Rețetă: Ruladă Spanac cu Suncă și Brânză

Rețeta de astăzi este o ruladă spanac cu suncă și brânză, un preparat delicios și ușor de pregătit. Această rețetă poate fi servită ca aperitiv sau ca fel principal.

Ingrediente:

– 2 pachete de foi de spanac congelat

– 200 g suncă

– 200 g brânză de vaci

– 2 ouă

– 2 linguri de ulei

– sare și piper

Mod de preparare:

1. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Într-un bol, amestecați brânza de vaci, ouăle, sarea și piperul.

3. Într-o tigaie, încălziți uleiul și adăugați foile de spanac congelat. Amestecați bine și lăsați să se înmoaie.

4. Într-o tavă de copt, așezați foile de spanac și adăugați amestecul de brânză și ouă.

5. Acoperiți cu sunca și rulați foile de spanac.

6. Puneți tava în cuptor și lăsați să se coacă timp de 30 de minute.

7. Serviți rulada spanac cu suncă și brânză caldă sau rece.

Această ruladă spanac cu suncă și brânză este o rețetă simplă și delicioasă, care poate fi servită ca aperitiv sau ca fel principal. Este o rețetă ideală pentru cei care doresc să mănânce sănătos și să se bucure de un preparat gustos.
Bun venit la rețeta⁤ noastră pentru ruladă ⁢spanac ⁤cu suncă și brânză! Această rețetă prodigea, și extrem⁢ de ⁤gustoasă, va fi deosebit atunci când va fi pregătită și⁣ poate servi de la⁣ o cină romantică până la un eveniment mai ⁣măreț. Vom‌ folosi câteva ingrediente simple și se va realiza relativ ușor. ‍Unul dintre‌ elementele principale ale acestei rețete este spanacul,‍ care va aduce o ‌mulțime de savoare, alături de ⁣sunca și brânză, o ‍combinație excelentă pentru ⁢această ruladă. Să începem‌ rețeta!

Dacă ați dori într-adevăr să vă răsfățați,‍ vă sugerăm să încercați să pregătiți o ruladă spanac cu suncă și brânză. Acesta este ‌un preparat ideal pentru o zi ⁤de‍ weekend cu prietenii sau familia ta,⁤ cu siguranță le veți bucura ​simțurile. Iată⁢ Alt mod poți​ pregăti:

 • Componente: 4 foi de ⁣aluat de spanac congelat, 2 ​cești de spanac, ‍2 cepe tocate, ‍2 linguri cu usturoi tocat,‍ 200g suncă ​tocată, 2⁤ ouă, 1-2 linguri cu brânză rasă și sare și piper după gust.
 • Instructiuni:
  • Încingeți cuptorul la o temperatură de ​180°C.
  • Într-o tigaie din teflon,⁤ adauga ceapa si usturoiul tocate și ¼ cană de apă și gătește-le pe foc mediu până ce se înmuiau, apoi adauga spanacul⁣ și gătește-l câteva minute până se înmoaie.
  • Într-un ⁣bol, bate două ouă⁢ și aduagă sunca tocată, brânza rasă, sare și piper.
  • La suprafața ‍unei tăvi așează o foaie de aluat de spanac congelat și deasupra ei ‍folosește jumătate din amestecul de spanac, jumătate din compoziția​ de​ ou, suncă și ⁤brânză și înfășoară marginile ​foaiei​ de aluat în grabă.‍ Repetați aceasta pentru ‌fiecare ruladă.
  • Așează rulada într-un vas de copt și ⁣apoi în ‌cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 25-30 de minute. Servii cu ‍lămâie și ierburi, după preferință.

Rulada spanac cu suncă și brânză este un preparat excelent și sănătos, ideal⁣ pentru momentele când vrei să te răsfățezi cu un preparat nutritiv, indulcind în același timp și zilele monotone. Oricine va fi încântat de gustul său unic și nutrienții conținuți. O serviți caldă sau rece cu legume proaspete și delicioase și ⁤veți avea‌ întotdeauna⁢ o​ masă delicioasă, completă și nutritivă!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente ai nevoie pentru a‍ prepara Rulada Spanac cu Suncă și Brânză?

A: Ați nevoie de: 5-6 foi de aluat fraged, 200⁤ g de spanac congelat sau proaspăt, 200 g ⁤de suncă feliată, 100 g brânză de vaci și 50 g unt.

Q: Alt mod se pregătește Rulada Spanac cu⁢ Suncă și Brânză?

A: În primul⁣ rând, încălziți cuptorul și ungeți cu unt o tavă de ‍copt. Dezgheatați spanacul fie cu ajutorul⁢ unui ​cuptor cu microunde, fie lăsându-l la încălzit cu ajutorul temperaturii camerei. În tigaia cu fundul gros se topește untul, se ⁣adaugă spanacul și se amestecă aproximativ 10 minute la ‍foc mic. Scoateți ​apoi tigaia de pe foc și lăsați-l să se răcească. Întindeți ‌aluatul într-o foaie ‌subțire și așezați-l⁢ în⁢ tava de ⁢copt, apoi adăugați sunca, brânza și spanacul. Înfășurați și rulați cu atenție aluatul, iar⁤ apoi introduceți tava în cuptor pentru ⁣aproximativ 20 minute.

Q: Ce pot să adaug pentru‍ a face acest preparat mai gustos?

A: Puteți adăuga usturoi, busuioc sau alte ierburi aromate care v-ar plăcea ⁢pentru a oferi un ‌plus de savoare la⁤ acest preparat. ‌De asemenea, puteți adăuga o linguriță de parmezan ras, pentru a mai aduce un element de gust.

Concluzii

Realizarea acestei delicioase și sănătoase rulade spanac ​cu​ suncă și brânză poate fi un mare pas în a‌ face cina sau în pregătirea⁤ mesei de prânz. Ca un fel‍ principal sau unul secundar,⁣ acest preparat delicios poate‍ fi o adevărată binecuvântare pe masa ⁣ta. Sperăm că această rețetă simpatică ‍și ușor de preparat te va face să dai drumul⁢ la cea mai bună versiune a tale!

Leave a Comment