Tarta Chessecake cu Frisca si Crema de Branza

Tarta Cheesecake cu Frisca si Crema de Branza este un desert delicios si usor de preparat. Acest desert poate fi servit la orice ocazie si este unul dintre cele mai populare deserturi.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestei tarte sunt: 500 g de branza de vaci, 200 g de frisca, 200 g de zahar, 4 oua, 200 g de biscuiti, 100 g de unt, 2 linguri de esenta de vanilie si 2 linguri de zeama de lamaie.

In primul rand, se amesteca branza de vaci cu zaharul si se adauga ouale, esenta de vanilie si zeama de lamaie. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena. Apoi, se adauga untul topit si se amesteca bine.

Se pregateste o tava de copt si se acopera cu hartie de copt. Se presara biscuitii peste hartia de copt si se toarna compozitia de branza. Se coace tarta la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 30 de minute.

Dupa ce tarta s-a copt, se lasa sa se raceasca. Se amesteca frisca cu zaharul si se adauga peste tarta. Se poate servi tarta cu frisca si crema de branza imediat sau se poate pastra in frigider.

Tarta Cheesecake cu Frisca si Crema de Branza este un desert delicios si usor de preparat. Acest desert poate fi servit la orice ocazie si este unul dintre cele mai populare deserturi.
Celebra tarta Cheesecake, dulceata si aromele sale unice, capata un plus de succes datorita toppingului de frisca si crema de branza. Acest desert delicios este simplu de pregatit si are in permanenta un efect pozitiv la persoanele care il savureaza. Reusiti sa realizati un cheesecake improspatat, cu note de branza ricotta si frisca pe deasupra, pregatiti-va sa gustati din aceasta minunata tarta. Țineți pasul cu noi și învățați Alt mod să preparați această rețetă minunată!
Tarta Cheesecake cu Frisca si Crema de Branza

Aceasta reteta pregatita intr-un timp scurt pana la 60 de minute va ofera placuta surpriza de a prepara rapid acasa deliciosul cheesecake cu frisca si crema de branza.

  • 500 g zahar pudra
  • 1 kg de branza de vaci cruda
  • 200 g unt topit
  • 4 oua
  • 4‑5 linguri de praf de copt
  • 2 linguri de amoniac
  • 100 ml esenta de vanilie
  • 200 g frisca de smantana
  • 200 g gem de prune
  • 200 g gem de zmeura

Instructiuni pentru a prepara tarta:
Intr-un castron mare amesteca branza de vaci cruda cu zaharul pudra si untul topit. Apoi adauga ouale, amoniacul si vanilia si mixeaza pana la omogenizare. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina adauga masa umpluta si coc la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute. Cand e gata, las-o la racit si apoi presara frisca de smantana deasupra si adauga gemul. Las-o sa se raceasca bine inainte de a servi.

Beneficiile nutritive ale tartei cheesecake cu frisca si crema de branza
Tarta Cheesecake cu frisca si gem de fructe are un continut bogat in proteine, grasimi si vitamine. Continutul sau de proteine si grasimi iti ofera energie pentru activitatiile tale, in timp ce vitaminele si mineralele ajuta la mentinerea sanatatii tale. De asemenea, aceasta tarta este o sursa excelenta de calciu, vitamina A si vitamina B6. Acestei complexe de nutrienti ofera multiple beneficii, printre care amintim:

  • Intareste sistemul imunitar
  • Mentine sanatatea oaselor
  • Reface muculatura
  • Scade stresul
  • Mentine nivelul de energie

Acest desert poate fi o buna alegere in cazul in care iti doresti sa te bucuri de o masa gustoasa si, totodata, sanatoasa.

Intrebari & Raspunsuri

Q1: Ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea unei tarte cu branza?

R1: Pentru a pregati aceasta delicioasa tarta cu branza, ai nevoie de: crema de branza, frisca, 4 oua, 4 linguri de zahar tos, 5 linguri de faina, doua linguri de ulei, 150 ml lapte, 2 plicuri zahar vanilat, un pliculet praf de copt si un praf de sare.

Q2: Cate portii din aceasta tarta poti obtine?

R2: Cantitatea de ingrediente pe care le folosesti te vor ajuta sa decizi cat de mari vor fi portiile. Alternativ, poti obtine 10-12 portii micute dintr-o tarta.

Q3: Ce tehnica trebuie folosita atunci cand se framanta aluatul pentru tarta?

R3: Atunci cand pregatesti aluatul pentru tarta, trebuie sa amesteci bine ingredientele uscate si sa incorporezi uleiul si laptele usor si sa nu framanti prea mult inainte de a lasa aluatul sa se odihneasca in frigider pentru aproximativ 30 de minute.

Concluzii

Dragi cititori, acest articol v-a oferit cu siguranta toate indiciile necesare pentru a pregati o delicioasa tarta cu branza si frisca. Convingeti-va prietenii sa incerce aceasta reteta si puteti fi siguri ca toate invitatele la masa vor fi incantate! Bucurati-va de aceasta minunata preparare specifica bucatariei autohtone si nu uitati sa va bucurati de viata! Pofta buna!

Leave a Comment