Reteta la palme: Pasca cu Ciocolata si Pandispan

Reteta la palme: Pasca cu Ciocolata si Pandispan

Daca vrei sa-ti incanti familia si prietenii cu o reteta delicioasa, atunci aceasta reteta la palme este perfecta pentru tine. Pasca cu ciocolata si pandispan este o reteta usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingredientele de care ai nevoie sunt: 500 g faina, 200 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 1 pliculet praf de copt, 1 lingurita de sare, 200 g ciocolata neagra, 200 g pandispan, 1 lingurita de esenta de vanilie si 500 ml lapte.

Incepe prin a amesteca faina, zaharul, untul, ouale, praful de copt si sarea intr-un bol. Amesteca bine ingredientele si framanta aluatul pana devine omogen. Intinde aluatul intr-o tava de copt si preseaza-l usor.

Topeste ciocolata intr-un vas la bain-marie si adauga pandispanul. Amesteca bine si intinde amestecul peste aluatul pregatit.

Bate ouale cu laptele si esenta de vanilie si toarna amestecul peste pandispan si ciocolata.

Coace pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 40 de minute.

Serveste pasca cu ciocolata si pandispan calda sau rece, dupa preferinta. Aceasta reteta la palme este perfecta pentru orice ocazie si va fi un adevarat succes!
Rețeta la palme de astăzi aduce un plus de veselie în mesele voastre! Pasca cu ciocolată și pandișpan este o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru weekend-ul acesta, pe care vă invităm s-o încercați alături de familia și prietenii voștri. Cu ingredientele potrivite și cu câteva trucuri pentru succes, rezultatul poate fi unul dintre cele mai reușite dulciuri pentru cei dragi. Astăzi, vom învăța Alt mod se face această delicioasă prăjitură, așa că așteptăm feedback de la voi!

Pasca cu Ciocolata si Pandispan

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de ulei
  • 3 oua
  • 2 cani de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 2 esente de vanilie
  • 150 g de ciocolata
  • 200g de nuci macinate

Ingredientele sunt pe masura pentru o pasca cu ciocolata si pandispan, ceea ce inseamna ca trebuie doar sa le amesteci si sa faci un pandispan frumos. Incepe prin a amesteca zaharul, uleiul, ouale si esentele intr-un vas mare. Adauga apoi faina si praful de copt, amestecand bine pana se obtine un aluat fin. Toarna jumatate din aluatul obtinut intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Inmoaie ciocolata intr-un vas cu apa clocotita pentru a o topi. Indeparteaza vasul de foc si adauga nucile macinate si ciocolata topita in aluat. Pentru a obtine un rezultat final mai bun, se poate adauga si o cantitate de lapte condensat. Toarna cealalta jumatate din aluatul obtinut peste compozitia de mai sus si amesteca bine. Pune tava la cuptor pentru aproximativ 50 de minute si lasa sa se raceasca inainte de servire.

Serveste pasca cu un pahar de lapte, un pahar de ceai sau unul de cafea. Enjoy!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente folosesti pentru a pregăti Pasca cu Ciocolata si Pandispan?
A: Pentru aceasta reteta delicioasa ai nevoie de câteva ingrediente specifice: 2 oua, 3/4 cana de zahar, 3 linguri de unt, 2 linguri de esenta de vanilie, 1 yena de lapte, 10 fire de scortisoara, 500 g branza de vaci, 200 g pandispan (gata preparat), si 100 g ciocolata.

Q: Pot folosi alt tip de ciocolata in locul ciocolatei albe?
A: Bineinteles, poti folosi orice tip de ciocolata doresti, inclusiv ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, ciocolata aromata. Vei obtine si un gust specific in functie de tipul de ciocolata pe care il alegi.

Q: Ce se intampla daca pregatesc Pasca cu Ciocolata si Pandispan cu mai putin zahar?
A: Este posibil sa pregatesti aceasta reteta cu mai putin zahar sau inlocuitor de zahar. Insa, trebuie sa tii cont ca daca folosesti mai putin zahar, produsul finit va avea un gust mai acid si va fi mai putin dulce in compratie cu ceea ce ai fi obtinut folosind cantitatea originala de zahar.

Concluzii

poate fi preparata foarte usor si nu necesita mai mult de 30 minute. Aceasta reteta va va oferi aproape instant satisfactie si va face din dumneavoastra un adevarat maestru culinar. Asa ca nu mai stati pe ganduri si incercati sa preparati aceasta reteta cu ciocolata si pandispan! Sigur, ne dati un feedback dumneavoastra si Dati-ne o sansa sa ne bucuram de rezultatul vostru.

Mult noroc si pofta buna!

Leave a Comment