Rețetă simplă de ruladă aperitiv fără coacere

Rețeta de ruladă aperitiv fără coacere este una dintre cele mai simple și mai rapide rețete pe care le puteți prepara. Este o rețetă ideală pentru o masă de sărbătoare sau pentru un aperitiv de weekend.

Ingredientele de care aveți nevoie sunt:

– 8 felii de pâine albă

– 200 g de brânză de vaci

– 200 g de salam

– 200 g de roșii

– 200 g de castraveți

– 200 g de maioneză

Pentru început, îndepărtați crusta de pe feliile de pâine și întindeți-le pe o suprafață plană. Apoi, întindeți brânza de vaci pe fiecare felie de pâine. Peste brânză, adăugați salamul, roșiile, castraveții și maioneza.

Rulați fiecare felie de pâine în formă de ruladă și așezați-le pe un platou. Puteți servi rulada aperitiv fără coacere imediat sau puteți să o lăsați la frigider pentru câteva ore.

Această rețetă de ruladă aperitiv fără coacere este foarte simplă și rapidă de preparat. Este o rețetă ideală pentru o masă de sărbătoare sau pentru un aperitiv de weekend.
Vrei să faci un aperitiv cu care să ții admiratorii tăi ocupați înainte de mese? Îți prezentăm o rețetă simplă de ruladă aperitiv cu care să faci o impresie de neuitat fără să apelezi la prea multă tehnică sau la prea multe ingrediente. Această rețetă delicioasă are nevoie doar de câteva bucăți din frigider. Este atât de simplu încât vei dori să îl pregătești iar și iar!

Prepararea ruladei aperitiv

 • Într-un bol, amestecă o conservă de ton, 50 grame de maioneză, cuburi de căpșuni și cuburi de avocado.
 • Ia apoi un tortilll congelat și așază amestecul obținut deasupra lui, întinzându-l în mod uniform și pregătindu-ți astfel baza ruladei.
 • Înfășoară și așază rulada într-un vas cu capac.
 • Adaugă un amestec de unt și ierburi aromate pe deasupra pentru un gust și mai interesant. Opțional, poți presăra păstăi uscate în interiorul ruladei.
 • Asigură-te că rulada este perfect înfășurată și adaugă capacul vasului.
 • Lasă vasul timp de 6-8 ore în frigider și rulada ta aperitivă va fi gata să fie servită și savurată de invitații tăi.

Această portie va fi suficientă pentru 4 persoane iar pregătirea necesară nu poate fi mai puțin de 10 minute.
Pentru variante mai bogate, putem adăuga la amestecul tău și o jumătate de linguriță de suc de roșii, o linguriță de ceapă și/sau o lingură de sare. Aceste elemente vor aduce un plus de gust și varietate preparatului tău.

Ingredientele celui mai simplu tip de ruladă aperitivă fără coacere

 • Un tortilll congelat
 • O conservă de ton (sau somon) în apă
 • 50 grame de maioneză
 • Cubi de căpșuni și avocado
 • Unt și ierburi aromate
 • Păstăi uscate (opțional)

Acestea sunt ingredientele de bază pentru pregătirea ruladei aperitiv. Puteți schimba sau adăuga conținutul acesteia după propriile dorințe și gusturi. Ceea ce e sigur e că dacă știți să o pregătiți potrivit, rulada ta aperitivă va fi întotdeauna delicioasă și revigorantă.

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru această rețetă?
A: Aici avem nevoie de două felii de pâine, un castron mare de brânză de vaci, cinci felii de roșii, două linguri de măsline, două linguri de mustar, o lingură de ierbă condimentată și puțin ulei de măsline.

Q: Alt mod se prepară rulada aperitiv?
A: Intr-un bol, combinați brânza de vaci, măslinele, mustarul, condimentul și adăugați uleiul de măsline. Acoperiți una din feliile de pâine cu compoziția pregătită și adăugați roșiile peste. Apoi, rulați-o pe pâine în formă de rolă și tăiați-o în bucăți. Serviți-le ca aperitiv și vei avea o gustare de pâine delicioasă și ușor de preparat.

Concluzii

Această gingasă ruladă aperitiv fără coacere se încadrează cu succes în orice tip de meniu și va aduce culoare și bucurie mesei. Îndrăznește și încearcă-o acasă! Dacă folosiți alte ingrediente, veți obține rezultate diferite. Experimentați și vă garantăm că răsplata va fi la fel de bună. Lasă-te inspirat!

Leave a Comment