Rulada Pavlova – O Rețetă Ușoară și Sățioasă!

Rulada Pavlova este o rețetă ușoară și sățioasă, care poate fi servită ca desert sau ca o gustare. Această rețetă a fost inspirată de celebrul balerin rus, Anna Pavlova, și este un desert popular în Australia și Noua Zeelandă.

Rulada Pavlova este un desert ușor și delicios, care se face din albușuri de ou, zahăr, făină, oțet și vanilie. Se amestecă albușurile cu zahărul și se bate până se obține o spumă tare. Apoi se adaugă făina, oțetul și vanilia și se amestecă bine. Compoziția se toarnă pe o tavă de copt și se coace la foc moderat timp de aproximativ 30 de minute.

Când rulada este gata, se lasă să se răcească și se umple cu o cremă de vanilie sau cu fructe proaspete. Se înfășoară rulada și se poate decora cu fructe și frunze de mentă.

Rulada Pavlova este un desert ușor și sățios, care poate fi servit la orice ocazie. Este o rețetă simplă și delicioasă, care poate fi pregătită în mai puțin de o oră. Este o rețetă ideală pentru cei care vor să își încânte invitații cu un desert ușor și sățios.
Sâniți pofta dvs. pentru dulce cu această delicioasă rețetă de Rulada Pavlova! Această rețetă este ușor de preparat și își merită cu adevărat locul în colecția dvs. de rețete favorite. Faceți-o acasă pentru a savura o binecuvântare dulce și sățioasă!

Ce este Rulada Pavlova?
Rulada Pavlova este o prăjitură tradițională de origine australiană sau nezeelandeză, cu un topping crocant și îngroșat și o crema de meringue mătăsoasă. O rețetă ușoară și sățioasă, poate fi servită împreună cu fructe de sezon sau toppinguri de îndulcire.

Ingredientele

  • 3 albușuri de ou
  • 95 gr. zahăr
  • 2 lingurițe de otet
  • 150 gr. smântână pentru frișca

Rețeta
Pregătește o cursă de tavă rotundă cu diametrul de aproximativ 20 cm, acoperită cu hârtie de copt. Apoi, bateți albușurile de ou, până devin spumă consistență, adăugând treptat zahărul și otetul. În scopul de a obține un textura crocantă și îngroșată, distribuiti amestecul de meringue în formă de cerc pe pană și coaceți în cuptor la temperatura de 140-150 ° C timp de o oră.

Serviți Rulada Pavlova rece, cu fructe sau toppinguri de îndulcire și ornată cu 150 gr. smântână pentru frișca și dulceața de fructe. Bucură-te de o rețetă ușoară și sățioasă!

Intrebari & Raspunsuri

Q: Ce ingrediente sunt necesare pentru rulada Pavlova?
A: Pentru rulada Pavlova, vei avea nevoie de ouă, zahăr, vanilie, cacao și făină.

Q: Alt mod se face crema pentru această rețetă?
A: Pentru crema, amestecă smântână cu zahăr și vanilie până când se obține o consistență cremoasă.

Q: Ce alte elemente sunt incluse în această rețetă?
A: Pe lângă rulada din albuș și crema, rețeta include și un strat de glazură de ciocolată și nucă de cocos, pentru a-i adăuga o aromă și un aspect mai special.

Concluzii

Rulada Pavlova este o rețetă minunată de a impresiona un grup mare de invitați. Cu băutura potrivită, exotice și variate compoziții de fructe și ciocolată, nu există nimic mai delicios. Această rețetă ușor de preparat poate deschide seri de petrecere sau cine exclusiv, destinate să se bucure de bucuria coptului de către cei apropiați. Bucură-te de fantasia ta și de rețeta sa zemoasă!

Leave a Comment