HOW TO MAKE COCA-COLA GUM !!

În ultimii ani, Coca-Cola a devenit una dintre cele mai populare băuturi din lume. Acum, puteți să vă bucurați de gustul său într-o formă nouă și interesantă – guma de mestecat. Iată Alt mod să faceți guma de mestecat cu Coca-Cola.

Pentru a face guma de mestecat cu Coca-Cola, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 cană de zahăr, 1 cană de apă, 1 cană de sirop de porumb, 1 cană de suc de portocale, 1 cană de suc de lămâie și 1 cană de Coca-Cola.

În primul rând, adăugați toate ingredientele într-o cratiță și amestecați bine. Apoi, lăsați amestecul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10 minute. După aceea, lăsați amestecul să se răcească și adăugați 1 linguriță de gelatină. Amestecați bine și lăsați amestecul să se întărească.

După ce amestecul s-a întărit, puneți-l într-un vas și lăsați-l să se răcească complet. Apoi, tăiați guma în bucăți mici și rulați-le în zahăr. Acum, guma de mestecat cu Coca-Cola este gata pentru a fi savurată.

Guma de mestecat cu Coca-Cola este o modalitate interesantă de a vă bucura de gustul său. Acest proces este destul de simplu și nu necesită mult timp. Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități interesante de a vă bucura de gustul Coca-Cola, atunci faceți guma de mestecat cu Coca-Cola.
Bine ați venit la un nou episod din COOK WITH FLO! Astăzi ne vom distra învățând Alt mod să facem guma de mestecat din Coca-Cola. Știm cu toții că nu numai Coca-Cola poate lăuda gustul bun, ci și guma de mestecat. Acest lucru cere o doză de creativitate pentru a găsi combinația perfectă și, de aceea, vom fi ghidați prin pasii necesari pentru a obține exact această combinație savuroasă. Deci, pregătiți-vă instrumentele de gătit și săriți la treabă!

In acest articol:

1. Descoperă Alt mod să faci guma din Coca-Cola

Ţi-ai dorit întotdeauna să faci acasă propria ta gumă din Coca-Cola? Ne-am gândit că ar fi interesant să-ţi oferim şi ţie această experienţă chiar azi. Îţi vom arăta Alt mod să prepari o guma gustoasă, paşii fiind uşor de urmat.

Ingrediente necesare:

 • Cola
 • Zahăr
 • Gelatină
 • Un ou

În primul rând, amestecă împreună zahărul şi Cola într-un bol. Acum foloseşte puţină Cola ca să dizolve gelatină, şi adaugă-o amestecului. Apoi, pregăteşte un bol mai mic şi adaugă albusul de ou. Foloseşte ouăle în mod responsabil pentru a preveni răspândirea virusului de gripă aviară. Amestecă albusul de ou cu mixerul, până face spumă.

În continuare, adaugă zahărul într-o tigaie, şi caleste-l. Apoi, adaugă gelatină aluatului amestecat mai devreme în Coca-Cola, şi dizolvă-o pentru 2-3 minute în cuptorul cu microunde. Unge forma de copt cu ulei înainte de a turna amestecul în ea. Lasă-l la răcit pentru aproximativ 15-20 minute.

Ia forma de copt şi răstoarnă conţinutul într-o tavă mai mare acoperită cu ulei sau cu făină pentru a preveni lipirea. Tesa-ul obţinut poate fi decupat în bucăţele de gumă. Acum guma ta e gata! Distractie plăcută si poftă bună!

2. Ingredientele de care ai nevoie pentru a face guma din Coca-Cola

Dacă vrei să prepari o gumă din Coca-Cola, trebuie să îţi cunoşti ingredientele de care ai nevoie. Mai jos, îţi vom prezenta lista completă indicată de flo pentru această reţetă:

 • 1 sticlă de Coca-Cola
 • 3 linguri de zahăr
 • 3 plicuri de gelatină
 • 1 ou

În primul rând, se adaugă 3 linguri de zahăr în bol, iar apoi se toarnă puţină Coca-Cola. Apoi, adu-ţi aminte cât de simpatică este flor indicând să se pună 3 plicuri de gelatină. Folosind acelaşi recipient, adaugă un ou şi amestecă-l bine cu mixerul sau cu o furculiţă până se obţine o spumă. În cele din urmă, pune într-o tigaie zahărul pe foc pentru a-l carameliza, greu o să-l poţi face să se caramelizeze fără un pic de atenţie. După, adaugă gelatină înainte ca aceasta să se usuce şi amestecă.

