O delicioasă reţetă de tort cu ananas

Tortul cu ananas este un desert delicios și ușor de preparat. Acest tort poate fi servit la orice ocazie și este ideal pentru a încânta invitații.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestui tort sunt: un pachet de aluat de foi, un borcan de ananas în sirop, două ouă, două linguri de zahăr, o lingură de făină, o lingură de unt topit, o lingură de esență de vanilie și un praf de sare.

Pentru început, se încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Apoi, se desface aluatul de foi și se așează într-o tavă de tort. Se taie ananasul în bucăți mici și se așează peste aluat.

În următorul pas, se amestecă ouăle, zahărul, făina, untul topit, esența de vanilie și sarea într-un bol. Se amestecă bine ingredientele și se toarnă peste ananas.

Tortul se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. După ce s-a copt, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.

Tortul cu ananas este un desert delicios și ușor de preparat. Acesta poate fi servit la orice ocazie și este ideal pentru a încânta invitații.
Dulciuri precum tortul cu ananas pot fi gustoase şi satisfăcătoare. Astăzi vă vom prezenta o delicioasă reţetă de tort cu ananas, care este creată din ingrediente simple şi la îndemâna tuturor. Vă invităm să descoperiţi ce ingrediente vor face din această reţetă una unică şi să pregătiţi aperitivele gustoase pe care le veţi servi cu drag prietenilor şi familiei dumneavoastră.

Iată Alt mod poţi prepara un tort delicios cu ananas:

Ingrediente:

 • 5-6 ananasi uscaţi
 • 3 sau 4 ouă
 • ½ paie de zahăr
 • Un praf de sare
 • 50 de grame de făină
 • 2 linguri de ulei
 • O tavă specială pentru tort

În trecut, un tort cu ananas nu avea nevoie decât de ananasi, zahăr, ouă și sare pentru a fi pregătit. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, s-au adăugat ingrediente suplimentare pentru a obţine un gust cu adevărat delicios.

Paşi pentru preparare:

 1. Amestecă sare cu ananasii uscaţi și zahărul într-un vas.
 2. Separat, bate ouăle și adaugă-le în vasul cu ananas.
 3. Pune făina, uleiul, puţină sare și amestecă foarte bine toate ingredientele.
 4. Încearcă să obţii o compoziţie omogenă.
 5. Dă-i formă rotundă compoziţiei și adaug-o în tava specială pentru prăjituri.
 6. Coace-l timp de 40 de minute.
 7. Scoateti tortul din tava şi lasă-l sa se racorească.
 8. Gustați-l și bucurați-vă de cea mai bună prăjitură cu ananas!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru acest tort?
A: Pentru această reţetă de tort cu ananas aveţi nevoie de: ananas, lapte, unt sau margarina, făină, zahăr, zahăr vanilat, sare, al unei cutii de budină cu ananas, o jumătate de cană de suc de ananas și un ou.

Q: Cât timp durează această reţetă?
A: Pentru prepararea acestui tort cu ananas aveţi nevoie de aproximativ 45 de minute.

Q: Ce sfaturi aveţi pentru persoanele care experimentează această reţetă pentru prima oară?
A: Pentru cei care nu au mai pregătit niciodată un tort cu ananas, recomandăm să urmăriți cu atenție instrucțiunile de preparare și să nu căutați să luaţi scurtături. Este important ca ingredientele să se amestece bine pentru a obține un gust deosebit.

Concluzii

Acesta a fost drumul spre reușita unui tort cu ananas delicios. Acest tort sa dovedit a fi ușor de pregătit și delicios. Nu uitați să experimentați, să vă surprindeți gusturile și să rămâneți creativi în ceea ce privește pregătirea mâncării. Avem alte delicioase reţete în așteptare să fie pregătite. Spor la gătit!

Leave a Comment