Preparare ușoară de Tort de Albă-ca-Zăpada în Cuptorul cu Microunde

Tortul de Albă-ca-Zăpada este un desert delicios și ușor de preparat. Acest desert poate fi preparat în cuptorul cu microunde, ceea ce face ca procesul să fie și mai simplu.

Pentru a pregăti acest tort, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 2 căni de zahăr, 2 căni de făină, 1 cană de lapte, 1 cană de ulei, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de esență de vanilie și 1 linguriță de praf de copt.

În primul rând, se amestecă zahărul și făina într-un bol. Apoi, se adaugă laptele, uleiul, sarea, bicarbonatul de sodiu, esența de vanilie și praful de copt. Se amestecă bine toate ingredientele până când se obține o compoziție omogenă.

Apoi, se toarnă compoziția într-o tavă de tort și se introduce în cuptorul cu microunde. Se setează cuptorul la puterea maximă și se lasă să se coacă timp de aproximativ 10 minute.

După ce tortul s-a copt, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească. Se poate servi cald sau rece, în funcție de preferințe.

Acest desert delicios poate fi pregătit rapid și ușor în cuptorul cu microunde. Este o rețetă simplă și gustoasă, care poate fi savurat de întreaga familie.
În această zi, vă vom arăta Alt mod să preparați rapid și ușor un desert uimitor de Tort de Albă-ca-Zăpada în Cuptorul cu Microunde. Este destul de simplu și nu necesită mult timp și efort pentru a pregăti acest delicios desert de care să te bucuri și tu și cei dragi. Toate ingredientele sunt foarte la îndemână, iar tehnica de preparare nu necesită o cunoștință avansată de bucătărie. Pentru a începe, doar citește în continuare acest articol pentru a afla informațiile necesare.

Pregătirea blatului

Bucurați-vă de aroma delicioasă a acestui Tort Albă-ca-Zăpada pregătit ușor în cuptorul cu microunde! Înainte de a începe pregătirea, asigurați-vă că aveți la îndemână toate ingredientele necesare:

  • 60 grame de unt
  • 3 ouă
  • 180 grame de zahăr
  • 1/2 linguriță de sare
  • 2 linguri de cacao
  • 240 grame de făină albă
  • 4 lingurițe de praf de copt

Începeți prin topirea untului la microunde, încălzind-l pentru aprox. 45-60 secunde. Plasati-l apoi într-un vas mare și adăugați zahărul, sarea și ouăle. Amestecați până când se formează o compoziție omogenă. Adăugați cacao și amestecați din nou.

Se adaugă făină cu praf de copt și se amestecă din nou pentru a obține o compoziție grosieră. Se transferă compoziția într-o tavă pregătită anterior și se nivelează astfel încât să rezulte o formă uniformă.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru a pregăti această reţetă de Tort de Albă-ca-Zăpada in Cuptorul cu Microunde?
R: Ingredientele de bază sunt albușurile, zahărul, făina și sarea. Pentru a completea rețeta puteți adăuga piure de vanilie, grapefruit și lămâie pentru a obține o aromă mai intensă.

Q: Pot folosi iaurt pentru această reţetă?
R: Da, iaurtul poate fi folosit în locul zahărului pentru a obține o mai mare textură și aroma.

Q: Alt mod se pregătește tortul de Albă-ca-Zăpada în Cuptorul cu Microunde?
R: Amestecați sarea, zahărul și făina într-un bol. Separat, bateți albușurile până devin lucioase și adăugați în treptele condimente de doriti. Lent, adaugati în albușurile bătute mixtura de sare, zahăr și făină și amestecați tărâțele pentru a acoperi albușurile. Puneti tava în cuptorul cu microunde și gata timp de 3-4 minute sau până când tava insistă. Lasați tava să se răcească și serviți!

Concluzii

Este incredibil ce se poate face cu un cuptor cu microunde și cu puține ingrediente. Acest tort de albă-ca-zăpada ușor preparat în cuptorul cu microunde iți va da exact acea savoare deosebită, fără prea mult efort.

Fiti creativi si inovativi atunci cand preparati alimente și experimentati cu tot felul de retete.

Prepararea acestui tort ne-a aratat ca orice poate fi transformat intr-un dulce deliciu, chiar și un mic cuptor cu microunde.

Bon Appétit!

Leave a Comment