îndeamnă să avem grijă în primul rând de curățarea și hidratarea acestei zone.

Primul pas este să eliminăm machiajul și să ne curățăm fața, cu specială atenție pe zona nasului. Următorul pas este aplicarea primerului, care trebuie folosit doar pe părțile laterale și pe frunte, evitând zona nasului.

Pentru o ten mai uscat, Claudia recomandă Primul MAC și primul Satin Illamasqua. Folositi prima Maybelline pentru pielea mai uleioasă. După aceasta, este important să folosim Paintpot MAC Painterly pentru a aplica un strat subțire, folosind o per între și cu ajutorul unor lovituri fine, pentru a se infiltra în piele. Este important să ne hidratăm și să avem grijă de zona noastră nasului pentru a aplica fundamentul.

 • Scoateți machiajul și curățați bine zona nasului.
 • Aplicați Primerul MAC pe părțile laterale și pe frunte, evitând zona nasului.
 • Pentru un ten uscat, folosiți Primul Satin Illamasqua.
 • Utilizați PaintPot MAC Painterly pentru a aplica un strat subțire pe zona nasului folosind o perie.
 • Hidratați și aveți grijă de zona nasului înainte de a aplica fundația.

2. Produsele si Instrumentele Necesare pentru Solutia Enuntata de Claudia Nita

Pentru soluţia propusă de Claudia Nita în clipul video, produsele și instrumentele esențiale pentru rezultatul dorit sunt prezentate mai jos.

1. Îndepărtarea machiajului și curățarea bine a feței și a zonei nasului

 • mască de curățare;
 • scrub pentru piele;
 • șervețele speciale pentru indepartarea machiajului;
 • trusa pentru demachiere;
 • loțiune tonică sau apă micelară;

2. Primer

 • primer pentru tenul uscat și deshidratat ( recomandat de Claudia – Primerul MAC);
 • primer pentru tenul gras (O alternativă recomandată de Claudia: Maybelline primer);
 • primer satinat de la Illamasqua – recomandat frecvent de Claudia Nita.

3. PaintPot

 • PaintPot de la MAC în nuanţa Painterly;
 • O pensulă de la Real Techniques – fără număr.

3. Pasii de Urmat pentru Oferirea unei Acoperiri Durabile Si Corecte

Începeți pregătirea suprafeței prin îndepărtarea tuturor produselor de machiaj și curățarea bine a nasului. Este important ca această parte să fie complet curată și uscată pentru ca produsul de machiaj să aibă o bază stabilă. Apoi puneți primer pe zonele laterale ale feței, evitându-vă nasul. Pentru tenurile uleioase se aplică primerul din gama Maybelline și pentru tenurile uscate și deshidratate, primerul din gama MAC.

Una dintre soluțiile optime pentru menținerea machiajului pe nas este folosirea produsului PaintPot de la MAC, nuanța Painterly Shade. Se aplică primul cu un periuță Real Techniques și apoi se blenduiește cu degetul, cât mai aproape de pielea nasului pentru a obține un look uniform. De asemenea, tenurile uscate necesită hidratarea nasului înainte de a pune produsul de machiaj.

Utilizând primele două produse pregătiți baza necesară pentru a fi asigurată durabilitatea și corectitudinea machiajului.

Aplicați produsele de machiaj cât mai jos cu putință. Lustruiți-vă nasul cu un strop de crema pentru corectare, mai ales în cazul în care suferiți de ten uleios și predispus la pete oleaginoase. Alegeți periuța potrivită pentru a pune în vedere orice margină neuniformă.

Creșteți durabilitatea produsului de machiaj prin pulverizarea unei cantități subtile de fixativ sau prin aplicarea unei cantități mici de pudră translucidă în marginal. Pentru ca machiajul să fie curat și să nu se estompeze prea devreme, folosiți produse adecvate și optimizați pasii câteva minute, astfel:

 • Demachiați și curățați bine zona
 • Setați prin aplicare de primer
 • Aplicați produsele de machiaj corespunzător
 • Finisați cu fixativ sau pudră translucidă

Cu aceste recomandări veți obține o acoperire durabilă și corectă ce vă va ține machiajul fresh mult timp!

4. Problemele Inerente Tenului Uscat si Uleios

Pielii Sezoanele Reci O Problema Majora

 • Pentru persoanele cu pielea uscata sezoanele reci pot fi o adevarata provocare.
 • Este foarte dificila mentinerea ridurilor la distanta si chiar mai dificil este sa evitam tenul uscat si reactiv.
 • Uleiurile din produsele de ingrijire a pielii te pot ajuta sa previi uscarea excesiva si sa infrumuseti pielea din punct de vedere estetic.

Lotiunile si Cremele au Efecte Imbunatatitoare

 • Lotiunile si cremele hidratante sunt produse esentiale in ingrijirea tenului uscat, pe care este indicat sa le folosesti minim o data pe zi.
 • Folosirea lor previne uscarea excesiva si ajuta la mentinerea luminozitatii pielii.
 • Futurizarea produsului de ingrijire pentru tenul uscat te ajuta sa obtii un aspect cat mai proaspat si sanatos.

Produsele de Machiaj necesare tenului Uscat si Uleios

 • Primerul ajuta la prevenirea luciului excesiv si iti ofera controlul asupra tenului.
 • Pentru persoanele cu ten sensibil, se recomanda folosirea produselor hipoalergenice.
 • Fondul de ten recomandat pentru piesele uscate si uleioase este PaintPot de la MAC in culoare Painterly Shade.

5. Sporirea Umiditatii Tenului Buzele Superioare si Directia In Care Sa Il Aplici

Pentru a oferi tenului buzelor tale superioare umiditatea necesara si a reduce alunecarea fondului de ten, poti opta pentru un produs dintr-o gama variata de cosmetice. In cazul de fata, PaintPot de la MAC si buretii de la Real Techniques sunt cea mai buna soluţie. Iata pasi mai detaliati spre rezultatul dorit:

 • Incepe prin îndepărtarea tenului de machiaj si curatarea zonei nasului.
 • Aplica primer pe obraji, frunte si gat – insa evita zona nasului.
 • Aplica PaintPot pe nas cu ajutorul buretii Real Techniques, aplicand un strat subtire.

Moisturizarea este de asemenea esentiala pentru aceasta zona. Daca esti posedoa de o piele uscata, recomandam aplicarea unei creme hidratante pentru ten inainte de a folosi PaintPot. Acest lucru va asigura un rezultat cat mai durabil. Dupa ce se aplica PaintPot pe nas, foloseste degetele pentru a-l intinde cat mai incet si cat mai uniform si pentru a nu lasa vreun pic de urme de la burete.

Cu gama adecvata de produse, tenul buzelor superioare poate avea umezeala si finetea dorite. Respectand acesti cativa pasi, iti vei asigura un machiaj perfect si durabil.

Intrebari & Raspunsuri

Q: What is the main problem when it comes to applying foundation on the nose?

A: The main issue when applying foundation on the nose is that due to its protrusion, the sun shines straight onto it, and its skin is very thin. Additionally, people with oily skin have issues with their foundation sticking to the nose, which makes it difficult to keep the foundation on for a long time.

Concluzii

In conclusion, in this video, we discussed how to keep foundation from slipping off the nose. Primer, PaintPot from MAC Painterly shade and the Real Techniques brush are the products recommended for this situation. By taking proper care of your nose and by blending the product using dabbing motions, you can not only avoid foundation slipping, but can also ensure your makeup looks flawless. Until next time!

Leave a Comment