Paste cu pesto si ton. Cum sa le prepari si de ce ingrediente ai nevoie

Pastele cu pesto si ton sunt o reteta delicioasa si usor de preparat. Acest fel de mancare poate fi servit ca o masa principala sau ca o gustare. Pentru a prepara aceasta reteta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: paste, pesto, ton, ulei de masline, usturoi, busuioc, parmezan si sare.

In primul rand, puneti apa la fiert si adaugati putina sare. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati pastele si lasati-le sa fiarba timp de 8-10 minute. Intre timp, pregatiti sosul de pesto. Pentru aceasta, amestecati pesto, ulei de masline, usturoi, busuioc si parmezan intr-un bol.

Dupa ce pastele sunt gata, scurgeti-le si puneti-le intr-un bol. Adaugati sosul de pesto si tonul taiat cubulete. Amestecati bine si serviti.

Pastele cu pesto si ton sunt o reteta delicioasa si usor de preparat. Acest fel de mancare poate fi servit ca o masa principala sau ca o gustare. Cu ingredientele potrivite, puteti prepara aceasta reteta in mai putin de 15 minute.
Pastele cu pesto si ton este o reteta versatila si surprinzatoare, care poate fi preparata in numeroase moduri, astfel incat sa indepliniti gusturile si preferintele dumneavoastra. Foarte usor de preparat, aceasta reteta delicioasa poate fi realizata cu usurinta chiar si de catre cei mai putin experimentati. Incelepemit acest articol,ordonam sa vedem ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara paste cu pesto si ton.

Pentru prepararea pastelor cu pesto si ton avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 400 g paste albe de preferat
  • o cana de brocoli si conopida
  • o conserva de ton
  • o mana de mazare congelata
  • 50 g tulpina de patrunjel verde
  • 5-6 fire de arpagic
  • 30 g pinoli
  • 50 g parmezan ras
  • o lingura de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Pesto-ul se poate face chiar inainte de a prepara reteta. O putem prepara din tulpina de patrunjel, pinoli, parmezan, ulei de masline si sare si piper, toate lucrurile pisate cu un blender.

Pentru a gati aceasta reteta, punem pastele intr-o oala cu apa si sare si fierbem conform instructiunilor din pachet. Intre timp putem adauga brocoli, conopida si mazarea pentru ultimul minut de gatit. Alaturi de pastele gatite punem si conserva de ton scursa si putem condimenta totul cu pesto si parmezan. Adaugam si firele de arpagic si putem servi.

Aceasta reteta este gustoasa si usor de preparat si presupune consumul unor ingrediente nutritive si sanatoase precum legumele, pinolii si tonul. Esti gata sa pregatesti aceasta reteta si sa te bucuri de preparatul tau? Delicios!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea pastei cu pesto si ton?
A: Aveți nevoie de fierturi, sos de pesto, ton, ulei de măsline, roșii uscate, parmezan, sare și piper.

Q: Alt mod preparăm această rețetă?
A: Puneți fierturile într-o cratiță cu apă clocotită și sare și puneți cratița pe foc. După ce fiertul s-a înmoi, scurgeți apa și puneți fierturile într-un bol. Adăugați sosul de pesto, tonul, uleiul de măsline, roșiile uscate și parmezanul. Amestecați bine și serviți imediat.

Q: Care sunt avantajele nutritive ale acestei paste?
A: Această rețetă de paste conține multe ingrediente nutritive. Fierturile și roșiile uscate sunt bogate în carbohidrați și îmbogățesc alimentația cu fibre. Uleiul de măsline și parmezanul sunt bogate în grăsimi, iar tonul aduce un plus de proteine. Sosul de pesto contribuie la un gust bogat și savuros.

Concluzii

Speram ca ti-am oferit totul ce ai vrut sa stii despre prepararea pastei cu pesto si ton si ca ti-am oferit toate ingredientele de care ai nevoie. Ne place sa auzim cateva recomandari tale si nu uita sa degusti pastele cu pofta!

Leave a Comment