Reteta cheesecake clasic: Pas cu pas

Reteta cheesecake clasic: Pas cu pas

Cheesecake-ul clasic este un desert delicios si usor de preparat. Acest desert poate fi servit la orice ocazie si este unul dintre cele mai populare deserturi. Iata Alt mod sa preparati un cheesecake clasic pas cu pas.

In primul rand, pregatiti blatul. Pentru acest lucru, amestecati intr-un bol biscuitii zdrobiti, untul topit si zaharul. Amestecati bine ingredientele si apoi presarati-le intr-o tava de tort unsa cu unt. Apoi, asezati tava la frigider pentru a se intari.

In al doilea rand, pregatiti crema de branza. Pentru aceasta, amestecati intr-un bol branza cremoasa, zaharul, oul si vanilia. Amestecati bine ingredientele si apoi turnati-le peste blatul pregatit anterior.

In al treilea rand, pregatiti toppingul. Pentru acest lucru, amestecati intr-un bol zaharul, faina si untul. Amestecati bine ingredientele si apoi presarati-le peste crema de branza.

In al patrulea rand, coaceti cheesecake-ul. Preincalziti cuptorul la o temperatura de 180 de grade Celsius. Apoi, asezati tava cu cheesecake-ul in cuptor si coaceti timp de aproximativ 45 de minute.

In al cincilea rand, lasati cheesecake-ul sa se raceasca. Cand cheesecake-ul este gata, scoateti tava din cuptor si lasati-l sa se raceasca complet. Apoi, serviti cheesecake-ul cu fructe proaspete sau cu toppingul dorit.

Acesta este modul de preparare a unui cheesecake clasic pas cu pas. Acest desert delicios poate fi servit la orice ocazie si este unul dintre cele mai populare deserturi.
Daca iti plac deserturile dulci si simple, pregateste reteta clasica de cheesecake si bucura-te de un gust rapid si delicios! Cu ajutorul acestui articol, poti pregati un cheesecake cu rasnita originala si fara greseala – pas cu pas. Am elaborat o reteta de cheesecake clasic, pentru a face deliciul preferat al familiei ta. Asa ca pregateste-te sa impresionezi si sa devii specialist in arta deserturilor!

Pasul 1: Ingredientele necesare

  • 5 ore biscuiti
  • 125 g unt
  • 400 g crema Philadelphia
  • 300 ml smântânã lichidã
  • 100 g zahãr pudrã
  • esențã de vanilie
  • 200 g ciocolata albã

Ia-ti un bețeșel și o tavã potrivitã și pregãtește-te sã începi pregãtirea pentru cheesecake-ul tãu!

Pasul 2: Modul de preparare

  • În primul rând, macinã biscuiții, adaugã untul topit pidpt în el, dupã care amestecã bine. Apoi, încearcã sã obții o consistențã omogenã.
  • Întinde în tavã rezultatul și zdrobește-l cu un bețeșel. Pune tava la frigider pentru aproximativ 10 minute.
  • În al doilea rând, mixeazã crema Philadelphia împreunã cu smântâna si zahãrul pudrã, adaugã esența de vanilie și amestecã.
  • Pune toppingul preparat anterior peste foaia de blat preparata, pregãtește ciocolata albã în bucãți mici, adaugã-o deasupra și rãstoarnã întregul într-o tavã de copt de 20 cm, în prealabil unsã cu unt.
  • Bucekleazã cheesecake-ul timp de 45 de minute la 160°C.
  • Lasã cheesecake-ul sã se rãceascã, alege sa-l servesti cu fructe proaspete si bucura-te de rezultatul final.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Care sunt ingredientele de bază pentru această rețetă?
A: Această rețetă clasică de cheesecake necesită lapte, smântână, biscuiți, zahăr, ouă, zahăr vanilat și piure de fructe (după Alt mod doriți).

Q: Ce tip de biscuiți ai nevoie pentru o rețetă clasică de cheesecake?
A: Pentru această rețetă, ceea ce veți avea nevoie este un amestec de biscuiți cu unt și zahăr.

Q: Alt mod se întărește crema de brânză?
A: Amestecați împreună brânza cu zahărul și adăugați ouăle spre sfârșit. Bateți bine adăugând apoi smântâna și vanilia. Această amestecare adăugată peste baza de biscuiți ar trebui să se întărească și să rămână solidă.

Q: Ce spuneți despre caracteristica de preparare?
A: Caracteristica cea mai importantă a acestei rețete este că este la fel de încântătoare ca să o pregătiți cât și s-o savurați. Puteți prepara rețeta cu ușurință și o puteți personaliza conform preferințelor dumneavoastră.

Concluzii

Reteta cheesecake-ului clasic poate parea dificila, insa urmand pasii simpli, ea devine accesibila si vei ajunge la un rezultat final delicios si perfect preparat. Ai vazut ca ai nevoie de putine ingrediente, pregatire si rabdare pentru a reusi un cheesecake. Nu-ti ramane decat sa te bucuri de desertul tau si sa inviti si pe ceilalti sa te admire. Pofta buna!

Leave a Comment