Supa „De-a dreptul‟ de Cartofi cu Carnati

Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati este o reteta traditionala romaneasca, care se poate servi atat ca fel principal, cat si ca aperitiv. Aceasta supa este usor de preparat si se poate servi cu paine prajita sau chifle.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestei supe sunt: cartofi, carnati, ceapa, ulei, sare si piper. In primul rand, se curata si se taie cartofii in cuburi mici. Apoi, se adauga ceapa taiata marunt si carnatii taiati in bucati mici. Se amesteca bine ingredientele si se adauga uleiul. Se lasa sa se caleasca bine, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Se adauga sare si piper dupa gust.

Supa “De-a dreptul” de Cartofi cu Carnati este o reteta simpla si delicioasa. Este o reteta traditionala, care se poate servi atat calda, cat si rece. Se poate servi cu paine prajita sau chifle, pentru a adauga un plus de savoare. Aceasta supa este o alegere excelenta pentru o masa rapida si gustoasa.
⁣ ​a devenit rapid ​una‍ dintre⁤ cele ​mai populare ⁤retete din Romania. Fiind⁢ o‍ supa​ traditionala si ⁤cu ⁢un⁢ gust ⁢exceptional, ⁢aceasta ​reteta ‌a⁢ trecut ‍din ⁣generatie in generatie si a castigat‍ o ‌enorma ‌popularitate ⁢in randul⁢ romanilor. In⁤ articolul ⁣nostru, vom ‍explora⁢ ingredientele ⁢cheie, ⁤pasii necesari pentru prepararea retetei ‌si‌ indulcirea finala ‌adusa de‍ adaugarea ⁢carnatilor.‌ Vom descoperi de​ ce aceasta⁣ supa „De-a‍ dreptul‟ de ⁣Cartofi‍ cu ⁤Carnati⁣ a⁣ atras atat⁤ de multi ‍fani in ⁢Romania.

Supa ‍“De-a ⁣dreptul”‍ de‍ Cartofi ⁣cu⁣ Carnati s-a bucurat de​ mare succes ​din ‍vremuri‍ stravechi. ​Descoperiti ​acum ‍savoarea⁤ traditiei ⁢culinare romanesti servind aceasta supa, asa ‍Alt mod se⁤ facea ​in‌ trecut si ⁢in⁢ prezent. ⁣

Ingredientele sunt ‍foarte simple ‍si puteti ⁤fi siguri ⁢ca ⁢veti‍ crea vise culinare la fiecare‍ portie servita:

  • 2-3 ‌cepe ​taiate marunt

  • 200g ⁤carnati⁣ calzi

  • 4-5​ cartofi ⁤medii taiate cubulete
  • 2-3 ⁢linguri de ulei ‌de masline
  • 1-2​ linguri ​de ⁤pastai de ‍boia ⁢de‌ ardei
  • ​ ⁤

  • 200​ g cocala⁢ dezosate
  • 4-5 ​catei de ‌usturoi ⁤zdrobiti
  • 5-6 frunze de⁣ cimbru⁤ maruntite
  • ‌ ⁢

  • 2-3 ‍linguri de​ smantana
  • Sare si piper negru

Pregatirea⁤ acestei retete⁢ cat se poate​ de ‌simpla ​se‌ face rapid.‍ Cu ⁤cateva‌ ingrediente simple ‍si ⁣o ⁤pregatire ⁤scurta, veti ⁣obtine un‍ preparat gustos‍ si ‍savuros. ⁤

Pasii pentru pregătirea ​supei:

  • Incingeti‌ uleiul‍ la ‌foc‌ mediu ‌si ​adaugati⁤ ceapa taiata ​marunt, carnatii⁣ si cartofii, ⁢prajindu-le‍ pana se​ inmoaie.
  • Adaugati ⁤pastaiul ‍de boia,⁣ usturoiul,⁣ cocala si condimentele ⁤la preparat, ⁢amestecand‍ amestecul‌ cu⁣ grija.
  • Stropiti⁣ toate​ ingredientele cu⁤ putina⁢ apa‍ si ⁣lasati sa fiarba⁤ timp ​de 25-30 minute.
  • In ⁣cele ​din urma,‍ adaugati smantana si ‌amestecati-o ‍in supa.
  • Supa este​ gata!

Supa ⁢“De-a dreptul” ​de ⁣Cartofi cu Carnati⁣ poate​ fi servita cu ‌cateva ‍felii de ​paine proaspata‌ si‌ o salata crocanta sau,⁤ pentru cei‍ mai‍ curajosi dintre voi, incercati⁢ sa ⁣o ‌serviti​ cu​ o expresie⁢ de⁢ lapte.

Amintirile gustului⁢ stravechi‌ sunt ⁢la⁤ doar ​un ​pas‍ distanta⁢ si o ⁢sa experimentati‌ momente de neuitat la masa ‍familiala. Serviti si⁢ bucurati-va!⁣

Intrebari ‌& Raspunsuri

Q: ​Ce sunt ⁤cartofii ⁤cu carnati “De-a ​dreptul”? ⁢
A: Cartofii cu carnati ‍”De-a ⁤dreptul” ‌sunt un ‌tip de patiserie traditionala ruseasca. Acestia sunt⁣ cartofi ⁢taiati ⁣felii‌ subtiri ⁣si‌ coapti ⁤cu carnati ​din carne⁤ un ‍concentrat din​ fructe​ uscate ‌si/sau‌ alte ingrediente.

Q:⁢ De ce sunt acesti‍ cartofi ⁢cu‌ carnati atat‍ de ​populare?‌
A: Acesti⁣ cartofi cu⁣ carnati‍ sunt ‍foarte populare datorita combinatiei unice‍ de arome si ‍culori.‌ Acestia sunt‍ usor de⁢ pregatit ‍si ‍pot fi​ adaugati ca ​si‍ garnitura‌ la unele‍ dintre ‌preparatele preferate,⁣ distingandu-se ⁣prin aroma⁢ si gustul‍ lor special.

Q:​ Care‌ sunt ingredientele necesare⁣ pentru preparatea supei “De-A​ Dreptul”?⁤
A:‍ In ‍general,​ supele⁣ “De-A ​Dreptul”​ consta ⁢din:⁢ cartofi,⁢ carnati, ⁣hrean, ⁣unt, ⁢smantana, ceapa, lapte, condimente, ulei de ⁢masline, ⁤sare⁢ si​ piper. ‌

Concluzii

Gastronomia​ bucovineană se află ⁤în inima ⁤românească, iar cina de⁣ “Supa‍ De-a ⁤Dreptul ‌de‍ Cartofi cu Carnați” ⁣nu ți-ar⁣ putea ⁢face⁢ altceva ‍decât să ⁣te întorci⁣ și ‍să⁣ o​ vezi din nou ⁤și⁣ din‌ nou. ⁤Este ​sățiosă ⁣și ‌deluroasă, iar pofta‌ de a‌ mai reveni asupra ​ei ⁣este poate singurul‍ lucru ​care nu se⁤ poate​ obține ⁣ci doar resimți. Mulțumim ⁢pentru lectură! Și ⁣mai⁤ lipsește ceva..⁣ Să ⁤poftim ⁤bun! ⁣

Leave a Comment