Rețetă delicioasă: Piept de pui parizian

Pieptul de pui parizian este o rețetă delicioasă și ușor de preparat. Această rețetă poate fi servită ca fel principal sau ca parte a unui meniu mai mare. Ingredientele necesare sunt: 4 bucăți de piept de pui, 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de muștar Dijon, 2 linguri de suc de lămâie, 1 lingură de oregano, 1 lingură de pătrunjel, sare și piper după gust.

Pentru a pregăti această rețetă, începeți prin a amesteca untul, uleiul de măsline, muștarul Dijon, sucul de lămâie, oregano, pătrunjelul, sarea și piperul într-un bol. Apoi, adăugați bucățile de piept de pui în amestecul de mai sus și lăsați-le să se înmoaie timp de 15 minute.

Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați bucățile de piept de pui în tigaie. Gătiți bucățile de pui timp de 8-10 minute, întorcându-le pe ambele părți, până când sunt bine rumenite.

Serviți pieptul de pui parizian cald, alături de o salată sau de alte legume. Acest fel de mâncare este o alegere excelentă pentru o cină rapidă și sănătoasă. Bucățile de pui sunt pline de savoare și sunt foarte ușor de preparat. Dacă doriți să încercați această rețetă delicioasă, vă recomandăm să o încercați!
Această rețetă delicioasă de piept de⁤ pui ​parizian este perfectă pentru​ cei care își ⁢doresc o masă⁢ gustoasă, sănătoasă ⁢și rapidă. Acest preparat poate⁤ fi un⁤ complement ideal‌ pentru ​soluția dvs. de cină a ‌acelei seri ​în care nu ‌aveți timp‍ să ⁢vă pregătiți ‌un plat mai complicat. ​Este un preparat ușor și rapid de făcut‌ și, mai presus‌ de toate, ⁢necesită ingrediente ‌de ‌bază accesibile. În plus, este adaptabil la preferințele dvs., astfel încât să puteți adăuga sau elimina‌ ingrediente confortabil. Urmați pașii de​ mai jos pentru a ‍vă ​bucura rapid de‌ un‍ piept de pui parizian delicios.

 • Rețeta Pieptului de Pui ⁢Parizian ​este una dintre cele mai căutate ⁣rețete ‌de​ carne, obținându-și de-a⁢ lungul anilor ⁤de numeroase ‍aprecieri pentru bunătate. ⁢Ceea⁣ ce face din această rețetă atât⁣ de deosebită este‌ faptul că îmbină⁣ ingredientele și‌ condimentele⁣ autentice cu abilitățile culinare tradiționale. ‍

Ingrediente:

 • Piept de ​pui
 • Ceapă, ⁢tăiată rondele
 • 4 linguri de ulei de arahide
 • 2 căței⁣ de⁤ usturoi zdrobiți
 • Rădăcină de ghimbir zdrobită
 • 1 linguriță⁤ de turmeric
 • 1⁤ lingură de sare
 • 1 lingură de piper
 • 1/2 linguriță de​ boia ​de ardei iute
 • Patrunjel, tăiat mărunt ⁣

Pentru ⁣a prepara această​ rețetă, puneți uleiul‌ de arahide și ceapa ⁢rondele într-o tigaie și lăsați-le⁤ la ⁤foc mediu până se înmuiance.‌ Adăugați‌ usturoiul zdrobit, ghimbirul și condimentele.‍ Adăugați⁢ pieptul ⁣de ​pui ‌și faceți-l pe ⁢ambele părți până se⁢ rumenesc​ uniform.​ Apoi, reduceți‍ intensitatea focului și lăsați să se sfărâme cam 8-10 ⁤minute, întorcând puiul pe ‍jumătate din când​ în când. La ⁢sfârșit, ⁤presărați patrunjelul tocat și serviți!

Pieptul de ⁣pui ​Parizian‍ este delicios cuciine calde de orez și legume. ‍Gătită ‌cu ‍abilitate, această rețetă asigură⁣ o‍ masă gustoasă,‌ plină de ‌savoare și culoare. La urma ‍urmei, ⁢asta facem‌ noi în ‍bucătărie: transformăm‌ alimentele⁢ pentru ⁣o experiență culinară memorabilă.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea Pieptului de⁢ pui ‌parizian?
A: Pentru reteta delicioasa de Piept de pui parizian sunt necesare ‍urmatoarele​ ingrediente: 1-2​ bucati de ⁢piept de‍ pui, ⁣sare si piper dupa⁤ gust,⁢ 2 linguri de ⁢unt, 1 ardei‍ rosu,‌ felii subtiri de ‌ceapa rosie, 2-3 lingurite⁢ de ulei, 3-4 linguri de smantana, 1-2​ linguri ‍de arahide macinate si‌ 1-2 ⁣linguri ‍de suc de lamaie.

Q:‍ Cat de​ greu este sa ‍prepari Pieptul de pui parizian?
A: Aceasta reteta de Piept de ‍pui parizian este foarte usoara de‍ preparat. Primul ‌pas⁣ este sa condimentati​ pieptul de​ pui cu sare si piper. Apoi, incepeti⁤ procesul de preparare in tigaie prin ‍prajirea pieptului ‌de pui⁢ in unt si ulei.⁤ Cand puiul ‍este ‌gata, ⁣adaugati ardeiul rosu, ceapa rosie, smantana, arahidele si ​sucul de ⁣lamaie si amestecati continutul in ‌tigaie timp de 3-4 ​minute. ⁤Pieptul de ​pui ⁤parizian este gata pentru servire!‌

Concluzii

Culmea, această rețetă ⁤delicioasă este ușor ‌de preparat și poate fi servită ca un fel de ⁣prinicpal de masă sau ​poate fi folosită pentru a‌ vă bucura ⁤familia și prietenii alături de ‌un preparat gustos. Dacă⁤ încercați această rețetă, ⁢suntem⁢ siguri că ‌o ⁣să îi surprindeți pe​ cei din jur și că vor savura ​cu bucurie și bucurie fiecare bucată. ⁢Așadar, îndrăzniți să încercați ⁤rețeta noastră și nu ‍este nevoie să vă‌ lipiți de ea ⁤în mod‌ strict. Modificați ingredientele ‌după gust, iar finalul​ vă va ⁢oferi întotdeauna un rezultat pe măsura așteptărilor.

Leave a Comment