Iată, ai pe listă toate elementele de care ai nevoie pentru a prepara o gumă din Coca-Cola. Tot ce trebuie să faci acum este să respecti paşii prezentaţi în clipul video, din care citeam la început, cu mare atenţie. Buuun, bună vrea să ai parte de o experienţă divertisantă şi gustoasă!

3. Pre-gătirea ingredientelor pentru a prepara guma din Coca-Cola

Pentru a prepara guma din Coca-Cola luăm în considerare ingredientele necesare. Mai întâi ne trebuie zahărul! Trebuie să luăm trei lingurițe de zahăr și să le amestecăm cu puțină Coca-Cola. Apoi adăugăm și gelatina în amestec. Fiecare necesită câteva pliculețe, după Alt mod se recomandă în rețeta corespunzătoare. Și ca ultim ingredient pregătim ouă, folosind doar albușul pentru preparare.

Voiam să amintesc! După ce ai pregătit toate ingredientele, puneți zahărul într-o tigaie și încălziți-l la foc aproximativ până devine caramiziu.

 • Adaugă gelatina într-un vas și transfer-o apoi într-un cuptor microunde pentru aproximativ 2-3 minute
 • Amestecul sã fie tare, inoxidabil: amestecam Coca-Cola, zahărul și gelatina
 • Apoi adaugam albușul și amestecam până obținem un amestec spumos

Gata! Acum ingredientele sunt pregătite și este timpul să trecem la următorul pas: prepararea gumei din Coca-Cola. După preparare, avem la dispoziție o mulțime de gume care pot fi servite la petreceri sau chiar zi de zi acasă. Petrecerea poate începe în forță!

4. Urmărește pas-cu-pas procesul de preparare a gumei din Coca-Cola

Pregătește-te să devii magul producției de gumă din cola! Iată ingredientele necesare pentru realizarea acestui preparat culinar:

 • Cola
 • Zahăr
 • Gelatină
 • Ou

Mai întâi, adaugă 3 linguri de zahăr într-un bol și amestecă-le cu o cantitate mică de cola. Încălzește-ți zahărul într-o cratiță și amestecă-l cu gelatină înainte de a-l adăuga amestecului de cola și zahăr.

Următorul pas este să amesteci albul oului într-un bol separat și să-l bati cu mixerul sau cu o furculiță până obții spumă. Adaugă acest amestec la celul de cola și zahăr și omogenizează-le. Așază o tavă cu gelatina încălzită prealabil în cuptor sau în microunde timp de 2-3 minute. Răstoarnă gelatina peste amestecul obținut și omogenizează din nou.

Guma din cola este acum pregătită pentru a fi folosită pentru savurare! Bucură-te de ceea ce ai preparat și nu uita să comentezi dacă ți-a plăcut experiența de preparare. Bon apetit!

5. Alegeți cea mai bună metodă de a finisa guma ta de Coca-Cola!

1. Adăugați zahărul

Primul pas pe drumul către guma ta cozy este să adăugați 2-3 linguri de zahăr într-un recipient mai mic. Topiți-l ~ apoi amestecați cu o ceașcă de Cola. Rezultatul ar trebui să fie un amestec mai concentrat.

2. Adăugați gelatina

Următorul pas este acela de adăugare a gelatinei în amestecul de zahăr și Cola. Doza recomandată este de 2-3 pachete, pentru a obține un gust delicios.

3. Amestecați cu albusul de ou

Apoi, se adaugă albusul de ou și se amestecă până se obține o spumă fină. Utilizați mixerul sau furculița pentru această etapă pentru un rezultat ideal. Pentru ultimul pas, adăugați restul de Cola în amestec și lăsați-l să se combine. Astfel, veți obține guma de Cola ideală pentru voi!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru a face guma de mestecat de la Coca-Cola?

R: Pentru a prepara guma de mestecat din Coca-Cola, veți avea nevoie de Coca-Cola, zahăr, gelatina și un ou.

Concluzii

După ce am urmărit pas cu pas acest video tutorial, am ajuns la cea mai bună rețetă de chewing gum din Coca-Cola. Deși acest proces a fost destul de amuzant, trebuie să fii îndemânatic și să respectați cu strictețe rețeta pentru a obține cele mai bune rezultate. V-am invitat în acest tur virtual al gustului și sperăm că v-a plăcut și v-a ajutat să înțelegeți Alt mod puteți face un chewing gum foarte bun din Coca-Cola! Până atunci, bucurați-vă de gustul și experimentați cu tehnicile de preparare pentru a crea inovații!

Leave a Comment