Cum sa faci Slime Rapid si Usor

Slime-ul este unul dintre cele mai populare proiecte de bricolaj pentru copii și adulți. Acesta poate fi realizat rapid și ușor, folosind doar câteva ingrediente simple. Iată Alt mod să faci slime rapid și ușor.

Primul pas este să adunați ingredientele necesare. Aveți nevoie de două căni de soluție de contact, o jumătate de cană de apă, o jumătate de cană de săpun lichid și o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu.

Al doilea pas este să amestecați toate ingredientele într-un bol mare. Amestecați bine până când toate ingredientele sunt complet amestecate.

Al treilea pas este să adăugați colorant alimentar. Puteți folosi orice culoare doriți. Adăugați câteva picături de colorant alimentar și amestecați bine.

Al patrulea pas este să adăugați activatorul. Activatorul este un amestec de bicarbonat de sodiu și săpun lichid. Amestecați bine până când toate ingredientele sunt complet amestecate.

Ultimul pas este să lăsați amestecul să se întărească. Lăsați amestecul să se întărească timp de aproximativ o oră. După aceea, slime-ul este gata pentru a fi folosit.

Acesta este un mod rapid și ușor de a face slime. Slime-ul poate fi folosit pentru a face diferite proiecte de bricolaj și poate fi folosit pentru a vă distra. Acum că știți Alt mod să faceți slime rapid și ușor, puteți începe să vă distrați!
Salutare tuturor! Astăzi vom explora Alt mod să prepari foarte rapid și ușor un amestec de slime texturat și frumos colorat. Hai sa vedem exact ce resurse și ce proceduri trebuie să urmăm pentru a ne bucura de rezultatele acestei activităti creative. În videoclipul de astăzi, vei afla toate informațiile necesare despre Alt mod să faci un slime perfect, ușor de modelat și creativ. După ce vei afla pașii necesari, nimic nu te va mai ține înapoi în a-ți crea propriile experimente !

In acest articol:

1. Introducere la Slime făcut rapid și ușor

Crearea slime-ului este o aventură interesantă. Cu această rețetă de slime făcut rapid și ușor, veți descoperi că aveți ingredientele necesare pentru a crea acest produs extrem de popular!

Vom începe cu aluatul: lipiciul PVA este esențial pentru această rețetă. Pe unele sticle de lipici veți vedea dacă este PVA sau lipici cu acryl, însă veți trebui să testați și să vedeți care lipici funcționează cel mai bine. Pentru colorare, se pot folosi tempera sau culori alimentare.

Apropo, ca activator veți avea nevoie de o sticlă sau o cutie cu capac. Adăugați 2 sticle cu boroglycerină, dacă este cazul, mai multă dacă folosiți doar o sticlă. Apoi, adăugați apă caldă și amestecați bine. Iată Alt mod se activează slime-ul rapid și ușor, fără să vă încăierați hainele!

 • Cu această rețetă, veți avea nevoie de:
  • Lipici PVA
  • Colorare tempera sau culori alimentare
  • 2 sticle sau cutii Boroglycerină
  • Apa caldă
 • Alt mod se prepară slime-ul
  • Adăugați lipici PVA
  • Mixați și adăugați culorile
  • Adăugați sticlele cu boroglycerină și cu apă caldă
  • Așteptați ca slime-ul să se activeze și să se lege

2. Ce materiale aveți nevoie pentru Slime

Pentru a realiza Slime-ul de care aţi visat, înainte de toate, trebuie să aveţi la îndemână materialele necesare:

 • Adeziv PVA: Adezivul PVA este unul dintre cele mai importante produse dintre materialele necesare pentru realizare Slime-ului. Pe unele sticle de adeziv ar putea să nu se afle informaţia că este PVA, deci este de dorit să îl testaţi singur pentru a alege cel mai bun.
 • Colorant: Colorarea Slime-ului este opţională, deci acesta poate fi realizat şi fără ea. Dacă optaţi pentru colorant, vă recomandăm să adăugaţi tempera paint sau colorant alimentar.
 • Activator: Activatorul va fi compus din Boro glycerin şi apă caldă. Umpleţi o sticlă sau un recipient cu vas cu acest amestec. Este posibil să aveţi nevoie de 2 sticle de Boro glycerin dacă vă doriţi un slime activat puternic şi o cantitate mai mică pentru activator.

Înainte de a vă aventura în realizarea Slime-ului, aşteptaţi-vă ca sfârşitul procesului să fie puţin mai murdar decât la început. Însă, acest lucru va fi unul extrem de plăcut, pe care cu siguranţă îl veţi dori să îl repetaţi. Puteţi folosi chiar şi activatorul pentru a scăpa de slime-ul care v-a rămas pe mâini, rezultatul final fiind foarte uşor de curăţat.

După Alt mod a menţionat, Slime-ul activat mai puternic necesită 2 sticle de Boro glycerin şi o cantitate mai mică de activator. Acest lucru va face mai uşoară procesul de activare, dar pe de altă parte va necesita şi un mare plus de creativitate pentru realizarea acestuia. Cantitatea exactă depinde de preferinţele fiecăruia.

3. Alt mod se amestecă și se colorază Slime-ul

Viitorii experți în slime vor fi bucuroși să urmeze această rețetă simplă! Primul pas este să adăugați un tip special de lipici – lipici de PVA. Unele flacoane de lipici pot fi neatenționate, asa că ai grijă să verfici dacă tipul de lipici este corect.

