Reteta pentru Prajitura cu Banane pentru Cei Indemanatici

Prajitura cu banane este un desert delicios si usor de preparat, care poate fi servit la orice ocazie. Reteta de mai jos este destinata celor indemanatici, care doresc sa pregateasca aceasta prajitura delicioasa.

Ingrediente:

– 4 banane coapte

– 2 oua

– 2 cani de faina

– 1 cana de zahar

– 1 lingurita de praf de copt

– 1/2 lingurita de sare

– 1/2 cana de ulei

– 1/2 cana de lapte

– 1/2 cana de nuca de cocos

Instructiuni:

1. Preincalziti cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.

2. Intr-un bol mare, amestecati ouale, zaharul, sarea si uleiul.

3. Adaugati faina si praful de copt si amestecati bine.

4. Adaugati laptele si nuca de cocos si amestecati bine.

5. Taiati bananele in bucati mici si adaugati-le in amestecul de mai sus.

6. Turnati amestecul intr-o tava de copt unsa cu ulei si coaceti la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 30 de minute.

7. Lasati prajitura sa se raceasca inainte de a o servi.

Prajitura cu banane este un desert delicios si usor de preparat, care poate fi servit la orice ocazie. Reteta de mai sus este destinata celor indemanatici, care doresc sa pregateasca aceasta prajitura delicioasa.
Un desert gustos si racoros, cu aroma banana, si usor de pregatit: aceasta este reteta pentru prajitura cu banane pentru cei indemanatici! Aceasta simpla prajitura va fi cea mai buna surpriza pentru mesele speciale si poate sa fie si o varietate buna pentru orice servire. Vom vedea Alt mod puteti prepara o prajitura delicioasa cu banane si un cremoz marcant si gustos, in doar cateva minute , si pas cu pas. Sa incepem!

Reteta unei prajituri cu banane amuzante este perfecta pentru cei care isi doresc sa isi incante invitatii. Ingredientele cateva banane coapte, faina, zahar, lapte, ulei si sare, fac din aceasta o prajitura usor de pregatit.

Pentru aceasta reteta, incepe prin a pregati si aluatul. Amesteca intr-un castron mare faina, zaharul, sarea si lingura de praf de copt. Adauga peste amestec laptele si uleiul si amesteca pana obtii un aluat omogen.

  • Manipularea aluatului: Intinde aluatul, folosind o rola de aluat, astfel incat sa aiba grosimea de 3-4 mm.
  • Asezarea bananelor: Tai 5-6 banane pe jumatati si aseaza-le amestecul de aluat.
  • Stropirea cu miere: Stropeste-le cu miere si presara zahar.
  • Coacerea: Coace-le la foc mic timp de aproximativ 30 minute.

Inainte de servire prajitura cu banane poate fi servita calda sau rece, in functie de preferintele invitatilor. Prajitura este delicioasa si satioasa, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca invitatii tai vor ramane flamanzi!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta prajitura delicioasa?

R: Ingredientele necesare sunt: 2 banane, 150 de grame de unt, 200 de grame de zahar, 100 de grame de faina, 50 de grame de cacao, esenta de vanilie, praf de sare, 2 oua si 140 de grame de unt topit.

Q: Alt mod se pregateste aceasta prajitura?

R: Intai, preincalziti cuptorul la 180°C. Apoi, pregatiti baza de blat aluat amestecand intr-un vas faina, cacaoa, zaharul si sarea si omogenizati bine amestecul. In alt vas cu un mixer, mixati untul la temperatura camerei cu esenta de vanilie si ouale. Se adauga apoi compozitia din primul vas si se mixeaza pana la omogenizarea compozitiei. Forfecati sucul unei banane peste compozitie. Se toarna compozitia intr-o forma de copt unsa cu unt si asezati bucatile de banana ramase peste.

Dupa ce compozitia este pregatita, se incalzeste doar timp de 40-45 de minute pana devine o crusta aurie. Lasati prajitura sa se raceasca, apoi se poate servi. Enjoy!

Concluzii

Bineinteles, reteta de prajitura cu banane este o reteta simpla ce poate fi personalizata si adapatata nevoilor tale. Aceasta reteta este usor de facut chiar si la cei mai neindemanatici ceea ce face aceasta reteta cu adevarat speciala. Speram ca tu, draga cititor, te vei bucura de prepararea delicii tale!

Leave a Comment