Reteta: Branzoaice cu Branza de Vaci si Stafide

Branzoaicele cu branza de vaci si stafide sunt o reteta delicioasa si usor de preparat. Acest desert poate fi servit la micul dejun, la pranz sau la cina.

Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: 500 g de branza de vaci, 200 g de stafide, 2 oua, 2 linguri de zahar, 1 lingura de faina, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de praf de copt si 100 ml de lapte.

In primul rand, se amesteca branza de vaci cu zaharul si sarea. Apoi se adauga ouale, faina si praful de copt si se amesteca bine. Se adauga stafidele si se amesteca din nou.

Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Se ia o tava de copt si se unge cu putin ulei. Se toarna compozitia in tava si se niveleaza. Se adauga laptele si se da tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Cand branzoaicele sunt gata, se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se servesc calde sau reci, cu un strop de miere sau de zahar.

Acest desert delicios poate fi servit cu succes la orice masa. Branzoaicele cu branza de vaci si stafide sunt o reteta usor de preparat si foarte gustoasa.
Branzoaicele sunt o reteta traditionala traditionala, delicioasa, facuta din ingredientele simple pe care le avem in bucatarie. In acest articol, iti vom invata Alt mod sa faci aceste delicioase branzace cu branza de vaci si stafide! Veti gasi ingredientele si instructiunile cu usurinta, astfel incat sa puteti recrea acest desert usor si savuros in ceea ce priveste gustul. Este gustos si eficient, asa ca nu ezitati sa il adaugati la urmatorul dvs. eveniment!

Branzoaicele cu branza de vaci si stafide sunt o reteta extrem de delicioasa si versatila. Sunt cea mai potrivita optiune atunci cand ai pofta de ceva dulce si gustos, asa ca aceasta reteta trebuie sa intre pe lista ta de dulciuri preferate!

Ingrediente:

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • 2 oua
  • 1 cana apa minerala
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 200 g margarina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare

Mod de Preparare:

  • Intr-un bol, amesteca branza de vaci, stafidele, ouale, apa minerala si zaharul.
  • Adauga si faina gradual, amestecand constant.
  • Topeste margarina in microunde si adauga-o amestecului.
  • Adauga si praful de copt si sarea.
  • Lasa aluatul sa se intrepideasca in frigider timp de 40 de minute.
  • Formeaza si frige branzaicile la temperatura medie timp de 25 de minute.
  • Rastoarna-le pe o farfurie si serveste-le calde, presarate cu zahar lingurit.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce produse sunt necesare pentru prepararea brânzoaicelor cu brânză de vaci și stafide?
A: Pentru a pregăti acest fel de mâncare, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 200 de grame brânză de vaci, o ceapă mare, 2 linguri de unt, 3 căni de lapte, 40 de grame de stafide, 3 linguri de făină, 2 linguri de ulei, sare și piper.

Q: Alt mod se prepară aceste brânzoaice?
A: Pregătirea acestui fel de mâncare se face în următorii pași: 1. Se pune ceapa tocată mare într-o tigaie cu untul și se așează pe foc mic. Se amestecă până ce ceapa devine moale. 2. După aceea, adăugați brânza de vaci, stafidele și laptele, se amestecă bine și se lasă pe foc mic pentru 10 minute. 3. Adăugați acum sare și piper, apoi adăugați făina și uleiul amestecând bine până se încorporează. 4. Întindeți compoziția în tavă (de dimensiunea necesară) și copt la foc moderat pentru aproximativ 20 de minute. 5. Serviți brânzoaicele calde cu un strat generos de brânză de vaci și stafide.

Concluzii

Speram ca v-am fost de folos cu aceasta prezentare a retetei de brancoase cu branza de vaci si stafide. Pe langa gustul delicios al acestor delicioase prajituri, sunt si foarte usor de preparat, astfel incat si voi puteti sa incercati sa le pregatiti si sa va bucurati impreuna cu familia sau prietenii de un mic rasfat. Sarbatorim impreuna aceasta reteta!

Va dorim pofta buna!

Leave a Comment