Alt mod se adaugă culoare la slime? Posesorii de slime au diferite preferințe, dar, într-un mod convențional, se adaugă un pigment ca tempera sau vopsea alimentară pentru a pune la petrecere cel mai bun slime. După amestecarea bazelor, căutați activatorul potrivit!

Un activator excelent este o combinație de boroglicerină și apă caldă. Se toarnă apa în flacon și se agită bine. Se poate folosi un singur flacon de boroglicerină, dar, pentru a face slime-ul mai gros, e mai bine să folosești două sau chiar trei. După ce amestecul se înmoaie, activatorul este gata de folosit! Uitați de mâinile murdare și taxați Slime-ul în mod corespunzător!

 • Incepe prin a adaugă lipici PVA
 • Una dintre culorile ideale pentru Slime este vopseaua de tempera sau colorantul alimentar
 • Pentru activator, folosește un mix de boroglicerină și apă caldă – folosește două sau trei flacoane de boroglicerină pentru Slime-ul mai gros

4. Utilizarea și amestecarea activatorului

Activatorul joacă un rol important în acest proces de a face slime, totuși, amestecarea și utilizarea lui corect poate fi un adevărat provocare. Astfel, înainte de a continua procedura, ar trebui să cunoaștem mai multe despre acest activator:

 • In primul rand, boroglycerina (souiti-se Boro glycerine) se utilizeaza de obicei ca activator și poate fi găsită în magazine specializate sau offline și online.
 • După ce ați adunat materialele, puneți-le într-o sticlă sau recipient cu un capac etanș și completați recipientul cu apă călduță.
 • Amestecați bine activatorul și apoi amestecați-l cu slime-ul. Dacă doriți să obțineți un efect mai mare, puteți folosi 3 sticle de boroglyerină și ajustați cantitatea de activator.

Amestecurile trebuie făcute cu vedere la cantitatea de activator folosită, deoarece nu se ştie exact ce fel de efect ar putea avea prea mult și prea puțin. Una dintre tehnicile de echilibrare a amestecului constă în adăugarea generală de 2/3 până la 3/4 parte de activator din cantitatea totală de slime. Acesta ar trebui să fie suficient pentru a vă ajuta să obțineți o dâră moale în modul în care doriți.

Activatorul trebuie folosit cu moderație și, în cazul unei acoperiri prea groase de slime, poate fi necesară adăugarea de apă clocotită caldă și activator pentru a reda consistența dorită. Prin urmare, în cazul în care este necesară reglarea consistenței, trebuie să aveți în vedere proporția corectă a amestecului, astfel încât să nu supradozeze activatorul.

5. Curățarea plăcii Slime și Concluzii

Atunci când vorbim despre curățarea plăcii Slime, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să curățați cu grijă recipientul în care luați Slime-ul. Slime-ul poate pătrunde cu ușurință în îmbinările recipientului și poate fi destul de greu de curățat. Acest lucru se poate face cu apă și săpun sau, dacă este necesar, cu ajutorul activatorului (de ex. Boro glycerine).

De asemenea, se poate curăța și mâinile de la Slime. Mulți oameni utilizează sapunul obișnuit și apa pentru a-și curăța mâinile de Slime, dar puteți folosi și activatori, Alt mod ar fi Boro glycerin. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea bluzelor de aerosoli de Slime de pe mâini, fără a lăsa urme sau culoarea cauzată de culoarea Slime-ului. Dacă încă mai aveți bătături de Slime pe mâini, utilizați activatorul pentru a le îndepărta.

De asemenea, puteți curăța în mod corespunzător și alte lucruri pe care le-ați folosit când ați creat Slime-ul. Acest lucru va contribui la prevenirea dezvoltării bacteriilor și altor microorganisme în pesticid și va preveni răspândirea reziduurilor sau mirosurilor neplăcute. Unele dintre aceste obiecte includ recipientul în care luați Slime-ul, linguri pentru mâncare, posibil recipientele în care vă turnați ingredientele și, de asemenea, mâinile.

În concluzie, curățarea plăcii Slime este un proces important al procedurii de creare a Slime și trebuie să fie efectuat cu grijă. Asigurați-vă că curățați recipientele cu apă și săpun, dar și activatorii și alte obiecte pe care le-ați folosit, cu ajutorul activatorului sau a altor obiecte pentru curățare. Făcând acest lucru, vă asigurați că Slime-ul pe care l-ați creat este curat și sănătos și că obiectele pe care le-ați folosit pentru crearea lui rămân curate și necontaminate.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Alt mod poti face rapid si usor Slime?
A: Primul pas este sa ai un adeziv PVA. Colorantul este la alegerea ta si poti folosi fie vopsea tempera, fie colorant alimentar. Pentru activator, adauga unul sau doua borcane de glicerina borax intr-o sticla sau container cu capac. Umezeste apoi cu apa calda si amesteca bine. Urmatorul pas este sa adaugi cat mai putin activator cat ai nevoie. Dupa ce amestecul Slime devine putin lichid, poti remove usor romana de la bol. Si Slime-ul tau este gata!

Concluzii

In concluzie, am demonstrat ca aceasta reteta de slime constă din două ingrediente foarte simple, Alt mod ar fi lipiciul PVA și boraxul. Aceasta reteta poate fi realizata rapid si usor si este usor de curatat. Acest video vena sa demonstreze ca slime-ul poate fi preparat cu usurinta, indiferent daca folositi una, doua sau chiar trei sticle de borax. Așadar, nu există nicio scuza pentru a nu încerca să faceți slime pentru voi și pentru cei dragi. Multa bafta si noroc ca aveti succes in pregatirea slime-ului vostru!

Leave a Comment