Rețete de Tortilla de Post: Delicioase și Ușor de Făcut

Tortilla de post este o rețetă vegetariană simplă și delicioasă, care poate fi preparată în mai puțin de 30 de minute. Este o mâncare ideală pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană, dar poate fi savurată și de cei care nu sunt vegetarieni.

Ingredientele de bază pentru această rețetă sunt fasolea, mazărea, ardeiul, ceapa și uleiul de măsline. Acestea sunt amestecate cu condimente precum sare, piper, oregano și cimbru. Apoi, se adaugă ouă și se amestecă bine.

Tortilla de post se poate servi ca atare sau se poate înfășura într-o foaie de tortilla. Se poate servi cu sos de roșii sau cu sos de avocado. De asemenea, se poate servi cu salată și brânză.

Această rețetă este foarte ușor de preparat și poate fi modificată în funcție de preferințele fiecăruia. Se poate adăuga mai multe legume sau se pot schimba condimentele. De asemenea, se poate adăuga și carne, dacă se dorește.

Tortilla de post este o mâncare sănătoasă și delicioasă, care poate fi preparată rapid și ușor. Este o rețetă ideală pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană, dar poate fi savurată și de cei care nu sunt vegetarieni.
În ultima vreme, de când legumele și ingredientele vegane s-au făcut foarte populare, unele rețete s-au remarcat prin scrumul și deliciozitatea lor. Astăzi, vreau să vă prezint una dintre aceste rețete și anume, tortilla de post. Tortilla de post este gustoasă și, mai important, ușor de preparat. În acest articol, veți găsi câteva rețete complet vegetariene de tortilla de post, pe care le veți putea prepara în doar câteva minute!

Tortilla de post este un produs alimentar foarte versatil și delicios. Acest articol vă oferă 2 opțiuni pentru rețete de post foarte ușoare și delicioase.

Rețete de Tortilla de Post:

 • Fiecare tortilla de post trebuie să conțină jumătate de cană de grâu.
 • Adăugați ierburi aromatice și condimente pentru a contrabalansa gustul.
 • Mărunțiți frunzele verzi și adăugați o lingură de ulei vegetal.
 • Condimentați cu sare și piper.
 • Adăugați o lingură de ulei de măsline.
 • Amestecați bine ingredientele și turnați amestecul în tavă.
 • Copropul timp de 30 de minute.
 • Serviți cald sau rece când se răcește.

Alt mod să Gătești Ușor Tortilla de Post:

 • Fierbeți un sfert de cană de grâu fulgi de porumb într-o oală cu 12-15 de cești de apă pentru aproximativ 30 de minute.
 • Apoziționați amestecul într-o tavă preîncălzită.
 • Toarnați o cană de apă peste amestec și presărați sare.
 • Turnați amestecul în tavă și gătiți timp de 45 de minute.
 • Când tortilla este gata, se poate servi cald sau rece.

Tortilla de post nu trebuie să fie complicată și greu de pregătit. Aceste două rețete oferă o modalitate rapidă și ușoară de a pregăti o masă delicioasă și sănătoasă.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru rețeta de tortilă de post?
A: Ingredientele pe care le-ați folosi pentru rețeta tortilei de post sunt: un amestec de făină, semințe, drojdie, un vârf de sare, apă caldă și puțin ulei pentru a se îmbina aluatul.

Q: Alt mod se prepară aluatul pentru tortilla de post?
A: Se începe prin amestecarea făinii cu semințele, drojdia și sarea. Apoi se adaugă apa caldă câte puțin și se amestecă până când se formează un aluat ușor și lucios. În cele din urmă, se adaugă puțin ulei și se amestecă. Așteptați 10 minute pentru ca aluatul să se întărească.

Q: Ce strategie trebuie urmată atunci când se pregătește tortilla de post?
A: Împărțiți aluatul în bucăți egale și rulați fiecare bucată într-o șuviță subțire. Întindeți cu cărbune fiecare bucată de aluat. Puneti bucățile de aluat pe o tigaie încinsă și prăjiți pe ambele părți. După ce tortilla se înmoaie și se rumenește, se poate lua de pe aragaz și se poate servi.

Concluzii

Deloc greu de pregătit, aceste tortilla de post delicioase satisface orice poftă. Oricine poate încerca aceste rețete și să se bucure de un desert alternativ delicios și plin de ingrediente nutritive. Așa că, decizia vă aparține acum: veți mânca o salată sau veți încerca să pregătiți ceva diferit, proaspăt și atractiv ca tortilla de post?

Leave a Comment