Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati este o reteta traditionala romaneasca, care se poate servi atat ca fel principal, cat si ca aperitiv. Aceasta supa este usor de preparat si se poate servi cu paine prajita sau chifle.
Ingredientele necesare pentru prepararea acestei supe sunt: cartofi, carnati, ceapa, ulei, sare si piper. In primul rand, se curata si se taie cartofii in cuburi mici. Apoi, se adauga ceapa taiata marunt si carnatii taiati in bucati mici. Se amesteca bine ingredientele si se adauga uleiul. Se lasa sa se caleasca bine, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Se adauga sare si piper dupa gust.
Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati este o reteta simpla si delicioasa. Este o reteta traditionala, care se poate servi atat calda, cat si rece. Se poate servi cu paine prajita sau chifle, pentru a adauga un plus de savoare. Aceasta supa este o alegere excelenta pentru o masa rapida si gustoasa.
a devenit rapid una dintre cele mai populare retete din Romania. Fiind o supa traditionala si cu un gust exceptional, aceasta reteta a trecut din generatie in generatie si a castigat o enorma popularitate in randul romanilor. In articolul nostru, vom explora ingredientele cheie, pasii necesari pentru prepararea retetei si indulcirea finala adusa de adaugarea carnatilor. Vom descoperi de ce aceasta supa „De-a dreptul‟ de Cartofi cu Carnati a atras atat de multi fani in Romania.
Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati s-a bucurat de mare succes din vremuri stravechi. Descoperiti acum savoarea traditiei culinare romanesti servind aceasta supa, asa Alt mod se facea in trecut si in prezent.
Ingredientele sunt foarte simple si puteti fi siguri ca veti crea vise culinare la fiecare portie servita:
-
- 2-3 cepe taiate marunt
- 200g carnati calzi
- 4-5 cartofi medii taiate cubulete
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 1-2 linguri de pastai de boia de ardei
- 200 g cocala dezosate
- 4-5 catei de usturoi zdrobiti
- 5-6 frunze de cimbru maruntite
- 2-3 linguri de smantana
- Sare si piper negru
Pregatirea acestei retete cat se poate de simpla se face rapid. Cu cateva ingrediente simple si o pregatire scurta, veti obtine un preparat gustos si savuros.
Pasii pentru pregătirea supei:
-
- Incingeti uleiul la foc mediu si adaugati ceapa taiata marunt, carnatii si cartofii, prajindu-le pana se inmoaie.
- Adaugati pastaiul de boia, usturoiul, cocala si condimentele la preparat, amestecand amestecul cu grija.
- Stropiti toate ingredientele cu putina apa si lasati sa fiarba timp de 25-30 minute.
- In cele din urma, adaugati smantana si amestecati-o in supa.
- Supa este gata!
Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati poate fi servita cu cateva felii de paine proaspata si o salata crocanta sau, pentru cei mai curajosi dintre voi, incercati sa o serviti cu o expresie de lapte.
Amintirile gustului stravechi sunt la doar un pas distanta si o sa experimentati momente de neuitat la masa familiala. Serviti si bucurati-va!
Intrebari & Raspunsuri
Q: Ce sunt cartofii cu carnati “De-a dreptul”?
A: Cartofii cu carnati ”De-a dreptul” sunt un tip de patiserie traditionala ruseasca. Acestia sunt cartofi taiati felii subtiri si coapti cu carnati din carne un concentrat din fructe uscate si/sau alte ingrediente.
Q: De ce sunt acesti cartofi cu carnati atat de populare?
A: Acesti cartofi cu carnati sunt foarte populare datorita combinatiei unice de arome si culori. Acestia sunt usor de pregatit si pot fi adaugati ca si garnitura la unele dintre preparatele preferate, distingandu-se prin aroma si gustul lor special.
Q: Care sunt ingredientele necesare pentru preparatea supei “De-A Dreptul”?
A: In general, supele “De-A Dreptul” consta din: cartofi, carnati, hrean, unt, smantana, ceapa, lapte, condimente, ulei de masline, sare si piper.
Concluzii
Gastronomia bucovineană se află în inima românească, iar cina de “Supa De-a Dreptul de Cartofi cu Carnați” nu ți-ar putea face altceva decât să te întorci și să o vezi din nou și din nou. Este sățiosă și deluroasă, iar pofta de a mai reveni asupra ei este poate singurul lucru care nu se poate obține ci doar resimți. Mulțumim pentru lectură! Și mai lipsește ceva.. Să poftim bun!